Ga naar inhoud

RJ

Members+
  • Aantal items

    418
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over RJ

  • Verjaardag 10-05-1971

Profile Information

  • Plaats
    Dordrecht
  • Interests
    meerdere

RJ's Achievements

0

Community reputatie

  1. Haha, ja dat denk ik ook, Matthijs als de tip bij jouw vandaan kwam dan uiteraard ook mijn dankbetuigingen richting Vorden! Grtzz, Robin!
  2. De ellende begon met vermogensverlies, de variant was niet meer vooruit te fikken en voelde als 9.6kw ipv 96kw (0 tot 100 in 5 minuten met een max van 110km p/u) . Met 285dkm op de teller was ik bang voor een defecte turbo en uiteraard de kosten die daar weer mee gemoeid zijn, de dealer schrijft de rekening nl. graag met een vork. Hulp kwam vanuit een andere hoek van dit eiland, Vagcom erop losgelaten en begonnen met de eenvoudige dingen zoals het vervangen van versleten luchtslangetjes en regelkleppen maar helaas zonder resultaat. Nogmaals een afspraak gemaakt met deze o.a. badkamerspecialist voor nieuwe diagnose, maar foutmelding bleef terugkomen. Nadat deze poetser g.avond laat o.a. zijn connecties had geraadpleegd kwam het van een defecte 'map sensor'. De oplossing kwam vanmiddag met grote witte velgen hier de wijk inrijden, map sensor vervangen, proefvliegen en bingo, probleem opgelost Hiermee wil ik uiteraard mijn plaatsgenoot h'jee'l erg bedanken voor zijn inzet en duidelijk maken hoe blij ik weer ben met de Passie.
  3. RJ

    Schaalmodel 3BG variant

    leuk, alleen hoe lang zal het gaan duren voordat ze ook hier belasting over gaan vragen
  4. 4x gepijpt Marcel, dat wil ik ook wel
  5. Klopt, het was inderdaad een slang die was losgeschoten. Volgens de monteur waarschijnlijk door een bonk sneeuw die de bodemplaat heeft ingedrukt. Leuk zo'n verlaagde auto maar het soms ook z'n nadelen dus....
  6. Gisterenavond belt vrouwlief weer eens op dat de auto een raar geluid maakt, tijdens haar route (wijkverpleging) kwam er een plof en de auto had geen vermogen meer onderin, vervelender nog hij klonk alsof er een stofzuiger slang los was... Snel gaan kijken en stukje in gereden, de auto is inderdaad futloos onderin en klinkt als een vliegtuig die gaat opstijgen. Bij 80km in de 5e versnelling is het geluid weg, de auto heeft de turbo dan ook niet meer nodig. ANWB maar eens gebeld, ben er tenslotte 15 jaar lid van en na 20 minuten bellen kwamen ze na 2 uur opdagen. De 'specialist' kon niets vinden maar gaf aan dat het vermoedelijk een kapotte turbo of een waste gate klep zou moeten zijn. Hij heeft nog een stukje achter mij aan gereden over de snelweg en zei een zurige uitlaatlucht te ruiken bij een 2e inspectie. inmiddels heeft de Passat 280dkm gelopen en is het begrijpelijk dat er dingen kapot gaan, maar in het tempo van het afgelopen jaar gun ik niemand. Iemand hier op het forum die iets gelijks heeft meegemaakt of die nuttig advies kan geven??
  7. Hmmm, als het zo'n zwak punt is ben ik benieuwd hoe lang mijn imitatieset uit Duitsland het gaat uithouden Ik was iets van 175euro kwijt incl. verzendkosten voor het set en de montage voor Links/Rechts met uitlijnen was nog eens 175euro. Al met al weer e350 verder maar het piepen en de speling is (voorlopig ) weg...
  8. De waarde's zijn bij mij niet anders (130pk aut), 1/10 in stadsverkeer, 1/13 gemiddeld en lange afstanden 1/17 bij normale snelheid. Mijn vorige Passat (110pk 5versn) was een stuk zuiniger, zoals hiervoor al vermeld.
  9. Altijd vervelend zo'n gescheurde hoes, 't laat ook zo'n rotzooi achter op de binnenkant v/d velg
  10. Met een 3C mag ik ervan uit gaan dat de auto verzekerd is tegen dit soort ellende, hoe vervelend het ook is zou ik toch nog graag 1 ding willen adviseren en dat is; 'Ga nooit accoord met de 1e twee bedragen waarmee de verzekeringsmaatschappij of expert mee aan komt dragen'. Ik heb al diversen malen meegemaakt dat er veel meer in zit dan waarmee ze je in 1e instantie mee willen afschepen. Succes!
  11. Bij mij is de automaat met 270dkm naar de kl te gegaan, het enige wat ik je kan adviseren is het volgende; zorg dat er op zijn tijd verse ATF olie in gaat en of laat 'm keuren door een specialist voor aanschaf..
  12. RJ

    OOOOOOOOOOOOO

    Marcel, Hoe is het mogelijk dat dit alweer bij jouw moet gebeuren, pech pech en nog eens pech Laten we met alle leden van dit forum duimen en hopen dat je er zonder alteveel financiele schade vanaf mag komen! Groeten en sterkte!
  13. Volgens mij is de Street-T kit alleen leverbaar voor de 3B modellen en de Sportkit voor zowel 3B als 3BG. Let ook even op de prijzen, volgens mij is de prijs van 479,-- excl. de BTW.
  14. Marcel, schrale troost misschien maar ik ken het gevoel en dat is gewoon Succes met de bolide, hopelijk heb je 'm snel terug zonder al teveel verdere kosten! Gr, Robin
  15. Mooie radio, heb zelf de 103 BT versie gekozen ivm de zwarte buitenrand eromheen, vind ik iets mooier en rustiger dan de zilveren, Ipod kabel is dan los bij te bestellen. Alleen begrijp ik die 10 dagen levertijd niet, het barst van de internet aanbiedingen die ze binnen 48uur kunnen leveren Hoe dan ook, mooie radio en veel plezier ermee!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden