Ga naar inhoud
  • 0

Olie lekkage stuurbekrachtiging


Velg

Vraag

De Passat van een vriend van me lekt olie, en hij moet af en toe zijn stuurbekrachtigingsolie bijvullen. Hij staat altijd op de oprit van zijn eigen huis, dus hij wil dat zo snel mogelijk opgelost hebben voordat zijn hele oprit zwart is. Heeft iemand hier ervaring mee? Slangen, pomp of stuurhuis? Is het stuurhuis makkelijk uit te bouwen? Ik heb het in een ver verleden wel eens gedaan bij een Granada, en dat was toen heel goed te doen, maar volgens mij heb ik bij een Passat wat minder ruimte. Alle tips welkom!

Het is een Passat 3B 1.8T

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanbevolen berichten

  • 0

We gaan eindelijk beginnen! Gerevisserd stuurhuis gekocht (275 ex btw ex statiegeld) en voor de zekerheid ook maar 2 nieuwe stuurkogels.

We hebben een garage met een brug, dus het gaat helemaal goedkomen hoop ik.

Ik zal veel foto's maken!

De bak hoeft er toch niet af mag ik hopen?

Ik heb vorig jaar de bak van mijn Audi cabrio vervangen, en alleen daarmee zijn we al een dag bezig geweest!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Vandaag het stuurhuis vervangen! Viel heel erg mee. 9 uur begonnen, kwart voor 12 klaar! mede door de tips die op eerdergenoemde link staan. We hadden ook een brug en goed gereedschap ter beschikking, dus dat scheelt ook wel.

Enige robleem is dat we denk ik iets bij het stuur losgetrokken hebben. De claxon doet het niet en het airbaglampje brand. Van de week nog maar eens naar kijken. Iemand tips?

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden