Ga naar inhoud

xbmaster

Members
  • Aantal items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over xbmaster

Profile Information

  • Plaats
    Netherlands

Overige

  • Vagcom
    Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

xbmaster's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ja sorry, ik kan het voor je doen maar ik woon bepaald niet in de buurt van Enschede. Kijk anders ff in het topic 'leden met VagCom' daar staan (alle) forumleden die VagCom hebben!
  2. Ja kun je uitzetten. Moet je ff door measureing blocks heen bladeren en dan staat er ergens alarm, deze kun je met '1'en '0' programmeren. 1 = aan en 0 = uit.
  3. xbmaster

    Xenon vraagje

    Oh, ik dacht eerste dat dit jouw auto was maar ik zag het plaatje net toevallig staan op passatplus.de dus ik ga er maar vanuit dat dit niet jouw situatie is Al je nu hallogeen verlichting in je auto hebt zitten heb je inderdaad een H7 fitting in je koplamp zitten. Als je, net zoals ik, deze koplampunits gaat bestellen (of al hebt) maak je ook nog gebruik van H7. (deze koplampunits zijn origineel aangezien er onder de koplampunit een wiswasinstallatie zit, dan heb je inderdaad D2S fittingen voor je dimlicht) Dus je kan gewoon een xenon-setje kopen in de kleur die jij wenst als het maar een H7 fitting is! Des te hoger het 'K' getal is des te blauw-paarser je lichtbundel is, maar dat wist je waarschijnlijk al En des te lager het 'K' getal is, hoe meer zicht je hebt met je xenon lichtbundel. Ik heb er zelf 8000K in gehad, later heb ik 2 losse 6000K lampen erin gezet. Is erg wit ziet er wel gaaf uit!
  4. Hallo allemaal, Ik heb maandag deze module http://www.carmodule.de/produkt_P14889_Coming-Leaving_Home_inkl_Lichtsensor_Fahrlichtassistent_V5.html bij carmodule.de besteld en vandaag binnen gehad! Nou wil ik deze op mijn gemak gaan inbouwen van het weekend maar nu heeft die kabelboom uiteraard allerlij draden die moeten worden aangelsoten in de auto. Er zit een algemene handleiding bij de module waar precies in staat beschreven waar elk draad voor is en waar hij zou moeten. Deze module maakt gebruik van verschillende "uitgangen". Op de verschillende uitgangen kan ik zelf bepalen welke verbruikers ik aansluit. Nou was mijn vraag aan de mensen die al eens zoiets soortgelijks hebben gedaan, waar moet ik bijvoorbeeld de draden aansluiten van de dimlichten van de auto? Moet ik die achter in de lichtschakelaar erbij steken, in de zekeringskast of ergens anders? Ik neem aan dat dat dan ook geld voor de stadslichten, kentekenverlichting en instrumentenverlichting... Alvast bedankt!! En alvast een fijne jaarwisseling
  5. Nee, ligt denk ik niet aan je kabel anders zou je niet eens in kunnen loggen. Type in plaats van "1", "01" in en druk dan op save, dan doet hij het waarschijnlijk wel.. Succes Groeten!
  6. Moet een nieuwe microswitch ook gesoldeerd worden? En zit die ook in de deur of in de comfortmodule... Mijn knipperlichten knipperen namelijk niet meer na het ver- of ontgrendelen van de CV met AB. Het probleem dat je knipperlichten niet meer knipperen bij het opslot doen komt omdat de auto niet goed het lock/safe signaal doorkrijgt als je hem op slot doet. Deed die van mij namelijk soms ook niet... Dit heeft ook te maken met die soldeerbreukjes op de printplaat. Heel soms zie je dat er een microswitch kapot is maar ik heb ze al bij 2 auto's gezien en die zagen er nog helemaal gaaf uit na 10 jaar.
  7. Haha, ja het is een leuk idee inderdaad.... Maar Vorden is voor mij ook 4 uur heen en terug rijden! Ik moet wel zeggen als je het een keer hebt gedaan gaan de volgende auto's wel snel. Heb het laatst bij een vriend van me gerepareerd
  8. Is idd het bekende CV probleem. Dat wordt solderen ja Ik heb het vorige week gedaan bij de Passat, ben er wel een dagje mee bezig geweest maar het portier linksachter werkt weer als nieuw nu !
  9. Nou, gisteren eens lekker aan het sleutelen gegaan omdat ik er toch gek van werd dat de deur soms bij het vergrendelen (buiten de afstandsbediening om) dicht ging en gelijk weer open schoot! Hele binnenkant van het portier gedemonteerd om het deurslot eruit te halen. Het slot losgehaald van zn bevestigingen en de elektronica opengehaald. Je raad het verder al, het bekende probleem, scheurtjes in 2 soldeerpunten. De scheurtjes opnieuw gesoldeert alles terug in elkaar gezet en de CV van het linker achterportier werkt weer als nieuw!
  10. Weet niemand of ik de achterdeur helemaal moet openhalen om het probleem daar te verhelpen, of dat de achterdeur wordt aangestuurd vanuit de module in de voordeur ??
  11. Je kan de taal van je boordcomputer veranderen. Zoals 'hutspot' al zei, alleen niet in het Nederlands. Je kan dit inderdaad veranderen met VAG.COM. Kijk eens in het topic 'leden met VAG.COM' daar staat vast wel iemand bij jou in de buurt die dat voor je wilt instellen http://vwpassat.nl/viewtopic.php?f=126&t=23943 Succes!
  12. Ik zit zelf ook te wachten op een antwoord Ik krijg zelf ook geen melding op mn boordcomputer. Er gaat ook geen lampje op het dashboard branden als er een deur open is....
  13. @Max1966 Ik heb al een tijdje hetzelfde probleem, alleen bij mij is het de deur links-achter... soms sluit hij wel soms niet (alleen met de knop bij de bestuurderskant). Met de AB sluit hij altijd. Ik had een vraagje over die link van de handleiding om dit probleem op te lossen. Er staan namelijk maar 2 onderdeelnummers in vermeld, houd dit in dat er maar 2 "door lock modules" zijn in de auto? Dus dat ik voor mijn probleem bij het linker achterportier de module van de bestuurderskant moet openhalen?
  14. xbmaster

    thnx xb master

    graag gedaan boy ! Was gezellig toch?....
  15. De sensor meet de hoeveelheid zuurstof in je uitlaatgassen en geeft dat door aan je motormanagement. Als het goed is kan je motormanagement kleine afwijkingen verbeteren en de hoeveelheid brandstof en zuurstof aanpassen... Het kan ook zijn dat die verschillen te groot zijn, en dat kan te maken hebben met in principe alles wat ervoor zorgt dat je motor draait (bobine, bougies, brandstofinjectie etc.) Maar aangezien jij al je bougies, luchtfilter en brandstoffilter hebt vervangen zou het ook kunnen dat die sensor kapot is..... ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden