Ga naar inhoud

bartje

Members
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over bartje

  • Verjaardag 24-02-1972

Profile Information

  • Plaats
    Brabant

bartje's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ja, jongens bedankt voor de reacties. Ik heb een flesje gehaald voor 9,- bij een automaterialezaak en alle problemen lijken nu opgelost. De wagen is weer stil, moet natuurlijk alleen nog het lek zien te vinden al lijkt er momenteel niets uit te komen. Ik heb gisteren nog 80km gereden hier in de bergen en daarna gecheckt maar er lijkt niets uit te zijn. Bedankt!
  2. Ydwer, bedankt voor de tip en de site echter als ik daar kijk staat er bij de stuurbekrachtiging "Speciaal product" dus daar kom ik helaas niet verder mee.
  3. Maar kan ik er nu wel of geen ATF olie in gooien? Het gaat om het hydraulische van de stuurbekrachtiging. Want er staat toch duidelijk naast het dopje Nur hydraulische ol.... (ja ik weet wat dat betekent ) Ik zag alleen dat die erg duur is en op het forum hadden ze het er over ATF. Alleen een duidelijk mening daarover???
  4. Ok, dank je maar weet je ook welke olie er dan in zo moeten? ik bedoel heeft die een naam?
  5. Hi, ik zit momenteel in Duitsland en mijn hydraulische olie (stuurbekrachtiging) is leeg. Nou zal er een lek zitten maar ik wil hem hier niet laten maken. Weet iemand welke olie er in moet?? Dan weet ik waar ik naar moet vragen. Ik hoef maar 150km naar huis te rijden. Ik heb een Passat 1.9 TDi uit begin 2000. Ik zag al e.e.a. staan maar het was me niet helemaal duidelijk. Moet daar persee hydraulische olie in of kan er ook AFT in (al heb ik geen idee wat AFT is ). Waar moet ik op letten zodat ze me hier niet belazeren en rond welke prijs moet ik denken voor de olie? Graag advies! Alvast bedankt!
  6. bartje

    Verstandige keus??

    Nee, heren ik ga morgenavond pas naar Italie. Ik heb alleen geen tijd om iedere dag hier op het forum rond te neuzen. (al zou ik dat best willen hoor). Het is een mooie donkerblauwe 2.5 TDi V6 synchro geworden (17"). Hij rijd super! Hiermee kom ik de bergen wel over. Overigens hoef je geen ferrari te huren om voor 17 dagen 2000 euro kwijt te zijn aan een huurauto. Een passat variant huren voor de periode kost al 1500,- en dan komen de extra's en de extra KM's er nog bij. Ik heb nog een vraagje over het inbouwen van een radio maar die zal ik even op een ander gedeelte van het forum stellen.
  7. bartje

    Verstandige keus??

    Ja, ik ben inmiddels geslaagd. Huren voor de vakantie is zonde. Dan gooi je zo 2000,- euro weg en als je thuiskomt heb je nog niets. Ik kan die 2000,- beter in de nieuwe vw stoppen.
  8. bartje

    Verstandige keus??

    Nee hoor ik ben niet geschrokken, had alleen gisteravond geen tijd om nog te kijken of er berichten waren. Iksnap dat ik niet overhaast een auto moet kopen echter rijd ik nu een Xantia die volledig op is en waarvan men zegt dat ik er niet mee op vakantie kan. En we gaan a.s. vrijdag. Dus vandaar de haast. Ik ben alleen niet zo thuis in VW (heb voor de citroen bmw gereden) en dacht ik zal het eens vragen aan de kenners. Maar toch bedankt voor de reacties! Ik heb meerdere passat's op het oog nu via diverse sites.
  9. bartje

    Verstandige keus??

    kennelijk kan ik beter geen passat kopen want niemand hier vind het schijnbaar een verstandige keus.
  10. bartje

    Verstandige keus??

    Hallo, Ik ben nieuw hier op het forum en heb op dit moment nog geen Passat. Ik wil er deze week een aanschaffen en wil even vragen of iemand mij kan vertellen of dit een verstandige keus is? Ik heb een Passat uit 1999 op het oog. Het is een 2.3 V5 Highline met 217.000 km op de teller. Kan ik normaal gesproken direct hoge kosten verwachten? En dan bedoel ik normale kosten door slijtage, en dingen die vervangen moeten worden rond deze km stand? Ik wil er namelijk meteen volgende week vrijdag mee op vakantie naar Italie en hij zal dus meteen een flinke rit aan moeten kunnen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden