Ga naar inhoud

Evberkel

Members+
  • Aantal items

    108
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door Evberkel

  1. Evberkel

    laden GTE

    Meer is er niet te zien, het enige nuttige van die app is verwarmen op afstand. Locatie is ook wel handig maar zodra de auto rijd kun je hem niet volgen.
  2. Evberkel

    laden GTE

    Ik denk dat groovejunk bedoeld dat de enkele reis net haalbaar is of niet? Persoonlijk ben ik met een start van 43-44 km bereik niet veel verder gekomen dan een kilometer of 30 in de zomer. In de kou haal ik geen 20km.
  3. Dat is dan altijd zo geweest bij jou door de fout op de print?
  4. Met Carly idd. Zijn er andere opties behalve vdsc?
  5. Heb m uitgelezen maar krijg geen foutmelding over de camera. Wel 18 (!) Foutmeldingen DSG. Allemaal met de status “niet ernstig”. En 1 over “check software version management” ook status “niet ernstig”. Alle 19 zijn te wissen maar komen direct weer terug. Verder geen foutmeldingen.
  6. Het knopje zal best werken, maar daardoor verdwijnt het probleem niet! Als je de auto in de achteruit zet klapt het logo open. Bij mij blijft ie dan open staan, ook als ik uit de auto ben en deze op slot doe. Het logo blijft open, de camera sluit normaal gesproken als je de auto weer in P zet of als je wegrijdt. Ik weet niet of jij het parkeerhulp knopje op je sleutel hebt maar ik iig niet 🤣 Ik moet dan dus weer in de auto, contact aan knopje duwen of even stukje op en neer rijden en dan sluit ie pas weer en kan ik de auto uit en op slot doen met een gesloten logo.
  7. Als hij open blijft staan dan blijf ie ook open totdat ik de auto start en een meter of zo op en neer rijd. Dan gaat ie na een seconde of 20 wel dicht.
  8. Dat is idd irritant. De mijne blijft ook open staan als ik de auto op slot doe. Ik moet dan weer in de auto, even klein stukje achteruit en weer naar voren dan in P en wachten tot ie sluit...
  9. Hallo mensen, Mijn logo op de achterklep, waar de camera is ingebouwd, blijft met regelmaat open staan. Het gebeurt alleen bij parkeren en ik na achteruit rijden niet meer boven de 20 km/u kom. Bij achteruit rijden en daarna wegrijden klapt hij wel gewoon in. Iemand ervaring met het oplossen van dit probleem? groet Edwin
  10. Na een bezoekje aan dieselstoker is het trekhaak/pdc probleem opgelost! Door een vinkje te zetten bij trekhaak gemonteerd werkt nu alleen de camera en zijn de sensoren uitgeschakeld. Op het scherm zie ik nu ook dat er een aanhanger is gekoppeld. ? De verkoper van de trekhaak lult dus uit z’n nek.
  11. Iemand in de buurt van nijmegen die m kan aanmelden en meteen wat dingetjes kan coderen? Met carly werkt coderen van verlichting niet goed.
  12. Het is er 1 van het merk GDW.
  13. Bedankt voor de reacties mannen! Als ik het goed begrijp blijft de camera werken maar staan de sensoren uit. Even terug naar de verkoper dus.
  14. Ik heb recent een trekhaak laten monteren. Als ik de caravan erachter hang en achteruit rijd blijven de camera (dat is goed) en de sensoren actief (dat is irritant). De verkoper van de haak zegt dat dit niet anders kan. Bij alle auto’s die ik heb gehad worden de sensoren achter uitgeschakeld als er een aanhanger word aangekoppeld. Heeft de verkoper gelijk?
  15. Evberkel

    Coderen verlichting

    Hoi mannen en vrouwen. ? ik heb carly en wil de stadslichten met de dlr mee laten branden. (Passat gte) ik heb dat gecodeerd met carly maar krijg de foutmelding dat “controleer dlr links en rechts. Iemand een idee om de melding te omzeilen?
  16. Oke, tnx. Zal er is induiken. Heb een DP.
  17. Als je de kaartsoftware update is dan ook de systeem software geupdate of moet dat appart?
  18. Denk je niet dat dit al groot in het nieuws zou zijn als het klopt?
  19. Hey mede GTE rijders, ik heb een vraag over opladen van mijn gte. Als ik hem oplaad is dat voornamelijk thuis met de thuislader aan 220v. De thuislader is 10A. Nu kun je op de thuislader en in de auto diverse zaken instellen. Het is mij een raadsel wat het nut daarvan is. Ondergrens? Wegrijtijden? Weet iemand wat de beste laadmanier is qua instellingen? groet Edwin
  20. Gevonden, tijdens de rit naar huis vanaf de trekhaakboer zag ik dat de olietemp in het menu rijgegevens te zien is. Gek genoeg stond hij daarop bij het ophalen. ?
  21. Vind ze alle drie mooi! Ik ga denk ik toch voor een 4e variant; pretoria in donker grijs.
  22. Dat is ook een hele mooie velg!
  23. Bedankt mannen! Nu nog een mooi setje pretoria vinden.
  24. Evberkel

    Weke bandenmaat B8 19”

    Hoi, ik heb een passat gte met 18” wielen met winterbanden en wil voor de zomer een set 19” aanschaffen. Welke bandenmaat is aan te bevelen? 225/35 of 235/40 lees is hier. Oogt 225 niet te smal? Prijstechnisch is de 225 wel interessanter. gr Edwin
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden