Ga naar inhoud

tdi

Members
  • Aantal items

    91
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over tdi

  • Verjaardag 27-07-1973

Profile Information

  • Plaats
    ede

tdi's Achievements

0

Community reputatie

  1. ik heb rs6 gehad heb a8 gehad en heb rs4 gehad. de rs4 vond ik het mooiste staan. onder mijn ex sedan. maar als je een variant heb dan staan de rs6 of a8 al weer een stuk beter vind ik. maar de a8 glimmen wel heel erg. moet je van houden.
  2. tdi

    verlagen MAD style

    kijk dat is mooi. staat erg netjes. en zoals ik tegen je zei..wiekolino met mad lever je bijna geen comfort in. maar je moet het eerst zelf ondervinden. dat is het beste. trouwens ik heb mijn passat te koop staan. auto zaak als het goed is.en hij is weer klaar en. ben weer toe aan nieuw project.
  3. achter de radio denk ik. daar moet je een speciaal stukje gereedschap voor hebben. kan ook met een dun stripje.maar meestal klemmen ze dan niet meer.
  4. ik heb ook eens een setje gehad. en de lak was veel dunner als de duitse en er zat al een lichte onbelans in de velgen.[nieuw] niet dat je het merkte met rijden maar toch. nou ben ik ook wel een euuu zeikerd al zeg ik het zelf. daar na alleen duitse velgen gehaald en waren en zijn nog steeds super. maar impagnat gewoon netjes bij houden en goed is goed toch.
  5. ga voor de duitse die zijn ok. italy etc is echt een stuk minder.ook de lak etc etc
  6. tdi

    de 20inchers eronder

    mooi hoor zag ze pas ook op mp staan. staat erg dik
  7. tdi

    kraak in stoel

    hehe sinds gisteren de kraakjes uit me stoel. onderstel iets gebogen en gesmeerd en de lendesteun wat veranderd. wat een genot nu weer
  8. tdi

    Bonrath veerschotels

    kijk altijd goed lagerrr
  9. tdi

    205 of 215 banden

    idd als je een 6,5/7j velg heb zou ik voor 205 gaan. 215of 225 op een 7j dan gaat de band wat bol staan zeg maar en daar word het rijden niet beter van, maar het is net wat je zelf wil/mooi vind.
  10. tdi

    kraak in stoel

    jep weer stukje beter. hihi moet goed zijn heb zo hekel aan piepjes/kraakjes etc etc
  11. tdi

    kraak in stoel

    nou ik heb wat delen ingespoten en het is nu zo goed als weg. alleen voel nu de lendesteun nog heel iets bewegen. maar zag de tip hierboven van jee13 dus daar ga ik ook ff naar kijken moet goed komen.
  12. tdi

    nieuwe dempers

    zijn alleen de velgen maar mooi.
  13. tdi

    nieuwe dempers

    vandaag ff nieuwe schokdempers gemonteerd. rijd stukje beter weer
  14. tja maar mocht het geval zijn. dat hij dan iets meer verbruikt. dan weegt dat zeker op tegen het grote voordeel wat je tijdens het rijden ervan hebt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden