Ga naar inhoud

passat04

Members
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over passat04

  • Verjaardag 19-06-1972

Profile Information

  • Plaats
    Sint Philipsland

passat04's Achievements

0

Community reputatie

  1. Jep, Helaas, was in orde. Vandaag is hij voor de keuring in de garage. Ze gingen het nazien. Dank voor je reactie!
  2. Hoi hoi, Sinds een paar weken maakt m`n stuurbekrachtiging een raar geluid. Zowel bij links als rechts sturen. Als ik tijdens het sturen geen 'gas' geef hoor ik het geluid niet. Iemand ervaring mee? Groetjes, Michel
  3. Hoi Henry, Is al weer een tijd geleden. Ik zal er m`n aansluitschema eens op nazien. Ik probeer voor het weekend te antwoorden!
  4. De 2e set achterlichten zijn ook een pree alvorens te beginnen aan de led`s. Heb een set van Cabriootje overgenomen. Nog ff op wachten tot hij tijd heeft om ze te versturen.
  5. passat04

    Led's

    Ik was er ook al `bang` voor dat je de weerkaatsing niet weg kon krijgen. Ik had hiervoor geen xenon op m`n orginele koplampen maar ik zie idd veeele malen meer dan met gewoon Halogeen. En jij hebt nog een keer xenon op je groot licht! Gewoon terug seinen..... De schittering is volgens mij alleen maar irriterend als je tegenligger heel dichtbij is. Dus voor ze door hebben dat ze overbelicht zijn kunnen ze al niet meer seinen. Zo komt hij niet door de APK denk ik. Ach ja, bumper er af, koplampen eraf, de orginele erop, bumper terug. Na de APK vise versa Ik vind de lampen nog steeds schitterend 8)
  6. passat04

    Led's

    Laat nog even weten of je die weerkaatsing `op die bomen` weg heb kunnen krijgen. Ik krijg het gevoel, althans bij mij xenon/dagrijlicht combi, dat de reflector eigenlijk te dicht op het dimlicht zit door de led`s en weerkaatst deze naar boven en in je tegenligger z`n gezichtsveld. Zelf krijg ik die `schittering` er niet uit. Als het niet op te lossen is heb ik daar sowieso totaal geen probleem hoor, ik vind deze mod super cool. 8)
  7. Was nog niet uit getypt.................. Volgende week heb ik wat meer tijd, hoop ik, en zal dan eens een begin gaan maken.
  8. Ik krijg deze week wat led`s en printplaten binnen
  9. Ik heb vanochtend een proefrit gemaakt voordat ik alles ging vast boren/schroeven en toen heb ik diverse drempels en bochten gemaakt en hij bleef netjes staan. Vanmiddag nog een ritje gemaakt en geen problemen.
  10. Ik had vorige week een crea idee. Toen ik m`n Passat kocht zat er een Nokia carkit in. Met zo`n houder aan de rechterzijde van het dashboard. Deze zat m`n bijrdijder(s) enorm in de weg en had deze al snel verwijdert. Kort daarna heb ik een nieuwe autoradio ingebouwd. De PIONEER AVIC-X3BTmet een Bluetooth module. Die werkt grandioos. Als deze contact heeft gemaakt met m`n N73 kan ik vanaf het scherm van de Pioneer handmatig een nummer bellen, bellen vanuit het telefoonboek en zien wie mij beld. Het enige wat ik nu nog miste was een houder voor m`n telefoon. Toen dacht ik aan de Parrot van Mark, die hij in z`n asbak had gemonteerd. En zo geschiede. Een cradle besteld met een losse auto oplader voor de N73. Deze ochtend had ik tijd en heb um ingebouwd. Ik heb een paar foto`s vergeten te nemen, ik was zo lekker bezig en vergat het daardoor. -Het metalen frame heb ik op maat genikt met m`n elektrische blikschaar. -De houder heb ik met 2 schroefjes en prof. montagekit vast gemaakt aan elkaar. -Het houten blokje onder de houder heb ik vast geschroefd met 2 schroeven door in de onderkant van de asbak 2 gaatjes te boren. -Rechts van de houder heb ik zwart schuim geplakt om het naadje van 1 cm op te vullen. -De autolader had ik nodig om de spanning van de auto die 12V is terug te brengen naar een acceptabelere spanning voor de N72. -Heb de spanning vanaf de sigarettenaansteker afgetakt. En ja, de pookzak is beschadigd, krijg na het weekend een nieuwe binnen...... Michel
  11. passat04

    Led's

    Ziet er heel mooi uit!!! Smaken verschillen zeker maar dit is zeker mijn smaak. 8) Staat best hoog op m`n verlanglijstje samen met nieuwe(LED) achterlichten.
  12. Fantastische wagen man!!! 8) Prachtige kleur. Ja, dat je de nav ook op je bc uit kan lezen heb ik bij een vriend van me gezien met een Audi A4. Mooi hoor! Groetjes, Michel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden