Ga naar inhoud

Bies

Members
  • Aantal items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Bies

  • Verjaardag 26-03-1974

Profile Information

  • Plaats
    Ridderkerk

Overige

  • Vagcom
    nee

Bies's Achievements

0

Community reputatie

  1. Bij mijn v5 had ik ook dit probleem van de achterklep die niet meer te bedienen was met de handgreep. Deze was na inspectie goed.Wel even opnieuw ingevet. Het contact in het achterklepslot was kapot,hierdoor geen melding op display als de klep open stond. Deze vervangen..... en toen deed hij het ....niet dus .Wel was de melding weer terug op het display. Vervolgens bleef de stelmotor ook steeds een signaal ontvangen dat hij de klep open zou moeten doen.Ik heb deze toen maar even los gekoppeld. Voor de duidelijkheid ging de achterklep steeds wel open met de sleutel.Dacht toen dus ook aan de comfortmodule. Deze was kurk droog en na diverse metingen bleek dat deze gewoon goed functioneerde.... Wat bleek,het was de schakelaar in de deur voor openen achterklep.Deze vertoonde wat smeul plekken op de onderkant net zoals de schakelaar voor tankklep ontgrendeling. Na deze 2 vervangen te hebben werkt alles weer perfect.(Met dank aan Dennis ) Ik hoop dat je er wat mee kan.Succes.
  2. Lijkt op het probleem wat ik ook had. Bij mij was het de lmm.
  3. De nieuwe lmm zit erin. Probleem opgelost,heb hem alleen nog niet gelogd maar het resultaat is er. Loopt weer als van ouds. Vdub bedankt voor de tip.
  4. Net een ruil lmm besteld.Morgen ophalen en inbouwen. Ben benieuwd naar het resultaat.Hou jullie op de hoogte.
  5. Ruil lmm €89,- is wel te doen dus. Ga er deze week wel een halen. Dat is plug en play toch een lmm vervangen?
  6. Jij bedoeld een nieuwe log maken en deze dan beoordelen? Of zeg je aan de hand van deze gegevens gelijk een nieuwe erin? Kan zonder vag com geloof ik?
  7. Is deze waarde te laag? Motor zal toch ergens bij de 170 pk moeten leveren?
  8. Hallo, Na al enige zoek pogingen heb ik nog niets kunnen vinden over mijn 'probleem'. Ik hoop dan ook via deze weg op wat reakties. Het probleem is als volgt: Bij constante snelheid(cc en gas geven met de voet) loopt de motor wat onregelmatig. Verder bij starten slaat de motor goed aan,valt weer onder de 700rpm en blijft dan constant. Als ik dan bijna vol gas geef stottert hij eerst een fractie van een seconde en komt dan op toeren.De motor is al uit gelezen en daar kwam niets uit.(jee bedankt) . De lmm geeft een waarde van MAF 121. Het gaat om een V5 uit 2002 met 203 dkm en handbak. Het gasklephuis is schoongemaakt en in basis stand gezet.Ben erg benieuwd naar de reakties. Alvast bedankt. Gr Edwin.
  9. je kan een bus aircoreiniger kopen bij de betere auto onderdelen zaak.Is denk ik niet zo heel moeilijk om aan te komen.
  10. Niet helemaal te vergelijken maar toch,mijn V5 met 200.000km op de teller verbruikt geen druppel. Ook niet als hij zwaar belast word.Ritje met caravan ri het zuiden......
  11. Mindste wat ik kon doen paar pics maken,heb zelf al zo veel aan dit soort foto's gehad. @Jee,die blinker heb ik ingebouwd met behulp van een reportage van iemand uit Dordt
  12. Ok,dat is voor mij net iets te ver,zal hier in de buurt eens neuzen.
  13. @stuir901, Ik heb je tips opgevolgd,dashboard kastje en kachelfan gedemonteerd. Vervolgens kan je perfect bij de verdamper,laagje schuim erover en fris is hij weer. Was prima te doen. Ik heb er een paar foto's van gemaakt Bedankt weer voor de tip
  14. Weet jij een adres waar ik die blokjes kan kopen??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden