Ga naar inhoud

hengel

Members
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door hengel

  1. Na een tijdje niet gewerkt te hebben doet de verlichting het alweer een week of 2 ! Dus voor nu niets doen en geen kosten maken
  2. Aha, had al zo'n vermoeden. Het is een schakelaar meet ernaast hoogteverstelling van de koplampen. Dat zal vast 1 geheel zijn, of is dat los te koop en voor ongeveer welke prijs ?
  3. Sinds een paar dagen valt alle interieurverlichting van mijn 3BG van 2001 uit. Na starten van de auto branden alle lampjes van de tellerunit, de schakelaars in de deur, de airco etc, etc allemaal netjes. Na korte tijd valt alles uit. De 1e keer draaide ik aan het knopje om de verlichting te dimmen en brande alles weer. Vandaag gebeurde hetzelfde, maar hielp het draaien niet. Iemand enig idee ?
  4. Ik heb bijna hetzelfde punt bij mijn variant uit 2001. Mijn rechterachterdeur zit dicht en gaat zowel van binnen (kinderslot) als van buiten niet meer open. De centrale deurvergrendeling werkt wel, echter ik hoor aan de schakeling dat die maar 1 klikje dichtgaat. Ik hoor geen 2e klikje (zoals voorheen wel) en zie dat het knipperlampje in de bestuurdersdeur niet meer knippert. rara ????
  5. Ik rij in een passat variant van 2002 (is dat de code 3BG ?). Sinds kort komt het voor dat mijn linkerachterdeur soms niet mee dichtgaat via de afstandsbediening. Dan soms weer wel. Het grote verschil zit hem dan in het geluid dat de sloten maken en dat dan het lampje in de bestuurdersdeur niet brandt. Er zit geen verschil in het op slot doen van de auto met de AB of met de sleutel. Bij de garage hebben ze me verteld dat dit kan liggen aan de switches. Is dit een bekend probleem ? De zoekfunctie leverde niet veel op. Voordat ik heel de deur uit elkaar sloop en niet goed weet wat ik eigenlijk zoek wil ik graag jullie medewerking. Als ik de deur open wil halen wat moet ik dan allemaal doen en wat kan ik controleren ? Gr, Erik
  6. John, Ik heb hetzelfde gehad. Het enige wat je kunt doen is het hele kastje eruit halen. Deze zit met een aantal torx-schroeven (dacht 6 ofzo) vast. Daarna kun je vanaf de zijkant het de klep van het kastje loshalen. De klep bestaat uit een buitenschaal en een binnenschaal. Vanaf de onderkant kun je die voorzichtig met lichte kracht van elkaar af trekken. De 2 helften zitten aan elkaar versmolten door hitte. Vervolgens kun je de greep weer terug plaatsen en de 2 helften met de juiste lijn aan elkaar vastlijmen. De boel terugmonteren en voila een goed werkend kastje !
  7. Laat even weten waar het nu precies aan lag, of het wel hoort te werken, wat de dealer vraaagt etc. Ik heb nl hetzelfde. Op mijn Golf 3 van 1997 werkte dit wel (zelfs via de afstandbediening lang ingedrukt te houden) en op mijn Passat Variant van 2001 (comfortline) werkt het niet. Wil dit toch graag werkend hebben, want ik vergeet nog wel eens in de zomer mijn raam dichtte doen en dan is het bij het willen weglopen wel zo handig.
  8. Het kan zijn dat je oliefilter een klein slagje aan moet worden gedraaid. Ik had bij een kilomterstand van 270000 ook steeds een druppeltje hangen na een rit en na het aandraaien van het oliefilter is de motor weer droog tot nu aan 300000 toe!
  9. hengel

    hoogte deurknopjes

    Bij het op slot doen van de deuren valt me op dat de 'deurknopjes' niet allemaal tot op dezelfde diepte in de deurbekleding zakken. 1 knopje zit mooi vlak, 1 knopje een milimeter of 2 lager dan de rand, 1 knopje 1-2 mm boven de rand en 1 knopje circa 3 mm boven de rand. Is dat normaal of valt er nog wat aan te verstellen ? Ik dacht dat er misschien aan het knopje wat te verdraaien viel, maar zoals ik het probeer met zachte hand lukt het niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden