Ga naar inhoud

x.X.x

Members
  • Aantal items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over x.X.x

  • Verjaardag 11-12-1987

Profile Information

  • Plaats
    Amsterdam/Purmerend

Overige

  • Vagcom
    Ja 904.0

x.X.x's Achievements

0

Community reputatie

  1. x.X.x

    Fout code 16705 ???

    Sorry zie inderdaad dat het een diesel is, echter liegt de vagcom melding er niet om. Maar zal hier een andere topic voor openen.
  2. x.X.x

    Fout code 16705 ???

    Beste Liefhebbers, Durf niet te zeggen of ik hier een extra topic voor aan moet maken, maar heb hier het zelfde probleem. Auto gaat moeilijk aan na warm te zijn van een goede rit. Slaat niet af maar stottert en vermogen is compleet weg. Na het uitlezen heb ik deze foutmelding ook gekregen. Deze komt echter wel direct terug. Enig idee waar deze sersor zit bij een Passat 3b (1.6 benzine)? Durf nauwlijks de weg op voor grotere afstanden. (korte afstanden rijd de auto gewoon goed) Alvast bedankt voor jullie reacties. Met vriendelijke groet, Michael Pieterse
  3. Top! Bedankt voor de reacties.
  4. Bedankt voor je reactie ga ik meteen proberen. Maar is het 1 lampje voor alles?
  5. x.X.x

    Kachel verlichting

    Hallo allemaal, Ik heb laatst mijn handmatige kachel instrumenten naar beneden geplaatst voor een dubbeldin radio. Het gaat om een 3b uit 97. De verlichting werkt opeens niet meer. Zekeringen nagekeken, bedrading nagekeken. Maar kan het niet vinden. Heeft iemand enig idee hoe ik de lampjes van de verwarming, blaas snelheid en stand kan nakijken? De instrumenten zelf werken wel naar behoren en ook de airco lamp werkt goed. In afwachting van jullie antwoord en alvast bedankt.
  6. Bedankt, Ik heb ze zien zitten het is wel een lekker klus zie ik al. het opvangen wil niet altijd even makkelijk gaan. Ga het morgen proberen. Thnx
  7. Beste, Weet iemand hoe ik het ruit los krijg uit de achterdeuren. Het gaat om een passat 3b Sedan. elek ramen. De panelen zijn eraf en de zwarte dop is eraf maar zie geen bout waar het raam mee vast geschroeft zit zoals bij de voordeuren. Kan iemand mij vertellen hoe dit werkt Alvast hartelijk bedankt.
  8. Erg duidelijk Bedankt hiervoor. En ik ben er over uit. Ik ga even goed controleren of ik binnen de tolerantie val. Mvg.
  9. ja precies. en het verschil is groter met de 50 dan met de 45
  10. mah dit valt wel mee. maar volgens het programmatje kan ik beter 45 houden omdat dit minder scheelt dan 50. klopt dit wel?
  11. x.X.x

    krakende ophanging

    Klopt! Hierna is hier in iedergeval veel aandacht aan besteed. Ondertussen zijn ze bij mij ook allemaal vervangen. Euvel kwam steeds terug na uiteindelijk alles vervangen te hebben is het niet meer terug gekomen. Nou hou ik de rubbers ook wel soepel door ze nu en dan in te smeren. Het is niet altijd nodig alle draagarmen te vervangen. Maar als je het toch zelf kan is het goedkoper alles zelf te vervangen dan een deel door de Stealer.
  12. Beste vw fans, Ik had even een vraag die ik niet duidelijk kon vinden met de search. Mijn banden moeten binnenkort vervangen worden. Ik rijd nu met cup velgen onder me passat 3b met de volgende maat. 225x45r17. ik durf niet te zeggen hoeveel J me velgen zijn. 8,5J misschien? De wangen van de banden staan nu wel kaarsrecht op de velg. Nu wil ik eigenlijk iets minder breed gaan rijden. Het liefst zelfs 205. Is het nodig hiervoor ook een andere hoogte band te kiezen? ipv 45 naar 50 hoog? Ik had namelijk gezien dat de omtrek iets verandert als de wangen wat schuiner komen te staan (rekenprogrammatje). En is dit ook echt nodig voor 215, mocht de 205 niet gaan passen. Ik hoop dat jullie mij misschien iets meer duidelijkheid kunnen brengen. Hartelijk bedankt in iedergeval. Met vriendelijke groet, Michael Pieterse (x.X.x)
  13. x.X.x

    Airbag aansluiten

    hey hey het is me al gelukt. deels klopt van het bovenstaande de toeter krijgt voeding op een andere manier ivm stuur bediening. je kan (mits je de knoppen niet gebruikt) de bruine met zwart vervinden en zwart/rood met de andere zwarte verbinden. dan werkt je toeter je airbag op je stuur bediening na. Bij mij ging het toch niet werken omdat ik geen cc heb. En dit scheelt geld aangezien ik er toch niets aan had. maar bedankt voor alle reacties
  14. x.X.x

    Airbag aansluiten

    Haha super ik laat het je weten als ik terug ben en het gelukt is met plaatsen van de airbag. Misschien kunnen we dan inderdaad even kijken voor de airbag melding.
  15. x.X.x

    Airbag aansluiten

    Ben er uit gekomen wat betreft de claxon. Die kreeg zijn spanning van de stuurbediening. Dit was even een kwestie van wat bedrading om gooien. Nu is mijn vraagje nog even, klopt het dat de airbag bedrading bij elk stuur het zelfde is. en of het uitmaakt hoe de stekker op de airbag geplaatst wordt? want volgens mij kan hij er op twee manieren op. Alvast bedankt. Michael
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden