Ga naar inhoud

davevl

Members
 • Aantal items

  24
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutral

Profile Information

 • Plaats
  Schoten
 • Naam
  Dave
 1. davevl

  Audi velg voor Passat B8

  Hi iedereen ik heb een passat B8 variant van 11/2016, en ik heb thuis nog een setje audi RS6 velgjes liggen. ik heb geen idee hoe die berekeningen van ET en steekwaarde werkt.. dus hierom vraag ik het hier even soortgelijke velgen: https://www.ebay.co.uk/p/F557-s-Kit-4-Wheels-Alloy-18-Et45-X-AUDI-TT-RS-8j-From-2006-Made-in-Italy/2070174653 de RS6 velgen zijn 18", ET45, en ik geloof 5/112. en er liggen 245/40 ZR 18 op. vraag is dus.. zouden deze passen onder de passat B8?
 2. Hallo allen ik heb een passat variant 2016 (B8 - 3G) en ik zou hier graag een HUD willen. nu hoorde ik via een kennis dat je zo'n toestelletjes los kan kopen en (al dan niet draadloos) aansluiten op de OBD connector. Heeft er hier iemand ervaringen mee? kan dit schade aan de auto toebrengen of dergelijks?
 3. Ik heb hier ook wel intresse in. AID misschien wat minder, maar vooral de Head Up display.
 4. is zo iets ook te doen op een B8 variant? is het ook mogelijk om een electrische koffer te laten plaatsen/retrofitten?
 5. davevl

  passat b8 extra usb

  Hallo allen Ik heb bij mijn passat variant B8 maar 1 usb poort (onder de armsteun). voor mijn passat heb ik een carnet LTE stick, maar als deze dus insteekt heb ik geen mogelijkheid meer om mijn iPhone op te laden, of om carplay te gebruiken. uiteraard heb je wel USB opladers voor in de 12V stekker, maar dat is niet wat ik wil. Nu zag ik op de site van dieteren (importeur belgie) dat je een "media kit" kan bestellen om een extra usb poort te krijgen. en dat deze zou passen voor een passat B8. heeft hier iemand reeds ervaring mee? ik zou deze poort graag willen gaan gebruiken voor carplay, dus vermoed dat hier niet zomaar wat stroom op moet. ik denk dat mijn wagen de rokerskit heeft (zie foto), dus weet niet of dergelijks inbouwen lukt. Accessoire: http://www.ideas4cars.be/nl/Multimedia-interfaces/Volkswagen/Apple-USB-poort-voor-Composition-Media,-Discover-Media-of-Discover-Pro/wagen-accessoire/1078/24708#
 6. deze ochtend de GPS kaarten geupdate naar versie 2018, opnieuw de POI bestanden moeten importeren erna, en ook werkend met geluid.
 7. note to myself: door het zelf te proberen natuurlijk.. en jawel, mijn DM heeft ook Carplay. (extra info: mijn 2015 passat had dit nog niet, daarom ging ik er vanuit dat mijn 2016 passat dit ook niet had).
 8. misschien een minder relevant vraagje.. maar hoe weet ik of mijn discover media systeem Carplay ondersteund? zit dit zowiso in alle systemen en met dit geactiveerd worden?
 9. In bijlage een foto van mijn systeem. heb alle bestanden op stick gezet en via usb geupdate. nadien de POI aangevinkt. Misschien dat jouw bestanden verschillend ware tegenover mijn bestanden? ik heb de mappen "meine_POI_sammlung_vast_geluid" en "meine_POI_sammlung_mobile_geluid" gebruikt. gedownload via https://www.dropbox.com/s/p70163nwyubwoxq/POI%20DISCOVER.rar?dl=0
 10. Gisteren getest op de discover media, liep als een trein. zowel de vaste als mobiele flitsers erop gezet, mooi rood opvallend icoontje erbij. én geluidsnotificatie. top!
 11. die link werkt niet meer bij mij, ik kom op de algemene infopagina ivm navigatie etc.. is converteren nog nodig na het downloaden van die "meine_POI_sammlung"?
 12. deze doet volgens auto-tech inderdaad onbeperkt vin's.
 13. Hallo iedereen na lange tijd afwezig te zijn wil ik weer wat actiever worden op het forum en ook VCDS heb ik intresse in gekregen. Nu zag ik via auto-tech.be de Micro-CAN-EN kabel. heeft er iemand reeds ervaring met deze kabel? volgens auto-tech is deze ongelimiteerd en zou deze moeten voldoen. http://www.auto-tech.be/scandi/pages/bakery/micro-can-en-10.php Is er overigens ergens een lijstje te verkrijgen met de opties die voor een Passat B8 (variant) te activeren zijn?
 14. Ik las op internet veel rond de custom POI voor het Discover Media systeem. overal kwam ik dezelfde conclusie tegen: enkel op het discover pro systeem zou je eigen/custom POI kunnen installeren. Uit eigen ervaring (deze ochtend nog POI geupload) kan ik zeggen dat als je wagen CarNet heeft, je ook de mogelijkheid hebt om toch voor je Discover Media systeem eigen POI toe te voegen. Maak een Car-Net account aan op https://www.volkswagen-car-net.com voeg je wagen toe en activeer Car-Net. via de POI kan je dan csv, Asc, Kml.. bestanden uploaden naar je NAV. werkt prettig en erg makkelijk. - edit: screenshots toegevoegd -
 15. davevl

  Kessy/Easy Open

  Dit heeft op de "verklarende woordenlijst" gestaan van volkswagen.be « Easy Close » « Easy Close » is een functionele uitbreiding van « Easy Open », die de kofferklep automatisch sluit zodra de persoon met de sleutel van de Passat zich van de kofferklep verwijdert. Bovendien wordt de wagen automatisch vergrendeld. inmiddels alweer offline gehaald.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden