Ga naar inhoud

ppmg

Members
  • Aantal items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ppmg

  • Verjaardag 18-04-1967

Profile Information

  • Plaats
    Zeeland

Overige

  • Vagcom
    helaas niet

ppmg's Achievements

0

Community reputatie

  1. Inlaatfilter bedoel ik inderdaad luchtfilter. In sportstand laten zetten? Wist niet dat dit kon. Ik dacht dat de automaat zelf-lerend was en zich aanpast naar rijgedrag en snelheid van indrukken en loslaten gaspedaal. Is dit met VAGCOM in te stellen of moet ik naar de dealer hiervoor?
  2. Ik had hiervoor een 1.8 T, was onderin inderdaad ietsje feller. Maar ik kan niet zeggen dat mijn huidige V5 traag is, maar toevallig afgelopen week grote onderhoudsbeurt laten verrichten, daarbij hebben ze de bougies en inlaatfilter vervangen. Ik moet zeggen dat hij nu toch weer iets beter onderin reageert. Misschien een idee om eens te proberen. Hoeveel kilometers staan erop?
  3. Ik bedenk me net dat jij me laatst de tip gegeven hebt over de Brasso, dat werkt dus prima maar duurt lang voor alles eraf is. Ik ga eens op zoek naar #80.
  4. Zo'n machine staat helaas nog steeds op mijn verlanglijstje, maar is wel goed om te weten dat het gewoon kan. Welk poetsmiddel gebruik je hierbij?
  5. Ik heb hetzelfde probleem, tenminste, de aanslag zit bij mijn auto duidelijk op de buitenkant van het koplampglas (plastic). Het lijkt wel kalkaanslag. Met een lichtslijpend poetsmiddel gaat het eraf. Ik heb hiervoor Brasso gebruikt met een poetsdoek. Met een machine gaat het vast sneller maar durf dat niet aan i.v.m. eventueel te warm worden van het kunststof. Misschien het proberen waard.
  6. Ik ga dan maar voor de tip van bm-er. Afgeknipte strip vindt ik geen topper, kan ook niet anders voor die prijs..
  7. Dat is inderdaad de strip die ik zoek. Op Ebay kost deze gek genoeg maar € 9,90 (zonder verzendkosten natuurlijk), te vinden onder: CHROMLEISTE HECKKLAPPE VW PASSAT 3B / 3BG / B5 !! Dit moet wel een imitatie zijn denk ik, maar goedkoper ga ik het vast niet vinden. In ieder geval bedankt voor jullie reacties.
  8. Heeft iemand een idee waar ik zo'n chromelijst voor onderaan op de achterklep van een variant 3BG kan kopen? Ik heb er op Ebay in DE gevonden maar zoek liever iets in NL (ivm verzending extra kosten enz.). Is deze misschien ook orgineel bij de dealer te koop? Heeft iemand een tip voor mij?
  9. Het was mij nog nooit opgevallen, maar ik dacht zal eens kijken bij mijn auto.......ik moet dus ook op deze lijst. Helaas op drie plaatsen roestvorming in dak naast montagepunten van dakrail. De lak is er nog niet af, ik ga het voorlopig maar zo laten. Betreft variant uit 2002.
  10. Heb je misschien een schuifdak in je auto? Had een collega met zelfde probleem, bleek dat de afvoerslang van het dak in de voorstijl verstopt was. Water liep via de stijl naar binnen in plaats van via afvoerslangetjes. Schoongemaakt en geen water meer in interieur.
  11. Hier staan alle forumleden vermeld die VAG-com bezitten. http://www.vwpassat.nl/viewtopic.php?f=126&t=23943
  12. Ik heb een 3BG variant met regensensor voor de ruitenwissers en een orgineel schuifdak. Ik lees vaak over VAG-com dat hiermee veel te programmeren is. Is het nu mogelijk om, bijvoorbeeld via VAG-com, het schuifdak en alle ramen automatisch te laten sluiten als het gaat regenen?
  13. dit zou bij type D direct moeten werken, maar ik begrijp dat je type G hebt? Ik heb me vooraf verdiept in de hele wirwar en daarmee gekozen voor type D, alles werkte meteen. Volgens mij is de TMC box simpel met stekkers ergens tussen te plaatsen, ik heb nog ergens een schema, dit zal ik opzoeken en mailen naar je.
  14. zijn speciale clips voor te krijgen, totaal 4 stuks, hiermee klik je de radio er zo uit. Misschien kan je even bij de dealer langsgaan om ter plaatse even de radio los te klikken. Ook de meeste inbouwspecialisten hebben ze overigens.
  15. Bij MFD type D werkt dit direct. (mits je een geschikt display hebt natuurlijk) Bij MFD type G heb je een zgn. TMC box nodig. Ik heb laatst zelf mijn MCD vervangen door MFD type D en deze werkt perfect tussen de tellers (en overigens ook de stuurwielbediening mocht je dit ook hebben).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden