Ga naar inhoud

Bleumotion

Members
  • Aantal items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Bleumotion

  • Verjaardag 29-10-1972

Profile Information

  • Plaats
    Heel
  • Interests
    auto's, autosport, muziek,

Bleumotion's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik heb hetzelfde probleem gehad met mijn passat 1.6 tdi. bleek er ijzerslijpsel in mij brandstofilter te zitten.
  2. bij uitlaatsierstukken.nl kun je hem ook bestellen ! Ik heb hem daar ook besteld voor 29,95. deze is van goede kwaliteit.
  3. Bij Uitlaatsierstukken.nl kun je terecht. Ik heb vandaag die van mij binnengekregen voor 29,95 . Ziet er goed uit.
  4. Klopt, in het dashbordkastje zit een aansluiting voor usb of Ipod kabel, deze zit nu waar in het vorige model de cd wisselaar zat. Ik heb een externe harde schijf die je kunt gebruiken zonder voeding ( Samsung ) gemonteerd maar de radio zegt geen Media !! Een usb stick werkt wel.
  5. Hallo Forumleden, Ik heb sinds vandaag weer een nieuwe Passat met RNS 315. In het dashbordkastje heb ik een Media aansluiting. Ik wil me een externe harde shijf gaan kopen. mijn vraag is ? Kan daar een externe harde schijf op aansluiten? Zoja welke ?
  6. Krijg binnenkort de nieuwe Passat 3C 1.6. TDI Ik ben op zoek naar het uitlaat sierstuk hiervoor ? Bij de Dealer konden ze me niet helpen ! Wie kan mij helpen ?
  7. Ik heb hetzelfde gedaan ! pijpjes net voorbij de bocht afgeslepen. Het ziet er orgineel uit !
  8. Ik ben 1,5 jaar geleden bij Tunex in s'heerenberg daar koste het ook 225 euro. Ik merkte het zeer goed ,en mijn auto was ook zuininger geworden.
  9. Wie kan dat bij mijn 3C doen , regio Limburg & Noord Brabant
  10. Bleumotion

    Brommend geluid

    Ik heb bij mijn 3C 1.9 TDI bij rond de 1800 toeren een brommend geluid! Ik ben een aantal malen malen bij de de dealer geweest alleen nog steed niet de oplossing gevonden ! Weet iemand op wat dit kan zijn ?
  11. Hier een advies van een bandenman ! Je moet weten dat de aantal liters lucht in de banden het gewicht draagt . bij een lage sectie band 45/40 serie zit er bij een spanning van 2,4 bar veel te weinig lucht in ! Ik rij zelf onder mijn variant 235/40R18 Goodyear Exellence op de vooras rijd ik met 2,7 bar en op de achteras 2.9 bar. Het nadeel is wel dat de auto iets stugger is. Ik heb nu met mijn banden 24.000 km gereden en ze zijn recht afgesleten 5.8 mm en 6.0 mm achter. Bij een goede bandenspecialist geven ze je hetzelfde advies. Mijn ervaring is, als mijn auto naar de dealer voor een beurt is geweest, hebben ze de spanning laten zakken. De dealers werken altijd volgens het stickertje uit de tankklep op waar alleen standaard maten op staan.
  12. al iemand een leverancier gevonden in europa ?
  13. Het heeft te maken met je bandenmaat ! De hoeveelheid lucht in de band draagt het gewicht van het voertuig dus , bij een 205/55R16 is de spanning altijd lager dan bv 235/40R18. maar voor de goede spanning gebruik deze link. http://dunlop.tiremanager.eu/nl_nl/defa ... del=Passat
  14. Bleumotion

    VAG-Com

    Wie zou bij mijn auto Passat 3C Een aantal dingen willen aanpassen met Vag-Com o.a. knippelichten en alarm en evt andere leuke dingen ! Ik woon zelf in Limburg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden