Ga naar inhoud

pauluss

Members
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door pauluss

  1. Hallo, Ik heb het forum afgespoort maar kan niets vinden over sit probleem. Ik zitet het wel bekende alexhte radio ontvangst peobleem. Ik heb een spanningsinjector en een aftermarket radio die het in een andere auto goed doet kwa ontvangst. Nu heb ik mijn dakantenne bekeken en die was niet geoxideerd. Maar ik zag wel dat de stekkerverbinding van de dakantenne naar de kabelboom van de auto helemaal verroest was. Klein beetje schoolngemaakt en toen werd het ontvangst wel beter. Maar ik wil eigenlijk deze kabel vervangen. Of gewoon helemaal vervangen voor een universele, aangezien ik denk dat de kabel verwoven zit in een kabelboom. Heeft iemand dit probleem ook gehad? En iemand enig idee hoe je erachterkomt of de spanningsinjector en de versterkter in de antennevoet nog werken?
  2. Ik heb ook problemen gehad met mijn Cruise Control van mijn 97 passat v6. Ik heb niet gezien welk bouwjaar jij hebt. Ik heb een schema gevolgd om alles door te meten van een vacuum cruise control. Ik zag dat je wel een aparte cruise control module hebt. deze is volgens mij niet apart uit te lezen.
  3. De VW dealer heeft natuurlijk wel al het speciale gereedschap ervoor en de kennis (mits een goede dealer) in huis om deze reparatie goed uit te voeren. En helemaal bij zo'n speciale auto. Vindt ik zelf wel heel belangrijk.
  4. Bij de volkswagendealer kunnen ze dit voor je opzoeken. De auto moet dan door de dealer in duitsland in het systeem aangemeld zijn. Als dit is gebeurd kun je bij elke VW dealer de werkplaatshistorie opvragen.
  5. Hoop dat dit een toevoeging is op het lijstje van vag-com Versie: Vas-PC Uitlezen: Alle vag auto's t'm 2010 Wat is er mogelijk: In feite alles behalve ECU's flashen en sleutel inleren (wel afstandsbediening) Omgeving: zwolle/deventer (Overijssel) Wat nog niet: Weet ik nog niet
  6. Hallo, Ik heb zelf ook een 2.8 V6 en reken meestal nadat ik getankt heb wat ik gereden heb. Als ik gewoon normaal rijd (geen fille, rustig optrekken, laten uitrollen enzo) haal ik 1:10 Maar als je gek gaat doen zal het verbruik natuurlijk omhoog gaan. Dik trappen haal je makkelijk 1:5. Dus ligt heeeeel erg aan je rechtervoet.
  7. pauluss

    Tikkend geluid

    Voor de oliewissel nergens last van. Maar ik heb per ongeluk het papiertje weggegooit waarop stond welke olie erin zat, dus weet ook niet wat erin zat.
  8. pauluss

    Tikkend geluid

    Hallo, Ik heb de olie laten verversen van mijn passat, maar nu maakt ie een tikkend geluid als ik hem start (heel eventjes) net of die hydraulische stoters geen olie in zit. Olie is als het goed is 5w40 ELF Hoop dat iemand een idee heeft. Alvast bedankt.
  9. pauluss

    Olielekkage

    Hallo mede passatliefhebbers, Ik heb een 2.8 V6 passat. 1997. motorcode : ACK Ik heb de bougies en de kleppendekselpakking vervangen. En ook nieuwe olie en filter gemonteerd. Maar nou gooit hij in een hoekje van een kant van de kleppendeksels de olie eruit. En dat lekt op de uitlaat, lekker luchtje . http://i202.photobucket.com/albums/aa26 ... r5/049.jpg (aan de rechterkant onder het koelwaterreservoir) Iemand enig idee hoe dit kan? Alvast bedankt.
  10. de reserve band is wel 15 inch dus zou zeggen dan het dan moet kunnen toch?
  11. Ik heb een passat V6 4-motion en kan ik dan weg, kan ik dan weg met de bandenmaat 195/65 R15 In verband met de winterbanden, die ik eventueel ga kopen. Ik dacht misschien dat het een te kleine inch is? Alvast bedankt.
  12. ja maar ik bedoel ook de verlichting van de tellerplaten en de cilmatronic en alles wat verlicht is die doet het dan ook niet
  13. Hallo, ik heb een 97 passat v6 Synchro met 240000 op de teller. Nu loopt hij heel erg mooi maar in de eerste versnelling hoor ik een raar geluid. Een soort ratel geluid, iemand enig idee? De rest van de versnellingen zijn helemaal top. Bij voorbaat dank.
  14. Ik heb een 97 passat b5 Als ik mijn verlichting aan doe, dan gaat de ene keer wel alle verlichting binnen de auto aan en soms dan duurt het even voordat het aangaat. Iemand enig idee? Bij voorbaat dank. Als ik meer info moet geven zeg het maar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden