Ga naar inhoud

Maurice O.

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Maurice O.

  • Verjaardag 26-09-1968

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Den Haag
  • Naam
    Maurice Ogier

Contact Methods

  • Facebook
    https://www.facebook.com/maurice.ogier.5

Maurice O.'s Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik blijf het vreemd vinden. Als ik op de VW site kijk en selecteer een VW Passat vanaf 2014 dan zie ik mijn systeem bij DP staan. Ik heb namelijk geen SD sleuven vlak boven de draaiknoppen zoals op de site te zien is bij de DM. Ik heb zoals Mike aangeeft een systeem met twee SD sleuven en een CD/DVD sleuf in het dashboard kastje zitten. Maar als ik TVC15 moet geloven heb ik een DM systeem want ik heb een navigatie die niet functioneert zonder SD kaart. Kan je de inhoud van de SD kaart dan kopiëren naar de interne 32Gb SSD ? Ik ben gisteren bij de dealer geweest, die heeft mijn SD kaart ge-upgrade. Alleen toen ik de SD kaart terug stopte in 1 van de twee sleuven en keek naar de versie die erop staat, dan is dezelfde als degene die ik er al eerder op had geplaatst: 2018/2019. Volgens de dealer was dit de laatste versie die is uitgekomen, terwijl je bij DiscoverCare te zien krijgt dat er blijkbaar een update is met kaarten van 2019/2020.
  2. Ik heb idd draaiknoppen op het scherm, er zit een zilveren/chromen rand rondom de keuzeknoppen boven de twee draaiknoppen. Er zit GEEN SD sleuf op het systeem zelf, ik heb twee SD sleuven in het dashboard kastje zitten. Ik heb mijn VW Passat in april 2017 gekregen maar vreemd genoeg heb ik niet het systeem wat VW vanaf 2017 levert. Wellicht komt dit omdat de lease maatschappij de opdracht al in 2016 bij de dealer had neergelegd. De handleiding geeft Discover Pro aan. Ik heb trouwens de meegeleverde SD kaart leeggemaakt, opnieuw geformatteerd en geprobeerd een update uit te voeren middels DiscoverCare, dat mislukte doordat ie bij de checksum een foutmelding gaf. En zo heb ik nog wel wat zaken geprobeerd maar helaas.
  3. Dit is het systeem in mijn auto https://webspecial.volkswagen.de/vwinfotainment/nl/nl/index/downloads/maps-download#/?car=18376ef1-3489-4eeb-8dd0-2779594187ea&navi=57200c60-96a5-431f-80ed-a2f8456f19f4 Dus zeg het maar...
  4. Wacht even, mijn DP systeem heeft in het dashboard kastje twee SD ingangen, in 1 hiervan zit de originele SD kaart van VW met de navigatiebron bestanden. Als je die eruit haalt, doet mn navi het niet. Wat ik doe is de 32Gb kaart met update in de andere SD sleuf plaatsen en dan via menu > systeemupdate proberen uit te voeren. Dan krijg ik dus elke keer die melding dat er wel update bestanden zijn maar dat ie niet kan updaten. Ik heb geen 32Gb USB stick thuis, is dat de enige manier dan ipv SD kaart ?? Ik ben nu bezig om de bestanden die ik met Keka op mn Mac heb geplaatst, te kopiëren naar de 32Gb SD kaart (ExFat geformatteerd), daar is ie ongeveer 30 min mee bezig. Dan ga ik het proberen. Lukt dat niet dan formatteer ik de kaart weer naar MS DOS, kopieer opnieuw de bestanden en ga ik het nog een keer proberen. Volgens mij heb ik dan echt alles (denk ik...) gedaan om een update te doen. Nog andere suggesties/adviezen wellicht ?
  5. Hallo Herbie, Je wil niet weten wat ik inmiddels al geprobeerd heb. Heb idd ook al een Windows PC gebruikt icm 7Zip maar vreemd genoeg zag ik dat de uitgepakte software kleiner is (27Gb) dan als je dit doet met Keka op een Mac (29Gb). Maar in beide gevallen echt helemaal niks ! Ik ga je advies opvolgen door een eerdere versie te gebruiken van Keka via mn mac. Moet je de originele SD kaart gewoon in het DP systeem laten zitten ? En wat te doen qua formatteren, ik zie iedereen roepen MS DOS/Fat maar ook sommige ExFAT roepen, wat heb jij gedaan ?
  6. @@Jan, kan je precies aangeven wat je nu gedaan hebt dat de upgrade nu wel werkt ? Ik heb een SD kaart van 32Gb geformatteerd en de upgrade van 1 oktober erop geplaatst Kan je precies uitleggen wat je nu gedaan hebt om dit voor elkaar te krijgen ? Ik heb een aparte 32Gb SD kaart gepakt en hierop de P175_N60S5MIBH3_EU.7z download uitgepakt en in de root de 2 bestanden en 2 folders geplaatst maar wanneer ik via de DP navigatie een update selecteer, geeft ie een foutmelding dat er een juiste bestanden zijn. Wel geeft het systeem aan dat er upgrade bestanden zijn op de SD kaart maar hij vertikt het om verder te gaan.
  7. Oh...ja, prima natuurlijk maar ik zou het zelf ook willen weten dus als er nog iemand is die mijn kan voorzien van advies zou top zijn !
  8. Mensen, hier een fervente VM Passat rijder met een Discover Pro systeem. Ik heb inmiddels wat reacties gelezen op dit forum omtrent kaarten/navigatie updates. Ik heb geprobeerd een update te doen via DiscoverCare maar zoals diverse anderen reeds ondervonden hebben duurt dit verschrikkelijk lang en krijg ik aan het einde een foutmelding. Ook het advies opgevolgd door 1 van de leden door een backup te maken van de originele SD kaart, kaart leeggemaakt (gewist en opnieuw geformatteerd) en opnieuw een hele dag alles gedownload via DiscoverCare maar ook dan niets. Toen een 32Gb SD kaart gepakt, laatste kaartupdate gedownload van de VW site, uitgepakt en erop geplaatst met Keka, in mn navi systeem gestopt, niets. Geeft aan op display dat update bestanden niet gevonden kunnen worden. Heb op de SD kaart dezelfde menu structuur gevolgd zoals in dit forum en volgens handleiding gedaan moet worden. Wat doe ik hier verkeerd ? Oh ja, ik heb een Mac
  9. Maurice O.

    VW Passat

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden