Ga naar inhoud

delikan

Members
  • Aantal items

    59
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door delikan

  1. Ik weet niet of het aan mij velgen of banden of aan de combinatie ligt, maar bij mij maakt 17 geluid en het stuurt minder lekker. Ik ben van 195-65-15 naar 225-45-17 gegaan. Btw ze zijn ook gebalanceerd, banden zijn van michelin pilot premacy, auto is niet verlaagd.
  2. Heb vandaag 225 45 17 gemonteerd. Michellin pilot primacy oid. Ze maken best lawaai :/ Balanceren is ook gebeurd. Op staal was het veel beter 195 65 15 Conti's. Is dit normaal ??
  3. Mijn spiegel heeft nooit gewerkt sinds aanschaf geloof ik, is het waarneembaar dat ie gaat dimmen ?? Ik heb van alles geprobeerd, licht tegen het oogje enz geen verschil. Vandaag ook naar de zekeringen gekeken maar er staat niets over een binnenspiegel. Zal toch nog ff naar nummer 5 kijken, gaat om een 3BG
  4. Okay dat gaat zeker lukker dan bedankt!!
  5. delikan

    Xenon inbouwen

    Hallo allemaal, Ik ben in bezit van een 3BG, nou wil ik xenon inbouwen. In de KB heb ik iets gezien over het demonteren van je voorbumper. Dat is toch helemaal niet nodig voor het inbouwen van xenon of zie ik dat verkeerd. Ben echt een leek op gebied van electronica en klussen. Ben best wel bang voor het demonteren/monteren van bumper. Lijkt me dat je zonder het demonteren van de voorbumper xenon kunt inbouwen? Voornaamste reden van xenon inbouwen is ook dat steeds mn lampjes kapot gaan om de zoveel maanden, echt niet normaal dacht ik zo.. En ook al is hier een oplossing voor toch wil ik xenon hebben gehehehe.. Trouwens voor een kleine vergoeding wil ik het ook we laten doen
  6. delikan

    Katalysator

    Hoeveel kost zoiets ? En is het niet mogelijk om je kat gewoon te vervangen voor een RVS buis oid?
  7. Ik heb het een en ander gelezen over een EGR/kat tussenuit? Dan heb je pas 160pk ?? Eigenlijk wil ik alles orgineel laten behalve mn PK/NM Ik heb een aantal chippers gebeld waaronder JD, alle zeggen ze +30/35 PK. Chip op maat heeft toch alleen zin als je andere modificaties uitvoerd zoals andere uitlaat/turbo etc? Van de zomer ga ik op vakantie, extra pk/nm is mooi meegenomen met inhalen enz Sorry voor offtopic in mn eigen topic geheheh
  8. Ah de 2.0 is dus niet een zo goed... Denk dan toch dat ik voor een chippie ga voor me 100pk Me blok is nog heel erg fijn alleen best wel traag in vergelijking met me ex 115pk.
  9. Hallo zoals de topic al luid, past een 2.0TDI motor van bouwjaar 2007 op een passat van bouwjaar 2002? Bak, kabelboom, computer, tellerbak enz zit er ook bij. Zo ja, zijn er veel aanpassingen nodig? Waar kan ik het laten inbouwen en hoeveel zou het ongeveer kosten? Alvast bedankt voor de antwoorden
  10. Ik had ook tijdens het sturen een iritante klapper geluid. Spanrol + alle riemen laten vervangen, en nog steeds was het niet weg. Bij mij was het de pouly van de dynamo.
  11. Ben constant aan het kijken naar BMW M5's en M3's maar heb er geen geld voor. (335d of 535d is ook al genoeg eigenlijk) Het komt wel een keer, na mn studie
  12. Dure reparatie fan 75eur + arbeid 100eur = 175eur, dat noem je duur of of gratis tik op de fan haha
  13. onzin als dit waar was wat die garage zegt . Bij 30 bar hoort een temperatuur van 88 °C Menig compressor die boem doet. Ben ondertussen al naar de aircoboer geweest. Er zat genoeg koelmiddel in, ook was er geen lek. Enige minpunt was dat de airco fan niet meer draaie, maar na een tik op de fan begon ie weer te draaien en draait nog steeds.
  14. Hm heb toch vaker gelezen dat als de LMM defect is de motor in de noodloop gaat? Btw sinds het uitlezen issi eniet meer in de noodloop gegaan. Wellicht zat de stekker er niet goed in. Maar de eerstvolgende keer als ik een noodloop krijg, ga ik naar de garage met de dingen die je hebt opgenoemd, bedankt!
  15. Heb Ronald Moerien ook gebeld, hij had alleen nieuwe voor 75eur..
  16. Ja? Waar? En hoe heet zo een ding officieel eigenlijk? Fan? Aircofan? Koelvin? Iets anders? Edit: Ik heb iets gevonden, "airco koelvin ofzoiets" dat zou hem moeten zijn volgens de onderdelen bedrijf, 75EUR ex btw, niet slecht d8 ik zo ? Nieuw maar niet OEM.
  17. Hmm ik weet niet wat een lock carier is, maar de montage zou ~2 uur in beslag nemen. Maar fans, is dat ook aftermarket te krijgen ipv OEM ? En is het aan te raden
  18. Ben naar de airco specialist geweest. Afvullen was niet nodig zat voldoende spul in, dus ook geen lek ofzo. Maar nu komt het, de fan is stuk volgens de aircoboer. Hij heeft er ff een tik op gegeven met een schroeverdraaier, en ding begon weer te draaien. (Maybe zat ie vast?) Heb gevraagd hoeveel een nieuwe fan kost. Zijn leverancier had deze fan niet. Volgens de aircoboer kost het bij de dealer ~250EUR. Dit is toch wel goedkoper te krijgen? Btw montage kost ~100EUR bij de aircoboer , is dit redelijk?
  19. delikan

    Stylingtips

    Tja als de koplampen helder worden, dan ook de zijknippers, maar persoonlijk vind ik de heldere koplampen (angeleyes) er goedkoop uitzien (het is ook niet OEM, maar dat is een andere discussie + het is geen bmw) Aan de andere kant, aftermarket XENON vind ik wel mooi staan.
  20. delikan

    Stylingtips

    Andere velgen Verlagen Haaievin antenne weg, orgineel erop Trekhaak weg Verder nix aan doen! Mijn mening
  21. Heeft iemand een foto van een passat (liefst 3BG sedan) met deze velgen maar dan +-3cm verlaagd. Op de foto's zijn ze volgens mij allemaal ERG verlaagd, waardoor ze misschien dik staan? Anders gezegd hoe zouden ze staan onder een 3bg sedan met 3cm verlaging?
  22. Hoeveel inch is dat op de foto ? En waar zijn de replica te krijgen in NL?
  23. Gebruiken doe ik niet hoor hij staat op OFF ik zou nie durven (plus ik werk in de vakantie fulltime d.w.z 6 dagen in de week, maar goed..)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden