Ga naar inhoud

sabo

Members+
  • Aantal items

    340
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over sabo

  • Verjaardag 05-06-1973

Profile Information

  • Plaats
    Zwolle
  • Interests
    Windsurfen, snowboarden, techniek

Overige

  • Vagcom
    nee

sabo's Achievements

0

Community reputatie

  1. idem hiero met de abt chip!
  2. mensen, na de nachtvorst is mijn schuifdak vast blijven zitten terwijl ik aan de knop draaide. Het dak had ik gesloten met de ab maar de volgende ochtend stond de schakelaar nog in de open stand. daar kon ik niet tegen en in een vlaag van automatisme draaide ij de schakelaar in neutraal. toen volgde een ratelend geluid en ging het dak even open en gelijk weer dicht. hoe kan ik de boel resetten? en weer genieten van de frisse lucht?
  3. Dat geluid van je vrouw doet mij denken aan een 2 massa vliegwiel....
  4. sabo

    EGR afdoppen

    Kan je ook een 1.8t afdoppen?
  5. Of de turbo is vastgelopen zoals bij mij?
  6. Bbepankt voor het meedenken, ik heb voor nu even contct met Matthijs.
  7. Wie kan er met mij een distributie wissel uitvoeren icm remblokken achter? Ik zat te denken aan enkel de riem(en) omdat de wp en spanrollen nog geen 2 jaar oud zijn (wel 90.000 km). Ivm mogelijke inruil einde dit jaar wilde ik er niet teveel werk meer van maken. Groet Sanne
  8. De 3Bg heeft geen haldex (scheelt weer eurootjes) en ja, 1000 km per week schiet lekker op.
  9. We gaan door! Ga vanalles vervangen en nog een jaaartje door tot d volgende riemwissel(365.000) reeds besteld, 2 banden 4x koni geel, intercoolerslang (sloop), koppeling/drukgroep/vliegwiel, sportline veren achter(RutgerF)etc dan gelijk eeen klein beurtje en APK. Volgende week 4 dagen vrij en in de garage
  10. rijd nog steeds rond.
  11. Idd die 2.2dci, horror verhalen gelezen. Ik durf het niet aan dus kijk ik nog een weekje rond naar sharans. Heb ondertussen een kopp.set +vliegwiel gevonden voor 550,- + 250,- arbeidsloon. Mss dat ik dat nog doe en het nog even aankijk. Evt dan partikulier verkopen....Volgend weekend de knoop hakken.
  12. Soms moet je wel eens een noodstop maken om de onoplettendheid van je mede weggebruikers te compenseren.....
  13. Tja die schokbrekers, rijd net zo als vroeger en dezelfde route Zwolle -zeist al weer 10 jaar(5 auto's). mijd drempels en heb de auto nooit zwaar beladen, niet eens op vakantie geweest of aanhanger getrokken. Merk sachs en monroe reflex.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden