Ga naar inhoud

shippie

Members+
  • Aantal items

    108
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door shippie

  1. Het is inderdaad andersom. In Duitsland is het juist *niet* toegestaan. Let wel dat delers VAS hebben en niet VAG-COM. Daar kunnen ze minder mee aanpassen. Als je VCDS hebt kan je meer dingen aanpassen dan de dealer Bij mij kon de dealer het ook niet voor elkaar krijgen, maar Vdub kon het 3 dagen later met zijn VAG-COM wel..
  2. Auto is gewoon door de APK gekomen met meebrandende knippers! YAY!
  3. Goedemiddag, Ik heb dezelfde rammel ook gehad. Hij was even verholpen en heb hem al enige tijd weer.. rond de 1900-2200 toeren gaat het bij mij even rammelen.. Er schijnt een soort van elektrische kast achter de middenconsole te zitten, die hebben ze beter vastgezet, en toen was de rammel bij mij (even) verdwenen.
  4. Mja ik probeerde uit te leggen wat de modificatie was aan de receptionist van de werkplaats, maar ik gaf het na 3x uitleggen op.. Hij mompelde ook iets van: weet je.. we zetten er niets neer.. probeer anders de monteur te spreken als je de auto voor de keuring brengt. Ben het ook met passat03 eens, maar ik heb inderdaad geen VAG-com, en de auto gebruik ik tegenwoordig alleen zakelijk. Dus ik kan ook niet even het halve land doorcrossen om het uit te laten zetten **Edit** Ik zie dat BM-er 10km bij mij vandaan woont..Effe vragen of hij tijd heeft om het uit te zetten
  5. Alrighty, 28 mei weet ik in ieder geval hoe mijn dealer er tegenover staat
  6. Hmm.. dus als ik het goed begrijp Chaosboy, mag het in NL (net als voor dreke in BE) ook niet ?! Hopelijk kunnen ze het bij de dealer uit zetten als het reden voor afkeur is..
  7. Goedemiddag, Even een oud topic uit het stof gehaald.. Binnenkort mag mijn 3c op voor de APK, met knipperlichten die meebranden met de koplampen. Hier al mensen waarvan de auto goed- danwel afgekeurd is vanwege deze feature? Ik hoor verschillende verhalen over APK-afkeur vanwege de meebrandende knipperlichtjes. Cheers,
  8. shippie

    VW Routan

    Jep, en die zijn weer op basis van de renault trafic. Zo ook Citroen, fiat en peugeot met hun bestelbusjes. En laten we VW niet vergeten met de Crafter.. wat een omgebouwde Mercedes Sprinter is.. of andersom.
  9. Mja.. hoe hoog is de boete eigenlijk ? Weet iemand dat ?
  10. Jep, wettelijk gezien wel.. daarnaast ook nog een automatische hoogteverstelling.
  11. Thanks! Ik ga d'r nog over nadenken of ik het wel ga doen (is toch soort van verboden) maar als ik het ga doen zal het dit setje worden
  12. Concluderend: Welk setje is nou het beste voor een 3C ?
  13. Hey Robertje, Goed bezig geweest Ik zal de LED's van de week opnieuw bestellen. Hoe heb je de lichten dichtgeplakt?
  14. Ik kan het niet helpen.. ik moet je voorblijven
  15. Hahahaha, oke.. misschien is date een verkeerd woord
  16. Moet nog steeds een date met Vdub regelen Klikt allemaal prettig deze mods
  17. Ik kan alleen maar zeggen: GOED BEZIG
  18. Inmiddels staat het verslag in de autoweek (pag 18 en 19) en ook op http://www.autoweek.nl/nieuws.php?id=9453
  19. Binnenkort maar eens beginnen dan. Ik heb natuurlijk 2 linker handen
  20. Ik heb nog een stuk of 50 LED's van type: http://www.ledtuning.nl/catalog/product ... ucts_id=69 Ook goed of niet?
  21. Hoi, Je hebt zeker geen foto's van het "breken" van het glas? Doe je dat gewoon door met een schroevendraaier ertussen te zitten? En hoe kleef je het weer? Ik heb trouwens de verkeerde ledjes besteld Welke heb jij besteld?
  22. Die van mij had ik inderdaad via Ebay, 70 Euri @FASt, inderdaad.. CC heeft al 4 ringen.. maar helaas geen LEDS
  23. Maak je ook even wat geld voor mij? Passat CC 3.6V6 DSG olé olé!
  24. Ik heb gisteren met beide gereden (de CLS op de foto en de CC op foto die ik heb gepost). Daarnaast was er ook een S60 D5 waar ik ook mee gereden heb. Met de CC alleen in Nederland helaas, maar met de CLS en S60 in duitsland Het was helaas "maar" een CLS 280 . Dus de passat had 80pk meer aan boord. S60 imponeerde mij wel door als diesel even de 240 km/h aan te tikken. Edit: Als je heel goed kijkt zie je me nog zitten in de CLS (gordel over mijn gay-roze polo )
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden