Ga naar inhoud

AlterEgo

Members+
 • Aantal items

  133
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door AlterEgo

 1. Geen probleem hoor, bedankt voor het meedenken
 2. Lijkt me inderdaad de meest logische verklaring. Bedankt; Ik houd het verder in het oog!
 3. Accu goeie vraag. Ik heb geen multimeter om het na te meten; Maar ik doe inderdaad sinds corona enkel maar kleine stadsritjes. En dan nog maar maximum 2x per week... Hij start overigens wel goed, en start/stop staat altijd uit! Displaykabel ook nog niet gecontroleerd, maar hij heeft het wel 4 maand goed gedaan? Zou het dan daar aan liggen?
 4. Hmm zou het? Rainesh heeft in april nog maar de nieuwste software geïnstalleerd in mijn wagen... Benieuwd wat zijn mening hierover is.
 5. Dag, Het is nu al de 2de keer op 2 weken dat mijn multimedia scherm zwart blijft na een start. De knopjes aan de zijkant lichten wel op, en doen het voor de rest, samen met de radio en dergelijke. Enkel het beeld is gewoon zwart. De eerste keer dacht ik dat mijn scherm gewoon stuk was. Ik heb mijn originele 2015 6.5inch een aantal maanden geleden vervangen met de 2017 8 inch versie, dus ik dacht dat ik pech had of ergens iets verkeerd had gedaan. Ook na motor uit en motor aan was er geen leven in te krijgen. Tijdens het rijden kreeg ik het idee dat motor uit + deur chauffeur even ope
 6. Nja idd, gewoon proberen. De diepste kras gaat een beetje weg met nat maken. Niet helemaal zo frustrerend, bumper was perfect. Heeft niet lang mogen duren.
 7. Ow de foto is weg idd. hier een link naar Google foto’s: Link De kras is zichtbaar van links naar rechts, boven de reflector. Net op het ‘scherpe’ randje ik ga je tip eens proberen. bedankt.
 8. Mijn bumper is opnieuw geraakt door iemand die niet kan inparkeren. De bumper is 4 weken geleden nog maar volledig herspoten van een vorige "hit and run". 843 eur kost. Op 2 jaar tijd heeft er al 3x iemand tegen mijn wagen gereden. Ik kan wel huilen. Deze keer lijkt het mee te vallen. Maar toch, een kras is een kras. Zeker op een nieuwe bumper. De meeste krassen verdwenen al door er over te wrijven. Maar net boven de reflector lijkt het toch wat dieper. Denk je dat ik deze kan uit polishen? Of doe ik daar te veel kwaad mee? Kan dit gewoon met de hand? Welk product gebruik ik he
 9. Dag, Mijn vraag gaat over de knopjes naast de versnellingspook. Links en rechts. Ik heb daar nu enkel het start/stop knopje maar ik zoek elk excuus om dat uit te bereiden. Ik zie niet graag die lege placeholders en in het donker een extra lampje is altijd leuk. Kan het volgende: - toevoegen homelink knop om garagedeur te openen. -toevoegen ESP off button ( nu moet dit via het scherm?) -toevoegen SET Bandendruk knopje. Iemand hier ervaring mee? thx
 10. Het helpt ook niet wanneer je dagelijks meer naar retina apparaten kijkt. Misschien is het volledig normaal... eigenlijk valt het mss nog mee.
 11. De vw menu’s zien er goed uit. Dat klopt. De CarPlay iconen kunnen stukken beter. Zal idd aan Apple liggen dan. toch bedankt!
 12. Hoi, Zoals zovelen heb ik in mijn VW passat het 6.5 inch display geruild voor het 8inch display (glossy glass). De unit is dezelfde gebleven. (Composition media gen 2 denk ik) Nu met de nieuwe iOS14 valt de resolutie van apple carplay me echt tegen. De randjes van de apps zijn gekarteld. Via apple carplay lijkt het mij niet mogelijk de resolutie aan te passen. Maar zijn er mogelijkheden via het "green menu" bvb? Bedankt!
 13. bedankt om mee te zoeken allemaal! Ik ga er mee aan de slag!
 14. Met het VW logo er al op gedrukt? Is dat zo?
 15. Dag, Ik zoek VW wiel naaf kapjes van 75mm die je in de naaf kan klikken. Ik gebruik nu stickers maar die houden niet zo goed... Deze in 75mm zijn wat moeilijker te vinden, iemand tips? Thx
 16. Ow, sorry voor het latere antwoord. Dit is het setje. Had eentje genomen met het R logo. Pasvorm was heel goed ! Heb een foto gemaakt, interieur wel niet zo netjes. Ben op vakantie https://a.aliexpress.com/_dWG7dFt
 17. Al vallen de opgeblazen pixels in de CarPlay omgeving me toch wat tegen. Deze hadden wat scherper gemogen. Heb ik overigens in de radio of andere apps van Volkswagen geen last van.
 18. @Spiky ja dat klopt. Schermpje 2dehands kunnen kopen voor een zachte prijs, en de bezel via alixpress. Wel wat geduld moeten hebben ivm corona / douane inklaring. Maar het resultaat mag er zijn inderdaad!
 19. Hij kwam vandaag toe, zat nog even vast bij douane. Eindelijk. Ik moet zeggen dat hij goed past. Kleur valt ook helemaal mee. Ik ben tevreden. Wetende dat ik maar ongeveer 20 eur heb betaald.
 20. En alles er rond ook? Versnellingsbak e.d?
 21. Idd, als ik het laat doen zou ik het bij vag techniek hier over de grens laten doen. Lijken me wel de juiste expertise te hebben. Ik kom van een 1.4 tfsi 150pk uit een Audi Q3. De 125 pk die ik nu heb stellen me in vgl met de Q3 eigenlijk niet teleur. Had het erger verwacht. De 125pk verhogen naar 160 lijken me dus voldoende. Daarvoor had ik een 2.0tdi v50 met 170pk en 350nm, deze kwam van 136pk. Die was ruim dan voldoende! Maar ik heb nu nog ‘maar’ 54000k op de teller. Ik wil er nog een aantal jaren mee rijden. Moest ik de zekerheid hebben dat het technisch dezelfde motoren war
 22. Ow ok! Dus toch wel degelijk een verschil in turbo. Dat is niet onbelangrijk! Ik overweeg een chiptuning. Maar als ik cijfers zie van 200 naar 290nm en 125pk naar 160pk dan ben ik toch altijd bang dat de gebruikte onderdelen er niet op voorzien zijn. Uiteraard moet je verstandig rijden ook. Sowieso zou extra vermogen me enkel dienen bij snel invoegen of voorbijsteken.
 23. Dag, Ik rijd zelf met een 1.4 tsi 92kw 125pk uit 2015 (Passat B8). Er is ook een 1.4 tsi met 150pk. Zijn er technisch verschillen in deze motoren of is deze enkel softwarematig aangepast naar een lager/hoger vermogen? zoja, bij welke onderdelen situeren zich deze verschillen? Bedankt!
 24. Om een idee te geven. Ik heb mijn wagen vandaag een blindering laten voorzien van 20%.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden