Ga naar inhoud

Denny84

Members+
  • Aantal items

    486
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Denny84

  • Verjaardag 06-12-1984

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Oudenbosch
  • Interests
    Volkswagens!!!! Sleutelen aan auto's , audio inbouwen , poetsen , klussen

Overige

  • Vagcom
    311.2

Denny84's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ben bezig geweest met PON nederland over me achterklep die door roest . Dacht ook dat het carrosserie allemetalen delen waren . Maar onder carrosserie verstaan ze de balken ( draagende gedeelte van de auto ) Maar de 3 jaar zijn net om dat is wel triest hoor dat ze daar dan niks aan doen .
  2. viewtopic.php?f=126&t=23943 Kijk hier eens leden die vag com hebben , en je waarschijnlijk wel kunnen helpen
  3. Heb met mijn 3b ook weleens last gehad met de cruise control . Deze werkte ook spontaan niet meer , maar toen ik de motor had afzetten werkte deze gewoon weer . En anders uitlaten lezen
  4. Een keer polijsten en goed in de wax zetten
  5. Denny84

    Wat is dit?

    Dit is om iets koel te kunnen houden in je dashbord kastje .
  6. Ik werk naast een op en overslag (eurorijn) van mineralen en ijzer poeders . Nu zitten er heel vaak van die stof op me auto . Maar is dit nu slecht voor de lak ?
  7. viewtopic.php?f=173&t=24586 Kijk hier eens meschien heb je hier iets aan
  8. Heeft paypal op je klacht gereageerd , meestal duurt een onderzoek er na een week of 2 - 3. Zou ff niks terug sturen voor dat je meer duidelijkheid hebt van paypal Heb een probleem gehad met verkoper uit engeland die zei dat hij iets op had gestuurd , maar een 3 dagen later kreeg ik een mail dat ik het niet had opgehaald bij het postkantoor . Ik had alle mails die ik verzonden had en gekregen had van de verkoper na paypal gestuurd en kreeg me geld terug het duurde wel een paar weken voor dat het rond was .
  9. Na veel twijfelen zit ik te denken om de velgen van me broer over te nemen . Mijn eigen 17'' velgen hebben een waarde van et 38 7,5j Die mijn broer heeft liggen hebben een waarde van et 50 7,5j Wat is nu beter om onder een 3b (et45) met verlagingsset te leggen ? Wie kan mij hier een duidelijk antwoordt opgeven .
  10. Op woensdag zijn er bij wsn waar ik werk ong.45 mensen geevacueerd met de politieboot dit gebeurde rond 0.00u ( op youtoube evacuatie wupperman staan filmpjes) Daar zatten mensen bij die al vanaf 07.00 uur aan het werk waren . Donderdag zou de fabriek pas weer om 11.00 opstarten , maar de chaf had me nummer niet . Kom ik bij de vlasweg aan moest ik me auto daar ergens in de berm parkeren en mocht ik lopend na de fabriek toe , om 07.00u zatten we met z'n 6e te wachten tot we meer wisten . Om 8u een telefoontje van een maatje dat aan de overzijden van de vlasweg werkt , alles werdt daar geevacueerd inclusief politie omdat die de veiligheid van de hun mensen niet kon waarborgen alles werdt terug getrokken tot aan pk trucks ongeveer 15 minuten lopen vanaf chemie pack . Om 12.00 komt mijn chef aan riep mijn gelijk na z'n kantoor . Ik moest van hem na huis ivm dat de wind waarschijnlijk ging draaien richting wsn , en omdat me vrouwtje tegen het einde van de zwangerschap loop was hij bang dat ik het terrein niet meer af kon . Gisteren konden we gewoon weer met de auto de straat in en bij wsn komen . Moet wel zeggen dat het enorm stinkt . De sloten worden leeg gepompt door avr en worden bij atm naast ons opgeslagen en verwerkt . Ik vindt ook dat de media het te veel opblaast !!! Alles wat chemisch is is volgens mij giftig maar volgens de metingen zijn er geen giftige stoffen vrij gekomen . Hier snap ik dus niks van ,
  11. of hij komt richting brabant daar hebben we geen last van de rook
  12. net bij beelden van sbs6 kwam er een passat variant voor bij met sonniboys Heb ik me eigen toch gespot
  13. Om kwart voor drie kreeg ik interne telefoontje van hoofd mtd . Ga eens buiten kijken leek net of het bedrijf naast ons in brand stond heb er nog foto's en filmpjes op me telefoon maar krijg ze niet van me telefoon af . We hoorden regelmatig kleine doffe klappen . Naast ons zit ATM een afval verwerking van chemische stoffen en daar naast zit chemie pack Er waren andere personeelsleden die na huis wilden maar konnen om keren omdat alles was afgezet rond 3u . Rond kwart over 3 / half 4 konden we toch het terrein verlaten .( we zitten in een dood lopen de straat dus maar 1 toegangs en uitgangs punt anders heb je een passat met buitenboord motor nodig ) Ja en dan heb je dus een probleem met een verlaagde passat moest over een slangen heen rijden waar van die oprijblokken voor laggen dus ja je snapt het al zo voorzichtig mogelijk er overheen maar ja toch met de onderkant op de oprijblokken Heb er 20minuten overgedaan om het bedrijven terrein moerdijk te verlaten waar jenormaal 10minuten overdoet . Kwam onder weg nog een crashtender tegen wat een ongelovelijke machine . Werk sinds maandag bij het bedrijf dus nu is het maar hopen dat ik er morgen vroeg gewoon kan komen !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden