Ga naar inhoud

Diffus

Members
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Over Diffus

 • Verjaardag 19-03-1986

Profile Information

 • Plaats
  Weert
 • Interests
  Auto's, Motoren, Vrouwen ;)

Overige

 • Vagcom
  Ja
 1. Diffus

  Nieuwe velgen

  Mooi zo, dan hoeven we daar al geen ruzie meer over te maken Dan pak ik het vrouwtje, jij de velgen!?
 2. Na afgelopen Zondag 370km gereden te hebben begon bij mij ook opeens het lampje te branden. Meteen maar een afspraak gemaakt bij de (merk) dealer. Vandaag hebben ze de storing verholpen. Het bleek een vacuumleiding te zijn. Hierin zat een klein scheurtje en deze zoog valse lucht aan. Inclusief de storing lokaliseren via de computer en het vervangen van de slang €54,37 daar valt dus niets van te zeggen. Het lijkt ook of de auto iets beter presteert, maar dat kan ook schijn zijn natuurlijk.
 3. Ik heb de originele Vw Golf V antenne (Art. 1K0035507D ) besteld. Deze ga ik binnekort maar eens monteren. Dit is trouwens wel een dummy, hier zit dus helemaal niets in! Ik gebruik m'n radio toch niet voor FM ontvangst, maar sluit de draad wel aan op een koperen buisje zodat, mocht ik hem nodig hebben wel nog iets van ontvangst heb. Ik laat hem spuiten in de carosseriekleur en zal dan eens foto's maken. Heeft trouwens iemand de link naar het loshalen van de dakhemel?
 4. Diffus

  KW set

  Antonio, hoe is het nu eigenlijk nog afgelopen? Ik ben ook op zoek naar een goede verlagingsset voor +/-4 á 5cm verlaging.
 5. Benassi, hoe heb je eigenlijk het antennegat dichtgemaakt? Heb je dit dicht laten lassen soms? Ik vind het er mooi uitzien!
 6. Op http://www.passatplus.de/umbauteile/antenne/index.htm staan verschillende antenne's ook de originele VW Haaievin. Maar deze zijn inderdaad alleen geschikt voor GSM / GPS. Tevens staat er wel een andere ( duurdere ) oplossing voor FM ontvangst namelijk een antenneset van een Mercedes SLK die je in de bumper kunt aanbrengen.
 7. Ik ben laatst bij Heuts Automaterialen geweest, omdat deze lekker dicht in de buurt lag. ( Deze heeft 12 vstigingen in Limburg en Brabant ) Een oud collega van mij werkte daar en gaf me maar liefst €50 korting! ( Wel op een bedrag van €230! ) Blijkbaar kunnen ze daar zonder problemen korting geven, ook voor klanten die ze niet kennen. Tevens worden personeelsleden van Heuts getraind door Meguiar's in het verkopen van hun producten. Ze weten dus wel waar ze over praten. De prijzen zijn exact zoals vermeld op de officiele Meguiar's website.
 8. Ja, alleen een trilling in de pook. De pookknop zit goed vast, ik haal dit weekend de pookhoes eens los. Misschien zit daaronder iets los.
 9. Nee inderdaad. Met stilstaande auto en motor. Het is een voorwielaandrijver ( Helaas )
 10. Sinds kort heb ik een Passat 3BG 2.3 V5, afgelopen weekend reed ik voor het eerst 140Km/u + met de auto, daarbij begon de versnellingspook heel irritant te trillen. De auto draait dan iets meer dan 4000tpm en versnelt wel nog steeds bij gasgegeven. Zodra ik de versnellingspook vasthoud stopt het trillen. Ditzelfde gebeurt als ik de auto flink doortrek in de toeren. Bij het stilstaan kan ik de versnellingspook zonder koppeling in de 1ste, 2de en 3de versnelling zetten. De 4, 5 en de achteruit gaat niet zonder koppeling. Weet iemand wat dit kan zijn. Ik heb Derkjan’s verhaal gelezen http://www.vwpassat.nl/viewtopic.php?f=109&t=25934 Deze had ook een dergelijke storing maar in tegenstelling tot bij hem doet mijn auto dit pas bij hogere toerentallen (4000tpm+) Zelf heb ik het idee dat het ligt aan de koppeling. In de 4de versnelling wegrijden lukt niet, de motor slaat dan af. Wie weet wat het probleem kan zijn?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden