Ga naar inhoud

shrek

Members+
  • Aantal items

    413
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over shrek

  • Verjaardag 11-11-1977

Profile Information

  • Plaats
    LINNE
  • Interests
    VAG

Overige

  • Vagcom
    nee

shrek's Achievements

3

Community reputatie

  1. Weet niemand een oplossing hiervoor ?
  2. Is deze mat vervangbaar? Kun je dat zelf ? Wat zijn kosten van deze onderneming ?
  3. Kan dit al op zon korte tijd? is er garantie op een interieur ?
  4. Bij onze Passat Highline 2011 Werkt van de bestuurder stoel het onderste deel (zitvlak ) niet De rug leuning reageerd direct en wordt perfect warm, Wie heeft tips? Kan dit een stekker kabel zijn? Zijn kabelbreuken een euvel ? Alle tips zijn welkom
  5. Van onze Passat B7 2011 werken de pijltjes van het MF stuur voor achter uit niet? Betref een Highline uitgevoerde passt met een Rns 510 en bleutooth De knop met telefoon horen reageerd ook niet als de telefoon gaat? Wie heeft een idee of n oplossing?
  6. wie heeft er in de regio nog iets liggen mag ook een oudere versie zijn om ff te kijken? help!!!
  7. Hallo, Ik heb gisteren via een Update DVD V9 op mijn RNS510 willen zetten,heb de dvd geplaatst dan vraagt hij of je hem wil opslaan dat heb ik bevestigt na 30 min lopen zegt hij op eens CD/DVD-fout cddvd controlere aub nu werkt de navi helemaal niet meer en hij vraagt om navigatie-dvd plaatsen aub Wat is het probleem? maar nog beter wat is de oplossing? heb de navigatie iedere dag nodig vandaar ook de update..
  8. shrek

    BAP uit zetten

    wanneer is er ergens een meeting in de buurt! dat ik dit eindelijk eens kan afwerken! MVG
  9. Hallo, Als ik me niet vergis zit er niet eens een rubbere rand om die paravan bak, maar dat id meer iets van een schuim! die door dat het water is blijven staan in de bak waar die accu ook staat en dat zuigt zich vol met water het water loopt inderdat via die bak naar binnen! en onder de mat liggen kanaaltjes waar het water wel een weg vind en zo wordt alles nat! zet je maar een elec kacheltje in de auto een paar nachten! met raam stukkie open! anders heb je nog een probleem als het gaat vriezen! staan je matjes stijf..
  10. Er is toch een terug roep actie geweest op de 3BG vanaf 2002? Ik heb toen ook vaker deze klacht gehad ze hebben toen de rubbers aan de voorkant bij de para vervangen! en probleem was weg! er is toen zelfs eens een vacum leiding van de remmen die door die para bak heen loopt stuk gevroren omdat hier water in bleef staan!!! Grtz
  11. shrek

    BAP uit zetten

    Ik ga kijken wanneer ik waar terecht kan! waar is er binnekort een meet?
  12. shrek

    BAP uit zetten

    Heeft niemand even tijd! grtz
  13. shrek

    BAP uit zetten

    Oke duidelijk! en wie heeft ff tijd voor mij in de regio!
  14. shrek

    BAP uit zetten

    Again : i downt now heeft iets met MFA display te maken!
  15. shrek

    BAP uit zetten

    Inloggen op 37 (navigatie) of 56 (radio) -> coding -> long coding helper -> Byte 7 bit 7 : BAP uit als je rood MFA hebt, aan als je wit MFA hebt -> exit -> do it!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden