Ga naar inhoud

Mitch

Members
  • Aantal items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mitch

  1. Veer gebroken misschien? Zal het toch effe na laten kijken als je een beetje verstandig bent..
  2. Dan draai je hem zeker niet zo laag als mij Jos... Als ik met gang de drempel op knal... blijft er niet veel van mijn carterpan over denk ik. ( KW Var1)
  3. Mitch

    Vraag over Xenon

    Yup, en zelfs dat is me nog net iets te blauw. 't ken net..!
  4. Mitch

    KW schroefset monteren

    Morgen ga ik een KW schroefset monteren onder mijn var3b. Heeft er nog iemand tips mbt het conserveren van de schroefdraad? En op welke stand kan ik het beste beginnen, zodat ik ze niet onder de auto helemaal naar beneden hoef te draaien? Ik lees het wel weer, en zal een paar plaatjes schieten morgen.
  5. Jan Carterpan, haha How low can you go? Staat perfect! Welke et-waarde en j-waarde heb je?
  6. Hmzz.. volgens mij in de verkeerde rubriek gekalkt..
  7. Hey, mannen.. Ik zou graag de ramen met mijn ab willen bedienen. Wie kan dit voor mij regelen ergens hier in de buurt? ( Zwolle )
  8. Mitch

    Verlagen

    Hallo, ik heb eventueel nog een setje splinternieuwe Monroe's liggen voor de voorkant. Deze zitten nog nieuw in de doos!
  9. Ik denk dat ie de vrijlooppoelie van de dynamo bedoeld?
  10. Mitch

    "Jos behandeling"

    Als ie slim is, heeft ie er een opvangbakje onder staan...
  11. Mitch

    "Jos behandeling"

    Heeft Jos dit uitgevonden dan? Dat bedoel ik ermee.
  12. Mitch

    "Jos behandeling"

    Snap zowieso niet de benaming: Jos behandeling... Dat kan toch iedereen met een beetje gereedschap?
  13. Mitch

    "Jos behandeling"

    Mooi, hij slaat je gewoon een kat van een paar honderd aan stront.... En volgens mij krijg je er alleen maar een hol geluid voor terug. Zet er dan een katvervangende pijp tussen.
  14. Niks aan de hand, gewoon chippen die handel. Je moet alleen de fout niet maken, om hem meteen op zijn donder te geven. De meesten denken dat ze een sprint auto hebben wanneer ze een beetje pk's hebben. Het is en blijft een diesel, en die moet je met respect berijden. Dus chippen dat ding, en er met verstand in rijden... Het ligt er natuurlijk wel een beetje aan in wat voor conditie je blok is. Als het zo'n oliebuizer is, zou ik het ook niet doen.
  15. Nee Lesley, bij Stein en Elwin, volgens mij wonen die allebij bij jou in de straat. maar maakt ook niks uit. Ben benieuwd hoe het staat met die wielen. Ik heb er nu RS6 18"" onder met 35mm verlaging........Maar hij moet toch echt een cm of 7 naar beneden, wil ik het mooi vinden... Schroefsetje maar dan.
  16. Als je goed oplet, zie je mijn passat wel eens bij je voor de deur staan. ( Variant met 18"" ) Ik woon aan de andere kant van de brug. Maar een maat van mij, woont volgens mij recht tegenover jou, en daar nuttig ik zo nu en dan wel eens een paar biertjes..
  17. Lesley, waar heb je die schotels zo snel vandaan? Ik heb ze al 2mnd in backorder staan. Denkdat ik me er maar een schroefsetje onder knoop. Je woont trouwens eng dichtbij.....
  18. Mitch

    KW>FK>WEITEC

    8,5? Hmz past dat nog bij et 35? Toch maar KW setje bestellen denk ik. Weet alleen niet wat ik me bij de hardheidsinstelling moet voostellen. Volgens mij kun je alleen kiezen tussen knetterhard en knetterhard ofniet?
  19. GANZ GEIL.......... Gewoon klaar zo.
  20. Mitch

    KW>FK>WEITEC

    Het gaat mij natuurlijk ook om het rij-comfort. Heb er 8jx18"" et33 onder liggen, met -35mm verlaging van MAD. Het comfort is perfect zo, maar het uiterlijk is bagger! Hij moet gewoon met de bek aan de straat liggen, anders gaan de RS6 hoepels er gewoon weer onder weg. Het verschil in comfort tussen KW en Weitec????? En Frank, wat voor et waarde heb jij op jou rs6 wielen?
  21. Mitch

    KW>FK>WEITEC

    Waarom voor welk merk kiezen? Ik bedoel hier dus de schroefsets. Verklaar uw antwoord aub...
  22. Frank, jij hebt 8,5 j bij 19"? Zitten jouw voorwielen echt binnen de wielkast? En wat voor veren/set heb jij eronder?
  23. Ja dat is het juist.... ik had dus ET35 besteld, maar ze hebben ET33 gemonteerd.... Maar als het ook maar 2mm verschil maakt... is dat te verwaarlozen dus.
  24. Gisteren een setje 18" rs6 velgen opgehaald. Ik had 18" 8J bij ET35 besteld. Wielen gemonteerd en zie nu pas dat de voorwielen heel iets buiten de spatborden vallen. Kom er net achter dat het ET33 is. Nu is mijn vraag of je het verschil tussen ET35 en ET33 goed kan zien. Ik bedoel dus, wat het het werkelijke verschil in het naar buiten staan van het wiel is tussen beide maten. Is dit verschil aanzienlijk? of is dit te verwaarlozen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden