Ga naar inhoud

cobus

Members
  • Aantal items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over cobus

  • Verjaardag 22-04-1969

Profile Information

  • Plaats
    Oud-Beijerland

cobus's Achievements

0

Community reputatie

  1. "Hoe heb jij POI's erop gekregen? Ik had ergens anders ook al gelezen dat iemand alle flitspalen nu makkelijk had toegevoegd... ik heb het nog niet gevonden. Enige uitleg is welkom!" Lees dit draadje om het voor elkaar te krijgen: http://vwnavi.com/forums/showthread.php?t=10041 Hier kun je de applicatie downloaden: http://rapidshare.com/files/294955993/r ... .v3.51.rar "En nog wat anders; ik lees al verschillende posts over mensen die de mic van de premium car kit hebben aan laten passen om met voicecontrol te werken. Kan je dit gewoon bij de dealer vragen en heeft iemand een idee wat dit kost?" Aan de dealer vragen zou ik niet doen. Die hebben er nog wat "moeite" mee . Maar als je dit setje bij Kufatec besteld: http://www.kufatec.de/shop/product_info ... free-.html Dan kun je het zelf. Is mij ook gelukt. Je hebt na de modificatie nog wel je dealer nodig, want die moet nog e.e.a. coderen via VAS. Of je moet een VAG-Com vriendje vinden die je wil helpen.
  2. Hier staat een downloadlink: http://www.my-gti.com/1198
  3. Ik heb dit probleem ook. Ik heb nagenoeg dezelfde combinatie. Een collega van mij heeft ook een HTC TP2 en een nieuwe Golf met premium carkit. En die laad het telefoonboek (dus niet alleen de SIM) zonder problemen. Het ligt dus niet aan de TP2, maar aan de firmware van je carkit. Ik ben al bij de dealer geweest om te kijken of de Nokia unit (de premium carkit) een update kon krijgen. Dit kan niet, dus heb je twee mogelijkheden. Of de Nokia unit vervangen (volgens mij een kostbaar verhaal), of een andere telefoon (bij voorkeur een Nokia) met een duo SIM. Zo doe ik het nu ook. Ideaal is anders, maar het werkt wel. Veel succes en plezier met je nieuwe auto! En welkom op dit forum.
  4. Ik heb het geprobeerd, maar bij werkt het niet zoals je aangeeft. Ik krijg de indruk van andere fora dat ik eerst nog voice control moet activeren. Dat gebeurd hopelijk vrijdag. Dan test ik het nog een keer.
  5. Welke twee toetsen dan? Wil ik wel eens testen... (ja, ik weet dat het gevaarlijk is.)
  6. Krijg je dan geen vraag op het scherm als je de Navi-DVD weer in de RNS510 stopt? Zo niet, dan moet je denk ik even terug naar je dealer of leverancier.
  7. Als er op jouw HD al een kaart staat, dan vergelijkt de RNS510 deze met de nieuwe Navi-DVD die jij in de "gleuf" hebt gestopt (er zit nummering in de kaarten). Als deze kaart inderdaad nieuwer is, dan gaat de RNS510 aan jou vragen of je hem op de HD wilt zetten of dat je deze DVD tijdelijk wilt gebruiken. Bij tijdelijk navigeer je dan vanaf de DVD. En vanaf HD werkt het (volgens mij) ook sneller.
  8. Gewoon folders/directories aanmaken. Wel zo overzichtelijk.
  9. Vdub heeft dit recentelijk bij mijn 3C geprobeerd te activeren, maar helaas zonder resultaat. Het was wel zichtbaar in VAG-Com, maar werkte niet. Kun je de VAG-Com codering met ons delen?
  10. Wellicht is dit een optie voor jou (ergens anders gelezen): http://www.fiscon-mobile.eu/products/rns_510.php Ik heb zelf een premium en weet niet wat dit kost of het goed is etc. Succes in ieder geval en veel plezier met je nieuwe tuut! EDIT: ik zie net dat Cees eigenlijk hetzelfde had gepost, maar dan via Need4Street. Sorry...
  11. Ik heb een HTC P4350 en die paired wel degelijk met de Premium carkit van VW. Als in de ROM van de HTC de mogelijkheid zit om SAP settings aan te zetten, kun je wel degelijk prima koppelen. Het "probleem" zit bij mijn P4350 vooral in het feit dat de telefoon soms na het verlaten van de auto niet meer zelf verbinding met het mobiele netwerk maakt. En dat is wel cruciaal met rSAP. En ik wil er niet aan hoeven denken. Voordat ik mijn auto kreeg heb ik al een Nokia 6233 erbij aangeschaft. Dual SiM en ik wissel dan ook zeer regelmatig van telefoon. Syncen van contacts lukt toch wel via Outlook. Alleen in de auto gebruik ik nu alleen de Nokia. Ik weet niet of bovenstaande je wijzer maakt voor je besluit, maar ik zou het zeker niet van een telefoon laten afhangen. Als je meer vragen hebt, stuur me dan een PM.
  12. Ik heb mijn TMC zender "hard" op BNR gezet. Dan zie ik de via TMC doorgegeven flitsers op mijn kaart middels een "leeg verkeersbord". Als je de flitspalen ook wil zien, dan moet je ze zelf toevoegen aan je DVD. Hoe? Dat zie je in dit topic: http://vwnavi.com/forums/showthread.php?t=7358
  13. Vreemd. Het blijft op dat vlak nog steeds behelpen met die WM devices. Lang leve de Nokia's.
  14. Ik heb een P4350 met WM6. Onder programs zit een progje genaamd SAPSettings. Die moet je aanvinken. En dan kan ik hem gebruiken. Het werkt, maar zeker niet altijd vlekkeloos. Daarom heb ik ook een Nokia 6233 met een duo SIM. Ik weet niet of een P3650 de optie SAPSettings heeft in de ROM. Anders wellicht dat je een CAB file of nieuwe ROM kan vinden op XDA developers. Kijk hier eens naar: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=305291 Succes!
  15. Ik heb een HTC P4350 en het werkt wel, maar niet optimaal. Als je Touch WM5 of WM6 heeft, zou je een optie moeten hebben die SAP settings heet. Daarmee activeer je rSAP. Zodra je verbinding via Bluetooth hebt neemt de premium carkit de hele telefoon over. Het vage dat ik heb is dat de P4350 niet altijd meer "wakker" wordt als ik de auto verlaat. Dan heb ik soms een reboot van de telefoon. Ik heb er gelukkig een Nokia 6233 bij en mijn vrouw een 6131. En daarmee werkt het echt vlekkeloos. Op www.rsap.net staat een lijst met Nokia's die werken met de Premium carkit. Succes, Marco
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden