Ga naar inhoud

hutspot

Members+
  • Aantal items

    599
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over hutspot

  • Verjaardag 04-06-1952

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Boven Amsterdam
  • Naam
    Bert

Overige

  • Vagcom
    nee

hutspot's Achievements

5

Community reputatie

  1. Hoi, ik heb wel belangstelling voor het reservewiel. Bod 50 euro. Kan helaas nog niet in je topic replyen. Waar woon je? Groet, Siebe Haagsma aka BeamVR6

    1. hutspot

      hutspot

      Purmerend, over de prijs valt te praten

    2. hutspot

      hutspot

      Ik kom bijna elke week in Maarssen, stukje dichterbij..

  2. Hoi Pieter, Ik heb enkele jaren terug een gebruikte sleutel bijbesteld, omdat er een weg was. Bij VAGtechniek hebben ze een nieuwe transponder geplaatst en daarna ingeleerd. Je moet wel met de auto bij ze langs in Nuenen en enkele uren geduld hebben. Bel ze en vraag naar Lucas. Werkt fantastisch. De oorspronkelijke sleutel is bij opruimen weer gevonden, maar de auto is verkocht. Je kunt hem voor 25 euro incl. verzendkosten overnemen. Het plastic sleutelplaatje voor de noodsleutel is overal te koop en door een slotenmaker eenvoudig in vorm te krijgen. Met een dremel en een beetje handigheid kun je het zelf ook. Ik heb het nooit gedaan, want wanneer heb je de noodsleutel nu nodig?
  3. hutspot

    Momentsleutel kopen

    Ik zag ze net weer in het vak liggen bij Lidl voor 18 euro. Ik heb er zelf al enkele jaren een die het prima doet en op de zelfde kracht knikt als die dure Gedore van mijn schoonvader
  4. Ik wou dat ik zo'n stoep had (natuurlijk inclusief auto's)
  5. Bij mij is deze week op grond van dezelfde klachten de dubbele plaatkoppeling vervangen. Onderdelen 60 % coulance, arbeidstijd volledig in rekening gebracht. Bij elkaar toch bijna 800 euro. Km-stand 75.000 km. Volgens dealer komt dit vaker voor.
  6. Mijne is van januari 2009 en heeft hetzelfde
  7. Het schakelaartje kost 20 tot 30 euro extra. Wordt toch wel een dure grap
  8. hutspot

    tanken

    Auto's die oorspronkelijk ontworpen zijn voor linksrijdende landen hebben de vulopening links, dus bijvoorbeeld de kleine Fords (Engeland) en de Japanners. Die aanduiding op het dashboard heb ik nog nooit opgemerkt. Ik zie al een nieuwe topic aankomen. Plaats foto's van elke brandstofmeter die je tegengekomen bent.
  9. hutspot

    Passat on fire

    Schokkende foto's, maar ik mis het onderschrift. Waar? Wanneer? Situatie? Afloop?
  10. https://www.dectane.de/product_info.php ... 07d907e95e € 199 + verzendkosten
  11. Als je de sterretjes ziet staan *, **, *** zie je dat dit de situatie is voor verschillende bouwjaren. Hij wordt dus maar op een zekering aangesloten.
  12. hutspot

    Enquête

    Ik ben benieuwd naar het vervolgonderzoek, want dit is wel erg mager
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden