Ga naar inhoud

Patrick83

Members+
  • Aantal items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Patrick83

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Horst
  • Naam
    Patrick

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Patrick83's Achievements

0

Community reputatie

  1. Volkswagen Passat CC 1.8tsi dsg7, bouwjaar 2009. Het gaat om de sigarettenaansteker in de asbak, voorin.
  2. Weet iemand hoe ik de sigaretten aansteker eenvoudig continu kan voorzien van spanning? In plaats van enkel als de auto op contact staat?
  3. Mijn Passat CC geeft aan dat de dagrijverlichting rechts defect is. Ik heb deze lamp (H7) vervangen en de melding blijft... Lamp rechts met links uitgewisseld, en rechts blijft uit. Links brand wel. dus beide lampen zijn goed. Kan het zijn dat de kabel kapot is? Of is dit iets wat met vagcom te "resetten" is? Ik heb wel een ritje naar de automaterialenzaak gemaakt met de defecte lamp gedemonteerd... Kan dit er iets mee te maken hebben?
  4. Ik had inderdaad het verkeerde lampje... Je ziet bij andere auto's die je tegemoet komen dat de mistlampen dienen als bochtverlichting, en dan ga je er automatisch vanuit dat dat bij mijn eigen auto hetzelfde is... Volgende keer beetje beter nadenken! In ieder geval bedankt voor alle hulp/advies! Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
  5. ik krijg de de volgende melding op het display; cornering light (afs) failure owners manual. De mistlamp naar links gaat ook niet meer branden als ik naar links stuur. Naar rechts werkt wel gewoon. Nu heb ik ook de lamp in de linke mistlamp vervangen, maar de melding blijft. Als ik de mistlampen voor aanzet (lichtschakelaar op aan en 1 stap uit trekken), branden beide mistlampen gewoon. Als ik de auto start en de lampen staan aan, stellen de xenon koplampen zich wel eerst gewoon in. (omhoog, omlaag, naar buiten en naar binnen) Iemand enig idee wat er mis is?
  6. kunnen die klepjes er dus zo uit gehaald worden? De motor loopt dan evengoed? (of nog beter dan origineel) dat tunen ben ik nog voor aan het sparen Maar zit zeker nog wel in de planning! Vooral voor de DSG. Moet je naar Marcel Philipsen donderdag? Je kunt ook altijd bij mij nog op de koffie komen! Ik krijg volgende week vakantie. Kan ik mijn vakantie mooi besteden om het inlaatspruitstuk te demonteren....
  7. Bij mij wordt dat stangetje bediend door een vacuumpotje (membraan) . Er zat geen speling op het kogelkopje. Kon het kleppenasje roteren en hoorde het membraan ook bewegen. Maar toen kwam het gehele kleppenasje een stukje naar buiten. een paar mm.
  8. Patrick83

    foutcode 18447 P2015

    ik heb de volgende storing gekregen, 18447 P2015. (benzine-motor, 1.8 TSI) Auto rijdt verder normaal, maar stottert af en toe, vooral als hij koud is. VW adviseerde om het gehele inlaatspruitstuk te vervangen. Was een bekend probleem. Nu had mijn lokale autogarage het volgende idee; het inlaatspruitstuk los halen en de kleppen en asjes en toebehoren eruit halen. Zij hadden hetzelfde ooit meegemaakt bij een BMW, en hadden dit op deze manier opgelost. De storingslamp bleef uit en de motor liep beter. Iemand hier ervaringen hiermee? Of dit bij VW 1.8TSI ook kan?
  9. Wat waren de kosten van het chippen en het aanpassen van DSG?
  10. Hij rijdt weer als een zonnetje! Nu had ik nog een vraagje; ik ben ooit ergens hier op het forum een bericht tegen gekomen over het aanpassen van de software van de DSG. Kan niet meer vinden waar dat was. Hiervoor moest ik bij dsg-dokter.nl zijn, toch? Iemand hier ervaring mee? Zorgt dit dan voor een langere levensduur van de koppelingen? Wat zijn hier ongeveer de kosten van?
  11. Goed nieuws! Net telefoon gehad van VW-Nederland. De coulance regeling van 100% op materialen en 30% op uren wordt nu uiteindelijk bij mij ook toegepast! Ze gaven toe dat ze in eerste instantie niet de diagnose af hadden mogen geven dat de koppeling niet vervangen hoefde te worden. Menigeen ander was niet eens verder op onderzoek gegaan en had de VW-dealer gewoon geloofd. Nu zo snel mogelijk een afspraak maken om mijn CC'tje te laten repareren. En hopen dat dan alles verholpen is....
  12. Ik heb zelf geen VAGCOM. Hoe zet ik nieuwe firmware erop? Is dit iets wat ik zelf kan? En heeft dit verder geen gevolgen voor het systeem (achteruitrijcamera werkt ook gewoon na firmware update)?
  13. Ik heb hem ruim 2 minuten lang ingehouden, maar hij komt niet verder dan servicemodus radio. Ik heb ook de radio uit gezet en de setup knop één minuut ingedrukt, maar toen gebeurde er niets. Wat kan ik nog meer proberen?
  14. Dan krijg ik "servicemodus radio" met de opties: FM AM DAB Wat doe ik hierbij niet goed?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden