Ga naar inhoud

Rbrekie

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Rbrekie

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Goirle
  • Naam
    Rbrekie

Rbrekie's Achievements

1

Community reputatie

  1. Huawei E8372 via AliExpress gekocht. Via laptop dit wifi modem ingesteld en toen in USB poort in armsteun. Eerst geprobeerd via een duo sim, maar tegelijkertijd sim kaart in de telefoon en duo sim in wifi modem werkt niet omdat dat zowel voor het wifi modem als de telefoon zeer veel storingen geeft. Telefoongesprek werd om de minuut verbroken. Ben gaan zoeken, maar zie diverse meldingen dat duo sim alleen werkt als je deze tegelijk wil gebruiken, ook al is een van de beiden alleen data. Vreemd, maar zal wel. Daarna prepaid sim besteld via https://wereldwijdwifi.nl, 1 GB € 24,95 waarbij tegoed 1 jaar geldig blijft. Ik heb geen andere aanbieders gevonden die een prepaid sim aanbieden met deze voorwaarden. Nu 1 week en zo'n 15 uur autorijden in gebruik en nog maar 10 Mb data verbruikt. Kan dus wel een jaartje vooruit met 1 Gb. Het werkt op deze manier prima!
  2. Ik heb een nieuwe Passat B8 met Discover Media systeem. Fantastische auto btw! iPhone7 via USB kabel aangesloten. Het lukt me maar een enkele keer om Car-Net met hotspot op mijn iPhone te verbinden (melding geen internet beschikbaar oid). Daarnaast wil ik niet steeds opnieuw de hotspot aanzetten en via Car-Net verbinden (wat vervolgens meestal dus niet lukt). Daarom met veel interesse deze draad gelezen. Als ik op ebay ga zoeken op Huawei E8372h-153 krijg ik 3 resultaten van 61 tot 84 euro. Vervolgens ook deze gespot: Car Wifi Dongle Mobile Internet Hotspot 4g LTE 150mbps Any Network Huawei ET8377 voor 49 euro. Ik weet alleen niet waar ik op moet letten om te beoordelen of dit gaat werken om als permanente hotspot voor Car-Net te fungeren. Wie kan dit beoordelen? De volgende horde wordt het kiezen van de juiste prepaid of abonnement voor de SIM kaart. Maar dat volgt daarna wel weer
  3. Met mijn Passat naar Spanje gereden en heb zeker 80% van de tijd ACC actief gehad. Echt heerlijk! Nieuw probleem is waar laat je al die tijd je rechtervoet? Zeker omdat je deze op “ingrijpstand” moet houden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden