Ga naar inhoud

Peter Passat

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Peter Passat

Profile Information

  • Plaats
    Ede

Peter Passat's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hallo Edwin, dank je voor de genomen moeite de achterzijde van de RNS 510 te fotograferen. Misschien wil je me helpen door te vertellen hoe ik deze uit mijn dashboard kan lepelen zonder beschadigingen, en of ik daarna deze “ fan” niet zelf kan vervangen. Met vriendelijke groet. Peter.
  2. Hallo Mathijs, Bedankt voor je reactie echter " druk uitoefenen " is me niet helemaal duidelijk. Bedoel je tegen het display drukken, tegen de behuizing ? Ik heb geen randapparatuur aangesloten, hoogstens de CD speler. ---------------------------------------------------------- Hallo Edwin, bedankt voor je reactie. Dat het systeem warmte produceert en dat dit moet worden afgevoerd is op zich logisch, maar mag ik vragen hoe je aan de wijsheid komt dat dit een " fan" is die bij het dashboard hoort... En is deze dan misschien te vervangen, tenslotte een " fan" van een pc kan ook geluidloos zijn werk doen. Ik hoor het graag, Peter.
  3. Dank je voor deze begroeting Jeroen, groeten retour. Ik heb, ter introductie, tevens mijn eerste posting herzien. Peter P.
  4. Hallo lezers en Passat rijders, Ik ben Peter Passat, 1 meter 85 lang, schoenmaat 43 en kom uit Ede en ik bestuur een Volkswagen Passat met bouwjaar 2008 die ik probeer wekelijks te wassen, echter vanwege mijn koudwatervrees lukt dit niet altijd. (zeker in de donkere dagen voor kerst niet, brrrrr.) Sinds enkele weken rijd ik rond met mijn derde RNS 510, hagelnieuw van de dealer echter heb ik bij al deze systemen last van een "zoem/brom -toon". Bij lage volumes hoor ik deze er boven uit, en als ik wat administratie bijwerk in de auto waarbij de radio uit is gezet wordt dit nog irritanter hoorbaar. (waarschijnlijk de harde schijf die af moet koelen, echter mijn schijven van mijn pc hoor ik ook niet..) Voor een apparaat van ruim 2000 euro vind ik dit eigenlijk niet passen, ben ik de enige met dit fenomeen ? Graag uw ervaringen. Met vriendelijke groet. Peter.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden