Ga naar inhoud

badi

Members
  • Aantal items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over badi

  • Verjaardag 14-03-1964

Profile Information

  • Plaats
    Breda

badi's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hier bestond bij de dealer een reparatiesetje voor, maar volgens mij niet meer leverbaar. Wellicht via Ebay te vinden, maar niet te lang wachten, anders is het hele motortje zo overleden. Gr Bart
  2. Uiteraard had ik vooraf de zekeringen al gecheckt, en die waren allemaal heel. Klopt dat als je sproeit, de wissers gaan werken, maar in dit geval bbegonnen bij het bedienen van de sproeier voor de achterruit, de wissers op de voorruit te wissen. Dat leek naar mijn mening toch verdacht veel op een fout in de schakelaar. Toch niet zo'n grote gok naar mijn mening.
  3. Vanwege het feit dat bij het sproeien van de achterruit, de wissers op de voorruit begonnen te bewegen vertrouwde ik de stuurkolomschakelaar niet. Daarom een nieuwe besteld en vandaag gemonteerd, samen met een nieuwe schakelaar voor de richtingaanwijzers en de CC omdat die laatste ook af en toe kuren had. En hoera, de sproeiers werken allemaal weer evenals de CC. Opgelost dus. Gr Bart
  4. Ik heb een Passat variant 3B uit 2000. Sinds kort werken de ruitensproeiers, zowel voor als achter niet meer, Als ik de hendel van de ruitenwisser naar me toetrek dan gaan de wissers wel aan, de sproeiers doen het echter niet. Het tankje is gevuld, ik hoor echter geen pompje draaien. Als ik de achterwisser aan zet dan gebeurd er niets, druk ik de hendel verder van me af, dan moet de sproer het gaan doen, die doet het ook niet. Er gebeurt dan echter iets vreemds, de voorwissers gaan dan aan. Kapotte schakelaar of relais, wie heeft er enig idee! Gr Bart
  5. In je contactslot zit een klepje dat signaleert of er nog een sleutel in het slot zit. Dat blijft ook wel eens hangen, en veroorzaakt allerlei vreemde storingen.
  6. Nee nog niet gedaan, waar zit die en hoe te controleren?
  7. De distributie zit er al enige tijd op, moet over 15000 km weer vervangen worden. Vanwaar je vraag?
  8. Heren, Het is inderdaad geen originele motor. Dat was een AJM waarvan de zuigerpenlagers stuk gingen. Door Jos 4 jaar geleden een gechipte AVB ingelegd. Nooit problemen gehad, koude start is perfect, startmotor draait hem prima rond. Kan het zijn dat er een of andere sensor stuk is?
  9. Mijn passat 3B uit 2000 met een AVB 1,9 PD motorblok start sinds kort soms slecht. Bij koude motor slaat hij direct aan, bij warme motor moet je lang doorstarten en slaat de motor alleen aan met volledig ingetrapt gaspedaal. Wat kan de oorzaak zijn???
  10. Als je de knak ook hoort terwijl je auto stilstaat, dan lijkt het me sterk dat hen een van de homokineten is. Ik denk dat het één van de twee bovenste draagarmen is. Ik heb zelf hetzelfde probleem gehad, eerst verdacht ik de onderste draagarmen, maar uiteindelijk ook de bovenste vervangen, en daarna was het weg. Groet Bart
  11. badi

    Cruisecontrol stuk!

    Heb ik in het verleden ook gehad. Na heel lang zoeken hebben ze het instrumentenpaneel vervangen. Kost wat maar probleem nooit meer gehad.
  12. Als ik hem gewoon met de schakelaar aanzet doet hij het wel
  13. De achterruitenwisser van mijn passat variant uit 2000 wist sinds kort op willekeurige momenten zonder dat hij aan staat. Hij wist dan één keer en vervolgens een hele tijd niet. Ik heb geen idee hoe het komt, iemand dezelfde ervaring en/of oplossing??
  14. badi

    Nieuwe remschijven

    IK heb van Jos_Br weleens begrepen dat vrijwel alle schijven van Brembo komen omdat er niet zoveel verschillende fabrikanten zijn. Kan een van jullie vertellen of de sportschijven en/of blokken echt beter zijn dan de standaard. Auto is gechipt tot ca 150 pk en dan kan een beetje extra rempower geen kwaad.
  15. badi

    Verlichting

    Ik heb gecontroleerd of de motortjes nog werken, de linker beweegt helemaal niet de de rechter een klein beetje (veel minder dan voorheen). Zijn die motortjes ook apart verkrijgbaar, of horen ze bij de koplampunit. Als ik voor xenon kies, moet ik dan alsnog nieuwe motortjes hebben (als ze kapot zijn) of zitten die al bij de lampunits?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden