Ga naar inhoud

passat18turbo

Members
  • Aantal items

    93
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door passat18turbo

  1. De wonderen zijn de wereld nog niet uit
  2. Kijk even naar mijn advertentie bij TE KOOP
  3. Zoek effe op deze site, ik ben het al een keer tegengekomen.
  4. Dat ding staat dag en nacht bij het werk en wordt ondertussen weggevreten door een steenmarter. Er komt geen BD achter of ik die Golf ook prive gebruik.
  5. Het is een 105 pk TDI. De Golf is een naamloze auto. Hij geleased voor iemand die er prive niet in wil rijden i.v.m. de bijtelling.
  6. De kilometers zijn onbeperkt Over anderhalf jaar is het leasecontract voor de Golf voorbij en dan wordt het een passat met dezelfde condities
  7. Ik kan mij helaas op deze site dan niet meer vertonen.
  8. passat18turbo

    Vraagje

    Wat zouden jullie doen???? Ik kan een GolfPlus krijgen waarvoor ik geen bijbetaling ga krijgen voor de belasting en gratis tanken Het is een loonsverhoging van ongeveer 300 euro bruto of deze GolfPlus. Ik zou hierbij mijn Passat gaan verkopen en deze ouwelulle auto gaan rijden. Ik weet nog niet wat ik zou moeten doen Ik vind de GolfPlus een nogal emotieloos. M.a.w. Passat weg of voor niets een GolfPlus.
  9. Ik heb deze melding ook gehad bij een hoge snelheid in Duitsland. Hiervan krijg je het wel even Spaans benauwd. Ik heb de auto uit de LongLife laten halen. Het probleem wat ik nu heb is dat men er 10W40 ingegooit heeft i.p.v. 0W40. Naar mijn mening is deze olie te dik. Het antwoord van de dealer was dat dit voorgeschreven wordt door VW. ps. de auto heeft 150.000 gelopen.
  10. Bij de meeste auto's zit de versnellingopnemer van de airbag in het midden onder de achterbank, ik kan mij niet voorstellen dat je dit voelt. Je hebt toch niet toevallig een kinderzitje in het midden.
  11. passat18turbo

    ETKA

    Hoe kan ik hier aankomen??????
  12. Verleden week mail gekregen van e-Bay Nederland. Deze gaven mij ongelijk v.w.b. de aankoop van deze grill. M.a.w. ik had maar beter moeten lezen. Gisteren mail gekregen van e-Bay Duitsland. Hierin deelde men mij mee, dat men de advertentie had verwijderd omdat de aanbieder tegen de regels van e-Bay gehandeld had. Helaas staat er nog wel in, dat als je de grill reeds verworven had, dat je nog wel de verpichting hebt om te betalen. Ik ga nu weer mailen met e-Bay, want ik ga dit niet betalen.
  13. Ligt er sneeuw, heb ik winterbanden, staat de auto al drie dagen bij de garage voor reparatie
  14. passat18turbo

    automaat

    Hoeveel heeft de auto gelopen.
  15. Ik ga het totale bedrag ook niet betalen. Ze kunnen van mij de pot op
  16. Ik denk dat Ebay hier niet blij mee is. Er staat heel duidelijk dat je een grill koopt voor 1 euro. Ik heb reeds eerder een probleem gehad met een Duitser v.w.b. een LMM. Hierbij was het zo dat hij gelijk begon met alle duitse scheldwoorden die er maar zijn. Ik heb van Ebay gelijk gekregen maar uiteindelijk heb ik de LMM niet betaald en ook niet gekregen. Zoals het in deze advertentie staat is het bijzonder verneukeratief. Eigelijk hebben we alletwee gelijk maar ik vind dat ik een grill gekocht heb voor 1 euro + verzendkosten.
  17. De verkoopprijs + verzendkosten, dit is het totaalbedrag dat ik ga betalen. Als je via Paypall wilt betalen krijg je: Prijs 1,00 Verzendkosten 17,80 Verkoperskorting (+/-) 68,99 Totaalprijs 87,99 Het bedrag van 68,99 zie ik nergens staan, ook niet als extra kosten
  18. Te koop TOKSPEED grill. 85 euro exclusief verzendkosten Dit is een grapje hoor De prijs is zowel voor de verkoper als voor de koper bindend.
  19. IK heb er ook een gekocht voor 1 euro + verzendkosten Bedankt voor de tip
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden