Ga naar inhoud

bandjes

Members+
 • Aantal items

  85
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door bandjes

 1. Schade veroorzaakt door de wasinstallatie zijn ze gewoon aansprakelijk voor, ook al staan die bordjes daar [emoji6] (https://www.anwb.nl/experts/auto/2/69/schade-in-wasstraat) Een kapot geslagen spiegel lijkt mij ook zoiets. Tenzij er van te voren duidelijk staat aangegeven dat je spiegels in moet klappen.
 2. CANBUS zorgt niet voor extra weerstand (voor zover ik weet), maar zegt tegen je boordcomputer dat de gebruikte LED correct werkt (wat dus de foutmelding zou moeten tegengaan). Wat voor LEDs heb je er nu in gezet die niet werken? Misschien dat er ander op dit forum nog tips kan geven over LEDs (merk / type) die wel goed werken
 3. Komt ie ook terug wanneer je de originele verlichting er weer in zet? Als ik het goed heb, wordt er gekeken naar het verbruik / weerstand van de lampen. Je zult dus LED-lampen moeten vinden die ongeveer hetzelfde verbruiken als origineel.
 4. Uit eigen ervaring weet ik dat je ramen en interieur er niet mooier op worden wanneer ze al kweilend in de kofferbak zitten [emoji23]
 5. Een B7, denk ik? En je wilt de (kleinste) afmetingen van de kofferbak weten? Of van de carrosserie?
 6. Ik heb mijn knipperlichten en interieur LED's vervangen door Ali LEDjes. Die waren in principe binnen een week geleverd, dus dat viel alles mee. Helaas was ik zelf niet zo slim genoeg om van te voren even goed te controleren wat de connecties van de interieur LED's waren en heb helaas eerst LED's besteld met een grote stekker aansluiting ipv kleine. Bij de exterieur LED's moet je van te voren even goed opmeten hoe groot de lampjes kunnen zijn Op andere fora en Facebook groepen kom ik vaak linkjes tegen naar LedPerf: https://www.ledperf.nl. Ik vond ze zelf nogal aan de prijs en ben uitgeweken naar Ali.
 7. bandjes

  Velgen set 18 inch

  Ik had er origineel 18” onder zitten. Zijn Borbet 8J x 18” ET44. Bandenmaat 235/40.
 8. Yes, zaten nog bij de airbag. Van te voren nog op gelet, omdat ik ook niet zeker wist of mijn huidige kabel op de nieuwe airbag past.
 9. Ik had al iets gezien dat het stuur in een bepaalde stand moet staan(?) Maar dan de sleutel eerst in het contact, stuur draaien en dan de accu los?
 10. En de airbag vanmiddag opgehaald [emoji1305] komende week even kijken hoe alles vervangen moet worden [emoji1]
 11. Stuur vanochtend opgehaald. Nu nog een airbag [emoji1303] Voor nu eerst Plug&Play, misschien later eens een upgrade naar een ander stuur.
 12. Thanks allen voor de voorbeelden en tips! Zijn er nog tips over hoe ik zeker weet of een ander stuur gaat werken? Ik heb nu flippers (DSG) op het stuur en aansturing voor de RNS510. Verder heeft de auto CC (niet adaptive).
 13. Bedankt! Je doelt dan op de post over de adapter van Drive2.ru? En dat zou dan iets moeten zijn als https://github.com/Georgy-Garnov/mqb-steering-wheel-adapter ? -- Voorkeur gaat voor nu eerst wel uit naar een Plug&Play oplossing, aangezien ik geen ervaring heb met solderen (van PCBs). Ben vooral even benieuwd naar alle mogelijkheden
 14. Een poosje geleden zag ik dat @Diver een afgevlakt GTI stuur in zijn B7 heeft. En nu wil ik dat ook Ik ben dan vooral even benieuwd naar waar ik op moet letten, bijv. compatibiliteit met de flippers en multifunctionele knoppen die ik nu ook al heb. Een Golf GTI stuur heeft bijv. rode stiksels, maar dat hoeft voor mij niet per se. Het besturen van de cruise control lijkt mij wel weer handig via het stuur (B8), maar is dat plug&play of moet er dan nog iets aangepast worden qua kabelboom / VCDS? Voorbeelden / onderdeelnummers / tips, alles is welkom!
 15. Ik ben bang van niet, heb verder geen uitleessoftware.
 16. Thanks voor de tip van de blokkering! Mooi projectje om daar de uitlaatklep op aan te sluiten
 17. Volgens mij heb ik dat er op zitten. Hoe weet ik dat zeker? Voordat ik je een VIN stuur waar je niets aan hebt
 18. Met wat priegelen is het met een stevige draad gelukt. Nu het volgende obstakel: de kabel van de dashcam. Blijkbaar vonden ze het bij Pioneer een goed idee om op de kabel een aansluiting van 8.5mm te gebruiken. Die past dus met geen mogelijkheid door dat rubber / visnetje [emoji1751] Vanavond en morgen maar even uitzoeken of ik de kabel kan knippen en de draden daarna zelf verbinden. Waar ben ik toch ook weer aan begonnen [emoji2957]
 19. Thanks voor de tip! Zal zo even kijken of dat wat wil lukken. Zit er dan aan de binnenkant geen textieltape op het rubber?
 20. Nee, op het raam van de klep. De kabel kan ook vanaf de hemel naar de camera lopen, maar wil het eigenlijk zoveel mogelijk wegwerken.
 21. Het is een dashcam met een camera voor en 1 achter
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden