Ga naar inhoud

SpeedyFred

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over SpeedyFred

Profile Information

  • Plaats
    België
  • Naam
    Frederik

SpeedyFred's Achievements

2

Community reputatie

  1. Dat ‘asbakje’ kan je eruit nemen, maar de behuizing die daarachter zit klikt er ook gewoon in. Ik had graag mijn coyote (oud model) daar gestoken, maar hij past er net in. Weet iemand hoe die behuizing eruit kan gehaald worden? Het klepje zit namelijk in de weg...
  2. Ik heb de 1,5 cm kortere veren van het sportonderstel geplaatst. Ziet er beter uit, maar heeft verder geen voordelen .
  3. Ik heb een gemiddeld verbruik van 6,7l/ 100 km. Vind ik ook niet erg zuinig. Zeker als je weet dat ik 80% op de snelweg rijd.
  4. Zeker, moet je wel nog ff wachten tot ie gewassen is, want nu ziet ie er helemaal roestig uit . Toevallig was ik vandaag bij de dealer, ik had dit bij het laatste onderhoud aangekaart, maar ik wachtte nog steeds op een reactie. Ze geven van de garage wel toe dat het chroom aangetast is en dat het niet oppervlakkig is. Alleen komt vw er niet in tussen... Dus helaas geen oplossing. Ik speel al een tijd met de gedachte om het chroom zwart te wrappen, dus waarschijnlijk zal dat voor mij de oplossing zijn.
  5. Ik heb het bij mijn b8 ook op zowat alle chroom stootlijsten. Het chroom op de grill en lijst boven de lichten blijkt van een andere kwaliteit te zijn en die blijven mooi.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden