Ga naar inhoud

nojevive

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door nojevive

  1. Hmm, ik kom er achter dat ik ook geem indicatie in MFA van de banden spanning heb, maar het wel besteld heb op mijn leaseauto. Ik denk dat ik met een printje van dit draadje maar eens bij de dealer langs ga...
  2. Ja, wel ervaring. Heb ook een keyless entry, en dit reageert hetzelfe als jij beschrijft. Dus als ik de motor uitzet gaat binnen verlichting niet aan. (En de radio blijft gelukkig aan). Pas als ik de deur opendoe gaat het licht aan (en de radio uit). Ik weet niet of dit met een setting te veranderen is,
  3. Ik heb sinds kort ook een passat met MDI usb aansluiting. Ik wilde een Lacie mobile Drive disk aansluiten. Het is een 160Gb USB 2.0 Fat32 formatted disk. Niks mis mee zou je zeggen, maar de MDI knop wordt niet actief als ik hem aansluit. Als ik een 1Gb USB stick (noname) aansluit met daarop wat mp3's wordt de MDI knop welk actief en kan ik de nummers afspelen. Heeft iemand anders ervaring met Lacie op de MDI? Zijn er beperkingen mbt aantallen bestanden (totaal, of per folder?) Er staat nogal wat op de disk: 150Gb, 40000+ nummers. Ik heb ze verdeeld in folders zodat er niet meer dan 200 folders per folder, of meer dan 200 nummers per folder, maar geen herkenning. Moet er een mp3 in de root staan? Duurt het gewoon lang voordat ze de 1e keer zijn 'ingelezen'? Hoe werkt dit systeem anyway? Werkt het trouwens alleen met een VW kabeltje van minu-usb naar MEDIA-IN usb? Of ook met een eigen mini-usb naar usb kabeltje?
  4. Ik had een V6 4motion variant automaat. Helaas totalled. Gebruik was 1;9,5 op de snelweg bij gewoon gebruik. 1:10 tot 1:10,5 bij heel rustig gebruik (max 110 kmh). In de stad of bij korte ritjes (ook over snelweg) liep verbruik op tot 1:7 tot 1:6.
  5. Bij 73.000, als de waterpomp kapot gaat Dat had ik althans. Zo niet, dan bij 120.000. Dan gelijk de waterpomp maar meenemen, want die zijn niet zo best van VAG.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden