Ga naar inhoud

Dieselgriezel

Members+
  • Aantal items

    464
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Dieselgriezel

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Friesland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Dieselgriezel's Achievements

1

Community reputatie

  1. Ik heb er eventueel nog wel 1 liggen. Mag weg voor 10 euro. Verzenden is mogelijk past volgens mij wel in een enveloppe.
  2. Ha ziet er top uit mannen! Ik ga vast sparen voor een nieuwe 3c variant....heb ik ook weer wat te modden!
  3. Volgens mij is het over..... Als ik het goed begrepen heb hebben ze nu een deal met een leasemaatschappij. Helaas over met de pret.
  4. Opdracht van de vrouw ....... ....... niet ok!
  5. Misschien ff contact opnemen met Avenu in Almere. Hier is hij voor mij hersteld onder de coulance. Stond met pech langs de weg. Ik heb aangegeven dat het een kwaal was en dat er coulance opzat (ooit ergens gelezen). Hierop een boel gekreun vanachter de balie en coulance gekregen. Weet niet meer uit mijn hoofd hoeveel(zou ik op moeten zoeken).
  6. Zo vandaag ff met de Polo van de vrouw bij Frank lang geweest. Het deurslot werkte niet meer en het waarschuwingslampje van de verlichting deed het niet meer. Na een half uurtje alles weer prima in orde!! Echt een aanrader. Hier kun je beter zelf niet voor gaan prutsen.... Het raam ook nog ff gesmeerd en schoon gemaakt! Helemaal top, Frank bedankt
  7. Op een nieuwe tankpomp bij de stealer kun je coulance vragen. Dit heb ik ook gehad en scheelt behoorlijk!
  8. Je moet niet vergeten om ook nog een reset (op de RNS) uit te voeren. En natuurlijk ff de fouten wissen.
  9. Ze zullen het zeer waarschijnlijk niet zien, die oostblokkers zullen naar alle waarschijnlijkheid zelfs onder invloed zijn...... Ze zien het verschil tussen oem en look a like's niet eens
  10. Dit werkt trouwens niet meer als je je gordel piepje hebt uitgeschakeld.
  11. Voor het demonteren van je dashboardkastje: viewtopic.php?f=150&t=27251 De airbag schakelaar zou ik lekker laten zitten, dit zit volgens mij op alle 3C modellen.
  12. Nette beschrijving! Ik had het ook dat mijn kentekenplaat verlichting het niet meer deed. Heb je toevallig ook je stekker (werking) gecontroleerd zonder de bumper? Mogelijk is de kentekenplaat verlichting daardoor afgesloten (lampcontrole canbus). Als je vervolgens je contact uitzet en een minuut (ofzo) wacht doet hij het weer. Dit was bij mij in ieder geval aan de hand.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden