Ga naar inhoud

uitbouwen dashbordkastje 3C


mmfb

Aanbevolen berichten

dealer heeft 3jaar geleden in mn lease auto (Passat Variant Hight Line met Business/executive pakket een dension gateway GW300 ingebouwd (incl kabel naar cd wisselaar; oplaad mogelijkheid via USB uitgang; oh zo handig! ), lease auto is einde contract en gateway wil ik er eigenlijk uithalen en te koop aanbieden (vrienden prijs als je handel er zelf komt uithalen; en alles netje terug monteert)

 

Heb jij tips toe ik het beste te werk kan gaan? Er zit een cd wisselaar in en ook nog passagiers airbag aan/uit schakelaar.

 

Alvast bedankt voor je/jullie hulp, graag contacten via PB-je

 

Trekhaak 13polig vast mag je (tegen vwpassat forum vrienden/ oud ijzerprijs) ook zelf komen demonteren (Regio Betuwe)

 

Alu stuurclip en eventueel BT adaptor telefoon voorbereiding is ook verhandelbaar

 

Grts,MarkyMark

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

uiteindelijk gelukt; de handel is eruit (er kan dus geboden worden op de Dension Gateway GW300 -GW33VW1- en kabel tbv cd wisselaar -CDR2VW1 vw quadlock met 'kabelboom' voor usb en ipod (van 8din naar ipod ) .

 

scheelt een stuk als je goed kijkt en er de juiste schoefjes uithaalt en niet de schoeven van de cd wisselaar ontgrendel hendel (oei oei)

 

Dealer 3jaar geleden ook moeite gehad bij inbouw want er was al een nokje van een van de clips afgebroken,

 

Dension zaken zaten voornamelijk achter de RNS300; maar die demonteren is een fluitje van een cent, bijna logisch dat eea zo geliefd is bij dievengilde, kinderlijk eenvoudig eruit te halen (...) daarna handschoenvak eruit ivm ipod/aux/usb en voeding kabels .

 

En zaak weer dicht schroeven.

 

Air bag schakelaar en Cd wisselaar kunnen gewoon blijven zitten (wisselaar maakt geheel wel zwaar om tegen tehouden bij de-montage), voet verlichting netjes los halen en laten hangen eventueel gebruiken om bij te schijnen

.

 

Iedereen bedankt voor de tips en hints!

 

Groeten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden