Ga naar inhoud

Baksteen

Members+
  • Aantal items

    117
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over Baksteen

  • Verjaardag 01-01-1909

Profile Information

  • Plaats
    Nederland

Baksteen's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hier Volkswagen Passat 2.3 V5 executive misschien staat die wel dichterbij
  2. Ik denk dat vanzelf het moment komt dat je ruit een keer barst doordat je warm water op een beijzelde ruit gooit, dat is dan pas echt een actie om jezelf voor je kop te slaan. Een ruitenkrabber ( waar begint t woord ook alweer mee.....) is gemaakt om je ruiten schoon te maken, je mag e dan vanuit kunnen gaan als consument dat ie dat dan doet zonder schade aan t richten. De vergelijking met zo'n ding op je lak gebruiken is hetzelfde als je afvragen waarom je geen vliegensponsje op je lak gebruikt. Gewoon domweg omdat ie daar niet voor gemaakt is dus.
  3. Denk ik ook. Kunnen we geen pool opzetten ofzo... 2 euro inleg ??
  4. Je hebt wel heel de voorruit meegenomen ??
  5. Iedereen die remvloeistof remolie noemt zou met z'n vingers beter van z'n remsysteem afblijven .... Maare.... wat was er eigenlijk spoed aan deze vraag, je bent al halverwege en vraagt je nu pas af of t wel goed gaat ??
  6. Wat bedoel je met " waarom" .... ??? En ook voor Jee voor de inbreng, ook altijd leuk om te lezen. Rustig maar Vdub.... t was positief bedoeld !!
  7. en gelukkig deelt hij ze hier met ons , zal me een biet zijn waar ie het vandaan haalt, er zullen zowiezo maar erg weinig dingen hier gepost worden door iemand die iets 100% zelf bedacht heeft.
  8. Baksteen

    VW Magotan

    Peilstok.... ?? Ik zie wel een mooi oranje sleepoog...??
  9. Baksteen

    MAG DICHT

    Dank.... Weer wat geleerd En Line/Lena maakt t filmpje ook bepaald niet vervelend om te bekijken
  10. Baksteen

    MAG DICHT

    HWhhwwoooeehahhahahhaa .... dat je dat niet weet !!! Ik voor je dat er snel iemand het antwoord post ....
  11. Baksteen

    Vreemd

    De auto is zelfs niet verplaatst voor het nemen van de foto's..... idd, heel apart.
  12. Hier gaat er in de winter inderdaad een slaapzak en wat van die klein opgevouwen thermofolie's achter in de auto 's winters. Je wil niet weten hoe het je vergaat als je, liefst met kinderen, ergens komt te staan als het echt koud is en je een uur moet wachten op hulp.
  13. Auto terugbrengen, weinig kans dat de eigenaar je energie slurpende poetswerk beloont door in de toekomst plotseling wel z'n auto netjes bij te houden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden