Ga naar inhoud

Lunatic

Members
  • Aantal items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Lunatic

  • Verjaardag 20-02-1988

Profile Information

  • Plaats
    Culemborg

Lunatic's Achievements

0

Community reputatie

  1. Goedenacht voor diegene die nu nog wakker zijn, Ik struin net even het internet af naar leuke "gadgets" en vond net originele interieur verlichting set met alarm sensoren (achter).. Nou is mijn vraag kan ik dat zo 1 op 1 over zetten in een Passat 3B Highline met AB en alarm standaard.. Zo niet, is het überhaupt wel mogelijk om het dan werkend te krijgen en hoe? Alvast bedankt!!! Mvg, Lunatic
  2. Oké duidelijk! Top, hartstikke bedankt Vdub!
  3. Okee bij de PD zou je dan volgens mij een nieuwe koppeling monteren neem ik aan of zie ik dat verkeerd? Ik weet sowieso dat ik bij de AFN maar een van beide wil doen, alleen chippen of alleen verstuivers. Dus dan is mijn vraag, wat is het verschil qua pk nm/koppel bij de AFN tussen CHIP en verstuivers.. Is het makkelijk zelf te doen (verstuivers) en wat moet er nog meer eventueel vervangen en gedaan worden bij het plaatsen. En wat zijn de voor en nadelen van het plaatsen van grotere verstuivers.. Alvast bedankt!
  4. Oké, nou was ik mij een beetje wezen verdiepen in TDI tuning en las ik iets over andere nozzles/verstuivers die je kan plaatsen zonder te chiptunen. Geeft dat een zelfde resultaat qua nm/pk, hoe de motor loopt en het verbruik...?
  5. Ik overweeg chip-tuning uit te laten voeren op mijn passie 3C 1.9TDI (105pk) en op een passie variant 3B 1.9 TDI (110pk/81kw) Heeft iemand hier ervaring mee ? Voor- nadelen ? Als b.v. resultaat, mogelijk toename van storingen, motorkarakter, verbruik etc ? Ik hoop snel van jullie wat te vernemen, alvast bedankt!
  6. Bedoel je needle sweep of dat de wijzers verlicht zijn als je de verlichting uit hebt? Needle sweep kan sowieso niet. Dat andere weet ik niet. Oké Needle sweep leek me wel leuk, alleen ga ik daar geen nieuwe teller voor kopen.
  7. Kan dit ook bij een 3C met blauwe tacho bouwjaar 2005? (full MFA)
  8. Inderdaad, bedankt voor alle gedane moeite Jasper, top!
  9. Pb ontvangen? Ik zie nergens nog dat ie verstuurd is namelijk.
  10. Hey Jasper, Ik ben in het bezit van een passat 99' highline met ab, en heb geen schuifdak. Het zou wel mogelijk zijn neem ik aan, beschik jij toevallig ook over de nodige apparatuur en kennis?
  11. Is het ook zo dat de ramen open gaan als je het knopje "openen" op je ab lang ingedrukt houdt?
  12. Dat zou ik ook graag willen, ik heb zelf ook een passat highline '99 en cv, en woon in Culemborg dichtsbijzijnde steden zijn onder andere Utrecht, Tiel en Den bosch. Als ik bij iemand terecht zou kunnen daarvoor zou het heel mooi zijn, alvast bedankt!
  13. Nu nog niks van gemerkt, maar ik zal er vanavond na kijken, bedankt.
  14. Nu je het over dat staafje hebt, is het een probleem als beide staafjes rechts staan want zoals je kon lezen in mijn eerste post moest ik eerst de fittingen (als ze zo heten) breder maken want de lampjes pasten er niet in.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden