Ga naar inhoud

Heatsink

Members+
 • Aantal items

  408
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Berichten die geplaatst zijn door Heatsink

 1. Bedankt! (Alvast excuses voor de lap tekst 😅)

  Ik heb inmiddels de K module ook geprobeerd en om het overzichtelijk te houden som ik hieronder even alles op:

  3C0 953 549 B (originele module)

  Deze werkt uiteraard naar behoren. Bij het plaatsen van de sleutel ontgrendeld het stuurslot, dashboard licht op, radio gaat aan etc etc..

  3C0 953 549 K

  Deze module werkt net als de B module (stuurslot ontgrendeld etc.) behalve:

  • Airbag melding (dat klopt, twee pinnen ontbreken op de printplaat voor de dual-stage airbag). Dit is eventueel op te lossen door twee extra pinnetjes op de printplaat te solderen daar de module slechts als verlengstuk dient voor de airbagkabel (Connector D) naar de sleepring
  • Het aanleren van de stuurhoeksensor werkt middels deze stappen. Stuurbekrachtiging werkt en verder geen bijzonderheden/foutcodes
  • Overigens is de K volgens ETKA geen opvolger van de B waarschijnlijk vanwege bovenstaand verhaal. Wel ondersteund deze net als de B module Lin 1.3 en is er sprake van een highline versie.

  3C0 953 549 AH

  • Airbag werkt wel (hardwarematig zijn de pinnetjes voor de dual airbag aanwezig)
  • Het aanleren van de stuurhoeksensor werkt middels deze stappen. Stuurbekrachtiging werkt en verder geen bijzonderheden/foutcodes
  • Maar bij het plaatsen van de sleutel ontgrendeld het stuur niet en licht het dashboard niet op

   

  20 uren geleden, wulfke zei:

  Zie je een verschil in de aansluitingen bij de AH en B module,  alle pinnen zijn hetzelfde bezet of ontbreekt er 1tje of meerdere of een pin welke op een andere plaats bezet is en bij de andere leeg enz ?

  Ik zie geen verschillen. De B en AH module hebben beide alle pinnetjes die mogelijk zijn op de printplaat gesoldeerd. Bij de K module ontbreken er 3: 2 voor de dual-stage airbag en Pinnetje 8 van connector G "Claxon of snelheidsregelsysteem-uit (med MFSW)"
  Er zijn ook geen kromme pinnetjes en op de printplaat lijken alle soldeerpunten in orde te zijn. 

  Verder heb ik via de TPI dvd een document gevonden met betrekking tot de AH, AJ en AK modules. Deze heb ik daarna ook online kunnen vinden: Link

  Ik denk dat dit geen betrekking heeft op mijn verhaal. Er is dan ook geen sprake van foutcode 02071 

  =============================================================================

  Ik ga later vandaag de printplaat van de AH module nader bekijken. Ik ga het spoort van pin 2 connector C (leeseenheid voor wegrijblokkering) eens volgen. Kijken of er toch ergens een breuk zit en/of de weerstanden/condensators e.d. op zijn pad in orde zijn. Ik geef natuurlijk niet zomaar op :-) 

   

 2. 7 uren geleden, wulfke zei:

  Er is hier op het forum wel een draadje met een gelijkaardig fenomeen waar ook de immo in tussen komt, helaas loopt het draadje op niks uit..

  Welk draadje is dat? 

  7 uren geleden, wulfke zei:

  Ik dacht ook dat er een connectie is met ELV - CCM - stuur module - gateway maar daarvoor moet ik eens in mijn documenten snuffelen van de tijd dat ik de ombouw deed van 3C0 naar 5K0 stuur module. Daar moest ik een draad verleggen om de ELV terug in orde te krijgen.

  Kijk eens gerust. Het feit dat de AH de uiteindelijke vervanger is voor mijn B versie geeft mij het idee dat er geen andere handelingen uitgevoerd hoeven worden dan het vervangen en coderen van de module. Uiteraard weet ik niet wat er bij VW in hun documentatie staat als ik het nu bij de dealer zou laten vervangen en/of zij tegen hetzelfde probleem zouden aanlopen.

  7 uren geleden, wulfke zei:

  Zie je een verschil in de aansluitingen bij de AH en B module,  alle pinnen zijn hetzelfde bezet of ontbreekt er 1tje of meerdere of een pin welke op een andere plaats bezet is en bij de andere leeg enz ?

  Morgen tegen het einde van de middag kom ik hierop terug. 

  Ik wil een ieder tussentijds wel enorm bedanken voor het meedenken. 💪

 3. 19 minuten geleden, dieseltje zei:

  Lijkt er eerder op dat deze stuk is.

  Ga ik die pech hebben? 😅

  Dan ga ik morgen (vandaag geen tijd) de proef op de som nemen. Ik heb nog een K module liggen. Niet direct geschikt (ondersteund geen dual-stage airbag) maar ik vermoed dat dat geen probleem gaat zijn voor wat ik wil testen. Net als de B module die af fabriek in de auto zit is de K module een highline versie met ondersteuning voor lin 1.3.

 4. Je hebt er in zoverre niets aan, dat je het niet gebruikt om duidelijk te maken welke Passat B7 je hebt. Dit nummer wordt wel door VW zelf gebruikt om het juiste model te identificeren in hun (monteurs)software.

  Ik heb bijvoorbeeld een Passat B6, maar intern bij VW staat deze bekend als de 3C en in mijn geval een 3C2 (de 2 is sedan, een 5 betekend een variant) 

  Na deze 3 cijfers/letters komt de uitvoering. In mijn geval een 3C23H2 waarbij 3H2 staat voor de Highline uitvoering met een 110kw motor. 

  Ofwel, ik heb een Passat B6 sedan in een highline uitvoering met een 110kw (150pk) motor (2.0 FSI)

  Ik vermoed dat jijzelf er vrij weinig mee gaat doen.

 5. Nog een kleine update:

  Als ik met de sleutel op contact, de B module verwijder en de AH plaats, kan ik daarna de sleutel probleemloos verwijderen en weer plaatsen (stuurslot wordt niet meer geactiveerd) en de auto probleemloos starten en rijden. Dit kan keer op keer. Enkel als de sleutel in deze situatie wordt verwijderd, verschijnt "Immobilizer active!", dat blijft een 5 tal secondes staan en verdwijnt, om vervolgens weer terug in beeld te komen. Dit blijft zich herhalen net zolang totdat ik de sleutel plaats. De overige lampjes in het dashboard gaan wel gewoon uit.

  Als ik zonder de sleutel op contact de B module vervang voor de AH en ik plaats de sleutel, reageert de auto nergens op. Stuurslot gaat er niet af en het dashboard licht niet op.

  Ik krijg stilaan het vermoeden dat de AH module in geleerd moet worden op de immobilizer of iets dergelijks? 

 6. Op 18-12-2023 om 15:29, wulfke zei:

  Gaat het stuur in het stuurslot als je de sleutel uit het contact haalt ? Of hoor je helemaal niks ?

  Met de AH module gaat het stuur niet in het stuurslot. Met de B module werkt wel alles naar behoren. Ik kan na het uitnemen van de sleutel i.c.m. de AH module het stuur vrijuit bewegen en hoor niet de bekende klik van het stuurslot. Ook niet als ik de sleutel opnieuw plaats. Met de AH module kan ik de auto probleemloos starten en rijden. 

 7. Ik heb de pinnetjes bekeken, niets krom. De stekker zit goed op z'n plek en de rode clip op de connector is ook aangedrukt. Er verschijnen geen foutmeldingen in VCDS. Enkel dat de stuurkolommodule niet goed gecodeerd is en in de gateway zit ook een foutcode. Deze kan genegeerd worden omdat slechts het scheidingsrelais voor de ACC ontbreekt.

  Bij het uitnemen van de sleutel verschijnt dus de melding "Immobilizer active!", de deuren ontgrendelen niet, de radio schakelt niet uit, zodra de lichtschakelaar op "Auto" staat, blijven de stadslichtjes branden en de deuren reageren niet meer op de centrale vergrendeling via de sleutel.

  De auto start en rijd ondanks bovenstaande melding gewoon prima. Na het starten is de melding ook weg en branden verder geen "rare" lampjes in het dashboard. Ook het stuurslot ontgrendeld gewoon. 

  Een probleem met de can-bus verbinding? Of moeten we toch richting de ELV gaan?

 8. Het feestje was uiteraard niet compleet als nu een ander probleem zich voor doet 😅

  Alle fouten uit de AH module zijn weg. CC werkt, stuurhendels werken, claxon werkt en de airbag hopelijk ook 🙃

  Nu als volgt verschijnt er na het verwijderen van de sleutel telkens de melding: "Immobilizer active!" (hij start overigens wel gewoon en dan is de melding ook weg), de stadslichtjes blijven branden als de lichtschakelaar op "Auto" staat en de centrale vergrendeling reageert niet.

  Hopelijk ook een simpele oplossing voor?

 9. Enorm bedankt beide! Het inloggen in de Steering-Assist had ik geen weet van! Na een aantal keren als een gek draaien aan het stuur en uiteindelijk maar links- en rechtsom rondjes gaan draaien op een parkeerterrein ging m'n geel stuur lichtje uit en is de stuurbekrachtiging weer actief. Ook geen foutcodes meer in de ABS module e.d. 💪

  Hiermee is mijn probleem opgelost. Nogmaals dank!

 10. Hier de log met de AH module erin

  Scan-WVWZZZ3CZ6E053399-20231216-1853-229790km-142784mi.txt

  De codering van de AH module klopt in deze scan niet zie ik nu net. Deze staat nu op ACC en moet CC worden (0100111 zou het moeten zijn)

  De stappen om de "02546 - Steer Limit Stop" op te lossen heb ik ook zojuist nog eens doorlopen zonder succes

 11. Wellicht handig om erbij te vermelden: Ik heb al eens eerder een stuurmodule getest en wel de 3C0953549K. Deze wordt in ETKA niet vermeld als opvolger van de B versie en de dual-stage airbag wordt door de K versie niet ondersteund (de pinnetjes op de printplaat ontbreken dan ook). Los van dat de airbag niet werkt had ik ook hetzelfde probleem. Geen stuurbekrachtiging en een foutmelding op de stuurhoeksensor die ik maar niet eruit kreeg.

  Als ik verder kijk, lijkt er maar 1 versie stuurhoeksensor te zijn en wel de 3C0959654. Daar lijkt mij dan ook het probleem niet te zitten

 12. Dank voor je reactie! Ik heb inderdaad een scan van de auto en ik post ook gelijk een screenshot van de mogelijkheden die je kunt kiezen bij het coderen van de AH module

  In de gateway zit ook een foutcode. Deze kan genegeerd worden. Het scheidingsrelais voor de ACC ontbreekt

  Ik gebruik voor de AH module overigens de codering: 0100111

  3C0953549AHCoding.thumb.png.7ca634e87a053b1c3f1eca4dd9691e77.png

  Scan-WVWZZZ3CZ6E053399-20231216-1305-229790km-142784mi.txt

 13. Hoi allemaal!

  In verband met een toekomstige upgrade naar een 12 knops stuur ben ik alvast begonnen met het vervangen van de stuurmodule. Momenteel (origineel) zit de 3C0953549B erin met CC en 8 knops stuur. Omdat momenteel ook een hendel met ACC aanwezig is, maar uit geprogrammeerd, heb ik in mijn B module een foutcode en wel "01044 - Control Module Incorrectly Coded". Dit brengt geen verdere problemen met zich mee. Alles werkt gewoon naar behoren. De coding is: 0000111

  Nu heb ik de 3C0953549AH op de kop weten te tikken. Ik heb begrepen dat deze module in feite alles kan (Lin 1.3 & Lin 2.0) en volgens ETKA is dit ook de uiteindelijke vervanger van mijn huidige B module.

  Na het inbouwen en coderen van de AH module krijg ik met de beste wil van de wereld de stuurhoeksensor (G85) niet gekalibreerd. Stuur helemaal naar links, vasthouden, helemaal naar rechts, vasthouden, stuur in het midden, vooruit rijden, achteruit rijden. Een stuk met de auto rijden. Het mag allemaal niet baten. 
  Ik heb drie stuurhoeksensoren liggen maar daar lijkt het probleem niet te zitten. Als ik namelijk de B module terug inbouw en bovenstaande stappen doorloop lukt het kalibreren wel en werkt alles weer als vanouds. 

  Als ik naar de ABS module ga in VCDS en daar de kalibratie wil starten, wordt in een rode tekst weergegeven dat dit niet beschikbaar is (ERROR: Group 060 Not Available) maar dat geldt voor zowel de B als ook de AH module. Zo ook heb ik met de AH module geen stuurbekrachtiging meer. 

  Wie weet raad!

 14. Ik heb inmiddels de ABS opnieuw geflashed en dit maal naar 3C0 614 109 L vanwege een tip die ik via @dieseltje kreeg. 

  De tip was: 
  BLR engine does not support ACC with front assist.
  All ABS with software 0011-0017 do not have basic coding for 2.0FSI engine.
  Latest ABS is 3С0614109L with software 0005.

  Dus gelijk opnieuw geflashed en waarempel, code 0000333 wordt geaccpteerd en de foutcode "01044 - Control Module Incorrectly Coded" is daarmee verdwenen.

  Niet te vroeg juichen nu, want nu krijg ik de ACC (PR-8T3) niet geactiveerd. Als ik deze via de long coding aan zet, dan krijg ik de foutmelding: "Coding rejected Error:31 Request out of range" en blijft de codering op 0000333 staan. Niet echt wat opgeschoten dus.

  Tips en ideeën blijven welkom!

   

   

  Is er toevallig iemand met een BLR motor én ACC ? 🤔

   

   

 15. 2 minuten geleden, martijn v o zei:

  Heb je ook geprobeerd eerst engine 01 de fouten te wissen en daarna naar de ABS?

  Bedankt voor je reactie. Dat heb ik inderdaad ook geprobeerd. Na het wissen van de DTC's van de motor komt gelijk de fout "Please check DTC Memory of ABS Controller" terug. Deze is dus niet te wissen zolang er fouten in de ABS zitten. Maar ook daarna lukt het niet om de basis codering te vinden van de ABS

 16. Hallo allemaal!

  In verband met een retrofit van een ACC radar probeer ik mijn huidige ABS pomp zonder ACC ondersteuning (3C0 614 095 M) te vervangen voor een ABS pomp (3C0 614 109 P) waarvan de EEPROM is aangepast en geflashed naar 3C0 698 109 E met ACC ondersteuning.

  Maar nu komt het: De basis code vinden...

  Na het flashen staat de codering op 0000000. Een schone lei dus. Hierna ben ik met VCDS gaan kijken of mijn auto in de lijst voor komt van de long coding. Deze lijst begint vanaf 2008 echter mijn auto is van 2006. 
  De auto in deze lijst die het dichts bij mijn motor/transmissie combinatie komt is de "2.0I FSI BVY [PR-T58] & 6-Speed Manual [PR-G0K]". Deze PR codes komen ook terug in de lijst van mijn eigen auto. Het kiezen van dit model resulteert in Software Coding: 0000333 echter na het klikken op Do it! krijg ik de foutmelding "Coding rejected Error:31 Request out of range" te zien.

  Op advies van @dieseltje ben ik eerst alle modellen in de lijst gaan proberen met dezelfde versnellingsbak. Dus alle modellen waar PR-G0K bij vermeld staat, ongeacht het om een diesel of benzine motor gaat. Helaas, de melding "01044 - Control Module Incorrectly Coded" blijft aanwezig tussen de foutcodes.

  Het daaropvolgende advies was om Coding op 0000000 te zetten en telkens 1 erbij optellen totdat de code geaccepteerd wordt. Bij 0000001 was dat gelijk het geval. Nu was het advies om telkens 3 erbij op te tellen, net zo lang tot de fout : "01044 - Control Module Incorrectly Coded" zou verdwijnen, waarna de Basic Settings uitgevoerd kunnen worden en de ACC gecodeerd kan worden.

  De stappen die ik doorloop zijn:

  Coding -> 0000004 -> Do it!
  (Code wordt geaccepteerd)
  Fault Codes -> Clear Codes -> Kijken of 01044 terug verschijnt
  (Dat is het geval)
  Done, go back -> Coding -> 3 erbij optellen -> Do it!
  Enzovoort...

  Uiteindelijk kom ik op een punt (bij 0000166) dat 3 erbij optellen resulteert in de melding "Coding rejected Error:31 Request out of range" ongeacht of ik dan verder ga met 3 erbij op te tellen. 

  Verder heb ik online op autoscans gezocht met mogelijk dezelfde combinatie motor/ABS pomp. Coderingen als: 0000333, 0026015, 0002376 lijken juist te zijn maar resulteren allemaal in de eerder genoemde error:31. 


  Verder:

  Ik beschik over VCDS (laatste versie), Vag Can Pro en de nodige flashfiles. De ABS module is NIET ingebouwd. Enkel het elektronische gedeelte hangt te bungelen aan de connector. De pomp zelf is er vanaf geschroefd. 

  De originele autoscan (met de originele pomp) ziet er als volgt uit, waarbij een foutmelding op de stuurmodule zit (omdat de kolomschakelaar al vervangen is voor een versie mét ACC schakelaar) en een foutmelding op de Gateway (vanwege het fysiek ontbreken van het scheidingsrelais):

  Tuesday,14,February,2023,16:52:53:16365
  VCDS -- Windows Based VAG/VAS Emulator Running on Windows 10 x64
  VCDS Version: 22.10.0.1 HEX-V2 CB: 0.4622.4
  Data version: 20221026 DS344.0
  www.Ross-Tech.com
  
  
  VIN: WVWZZZ3CZ6E053399  License Plate: 46-RR-VN
  Mileage: 225120km-139883mi  Repair Order:
  
  
  
  --------------------------------------------------------------------------------
  --------------------------------------------------------------------------------
  
  
  Chassis Type: 3C (3C0)
  Scan: 01 03 08 09 15 16 17 19 25 37 42 44 46 52 53 55 56 62 69 72
       7D
  
  VIN: WVWZZZ3CZ6E053399  Mileage: 225120km-139883miles
  
  01-Engine -- Status: OK 0000
  03-ABS Brakes -- Status: OK 0000
  04-Steering Angle -- Status: OK 0000
  08-Auto HVAC -- Status: OK 0000
  09-Cent. Elect. -- Status: OK 0000
  15-Airbags -- Status: OK 0000
  16-Steering wheel -- Status: Malfunction 0010
  17-Instruments -- Status: OK 0000
  19-CAN Gateway -- Status: Malfunction 0010
  25-Immobilizer -- Status: OK 0000
  37-Navigation -- Status: OK 0000
  42-Door Elect, Driver -- Status: OK 0000
  44-Steering Assist -- Status: OK 0000
  46-Central Conv. -- Status: OK 0000
  52-Door Elect, Pass. -- Status: OK 0000
  53-Parking Brake -- Status: OK 0000
  55-Headlight Range -- Status: OK 0000
  56-Radio -- Status: OK 0000
  62-Door, Rear Left -- Status: OK 0000
  69-Trailer -- Status: OK 0000
  72-Door, Rear Right -- Status: OK 0000
  7D-Aux. Heat -- Status: OK 0000
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 01: Engine    Labels: 06F-906-056-BLR.lbl
    Part No SW: 06F 906 056 AM  HW: Hardware No 
    Component: MED9.5.10    G00 7553 
    Revision: --H01---  Serial number: VWZCZ000000000
    Coding: 0000072
    Shop #: WSC 05314 000 00000
    VCID: 74B1DCCD72B8D17BFFA-8020
    VINID: 9E69EAAAA0D3A865401430C924DD8BEDBE
  
  No fault code found.
  Readiness: 1110 0101
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 03: ABS Brakes    Labels:. 3C0-614-095-C2.clb
    Part No SW: 3C0 614 095 M  HW: 3C0 614 095 M
    Component: ESP 440 C2   H015 0001 
    Revision: H015    Serial number: 0657696113
    Coding: 0013710
    Shop #: WSC 05311 000 00000
    VCID: 2C0104ADEA08C9BB67A-8078
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 08: Auto HVAC    Labels: 3C0-907-044.clb
    Part No SW: 3C0 907 044 Q  HW: 3C0 907 044 Q
    Component: ClimatronicPQ46 042 0202 
    Revision: 00042004  Serial number: 00000000000000
    Shop #: WSC 00000 000 00000
    VCID: 2F3B13A1DB1EB2A3428-807A
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 09: Cent. Elect.    Labels:. 3C0-937-049-30-H.lbl
    Part No SW: 3C8 937 049 AC  HW: 3C8 937 049 AC
    Component: Bordnetz-SG   H64 3205 
    Revision: 00H64000  Serial number: 00000005901133
    Coding: E7048A8700041A00400000001E000000800B5C435C400000000000000000
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 72BDDAD508ACDF4BED6-8026
  
    Subsystem 1 - Part No: 3C1 955 119  Labels: 1KX-955-119.CLB
    Component: Wischer VW461 012 0503 
    Coding: 00065525
    Shop #: WSC 12345 
  
    Subsystem 2 - Part No: 1K0 955 559 R Labels: 1K0-955-559-AF.CLB
    Component: RegenLichtSens 010 1010 
    Coding: 00471077
    Shop #: WSC 12345 
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 15: Airbags    Labels: 3C0-909-605.lbl
    Part No SW: 3C0 909 605 F  HW: 3C0 909 605 F
    Component: 01 AIRBAG VW8  029 2421 
    Revision: 08029000  Serial number: 0039USD4KN45 
    Coding: 0012337
    Shop #: WSC 05311 000 00000
    VCID: 290FFDB9E5FADC939CC-807C
  
    Subsystem 1 - Serial number: 6332MSME0A214C0E 
  
    Subsystem 2 - Serial number: 6342MSME0A4B1B7C 
  
    Subsystem 3 - Serial number: 6351HTS6SH92QIO2 
  
    Subsystem 4 - Serial number: 6361HTS6SH9U0783 
  
    Subsystem 5 - Serial number: 6371VTS6R5AIG2B2 
  
    Subsystem 6 - Serial number: 00000000000000000
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 16: Steering wheel    Labels: 3C0-953-549-SW20.lbl
    Part No SW: 3C0 953 549 B  HW: 3C0 953 549 B
    Component: Lenksäulenmodul 005 0010 
    Revision: 00005000  Serial number: 3C5953507E  
    Coding: 0000111
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 2B0307B1EF06CE836E0-807E
  
    Subsystem 1 - Part No: XXXXXXXXXXX 
    Component: Lenkradmodul  007 0050
  
  1 Fault Found:
  01044 - Control Module Incorrectly Coded 
        000 - -
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 17: Instruments    Labels: 3C0-920-xxx-17.lbl
    Part No SW: 3C0 920 870 F  HW: 3C0 920 870 F
    Component: KOMBIINSTRUMENT VD1 3938 
    Revision: X0032000  Serial number: 00000000000000
    Coding: 0005105
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 2615F685F4E4F3EBB1E-8072
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 19: CAN Gateway    Labels:. 3C0-907-530-V3.clb
    Part No SW: 3C0 907 530 K  HW: 3C0 907 951 
    Component: J533__Gateway  H13 0152 
    Revision:  H13    Serial number: 3400Q087240023
    Coding: F9817F56400202001002
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 290FFDB9E5FADC939CC-807C
  
  1 Fault Found:
  02830 - CAN-Extended Separator for Driver Assistance Systems 
        012 - Electrical Fault in Circuit
         Freeze Frame:
            Fault Status: 01101100
            Fault Priority: 1
            Fault Frequency: 18
            Reset counter: 64
            Mileage: 224913 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.02.07
            Time: 16:38:35
  
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 25: Immobilizer    Labels: 3C0-959-433-25.clb
    Part No SW: 3C0 959 433 M  HW: 3C0 959 433 M
    Component:  IMMO     042 0383 
    Revision: 00042000  Serial number: VWZCZ000000000
    Shop #: WSC 52485 133 86045
    VCID: 34311CCD3238917B3FA-8060
  
    Subsystem 1 - Part No: 3C0 905 861 G
    Component:  ELV     027 0380
    3C0905861G   ELV     027 0380  
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 37: Navigation    Labels: 1T0-919-887.lbl
    Part No: 1T0 919 887 E
    Component:   Navigation   0525 
    Coding: 0000004
    Shop #: WSC 05314 000 00000
    VCID: 44D14C0D629821FB8FA-8010
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 42: Door Elect, Driver    Labels: 1K0-959-701-MAX2.lbl
    Part No: 1K0 959 701 L
    Component: Tuer-SG     024 2409 
    Coding: 0000247
    Shop #: WSC 01279 785 00200
    VCID: 372B2BC1234E7A631A8-8062
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 44: Steering Assist    Labels: 1Kx-909-144-G2V2.clb
    Part No: 1K1 909 144 H
    Component: EPS_ZFLS Kl.12   1502 
    Shop #: WSC 00000 000 00000
    VCID: 303910DDC620AD5B5B2-8064
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 46: Central Conv.    Labels:. 3C0-959-433-46.clb
    Part No SW: 3C0 959 433 M  HW: 3C0 959 433 M
    Component:  KSG PQ46 ELV 042 0472 
    Revision: 00042000  Serial number: VWZCZ000000000
    Coding: 08910A0801860E76300294157008CF0B603D00
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 34311CCD3238917B3FA-8060
  
    Subsystem 1 - Component:  Sounder n.mounted   
  
    Subsystem 2 - Component:    NGS n.mounted   
  
    Subsystem 3 - Component:   IRUE n.mounted   
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 52: Door Elect, Pass.    Labels: 1K0-959-702-MAX2.lbl
    Part No: 1K0 959 702 L
    Component: Tuer-SG     024 2461 
    Coding: 0000502
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 382928FD2E50751B132-806C
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 53: Parking Brake    Labels: 3C0-907-801-53.clb
    Part No SW: 3C0 907 801 B  HW: 3C0 907 801 B
    Component: EPB VC8HC001  013 0001 
    Revision:  013    
    Coding: 0000012
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 211FE5999DCA14D3C4C-8074
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 55: Headlight Range    Labels: 5M0-907-357-V2.clb
    Part No SW: 5M0 907 357 C  HW: 5M0 907 357 C
    Component: AFS-Steuergeraet  0148 
    Revision: 00H04000  Serial number:        
    Coding: 2311185
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 34311CCD3238917B3FA-8060
  
    Subsystem 1 - Part No: 7L6 941 329  Labels: 3D0-941-329.CLB
    Component: AFS-Lst.-Modul l  X018 
    Coding: 00000035
  
    Subsystem 2 - Part No: 7L6 941 330 
    Component: AFS-Lst.-Modul r  X018 
    Coding: 00000035
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 56: Radio    Labels: 1T0-035-095.lbl
    Part No: 1T0 035 095 A
    Component:    Radio    0525 
    Coding: 0005420
    Shop #: WSC 05311 000 00000
    VCID: 2C0104ADEA08C9BB67A-8078
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 62: Door, Rear Left    Labels: 1K0-959-703-GEN2.lbl
    Part No: 1K0 959 703 F
    Component: Tuer-SG     021 2417 
    Coding: 0000208
    Shop #: WSC 05311 000 00000
    VCID: 33331FD137369643260-8066
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 69: Trailer
  Cannot be reached
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 72: Door, Rear Right    Labels: 1K0-959-704-GEN2.lbl
    Part No: 1K0 959 704 F
    Component: Tuer-SG     021 2417 
    Coding: 0000208
    Shop #: WSC 05311 000 00000
    VCID: 34311CCD3238917B3FA-8060
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 7D: Aux. Heat    Labels: 1K0-963-235.lbl
    Part No SW: 1K0 963 235 D  HW: 1K0 963 235 D
    Component: PTC-Element     0404 
    Revision: 00700000  Serial number:        
    Shop #: WSC 00000 000 00000
    VCID: 2C0104ADEA08C9BB67A-8078
  
  No fault code found.
  
  End----(Elapsed Time: 01:33, VBatt start/end: 11.8V/11.8V. VIgn 11.8V)-----

   

   

  De autoscan met de "nieuwe" pomp ziet er als volgt uit, waarbij een willekeurige code voor de ABS werd gebruikt:

   

   

  Thursday,02,March,2023,20:40:58:16365
  VCDS -- Windows Based VAG/VAS Emulator Running on Windows 10 x64
  VCDS Version: 22.10.0.1 HEX-V2 CB: 0.4622.4
  Data version: 20221026 DS344.0
  www.Ross-Tech.com
  
  
  VIN: WVWZZZ3CZ6E053399  License Plate: 46-RR-VN
  Mileage: 225210km-139939mi  Repair Order:
  
  
  
  --------------------------------------------------------------------------------
  --------------------------------------------------------------------------------
  
  
  Chassis Type: 3C (3C0)
  Scan: 01 03 08 09 15 16 17 19 25 37 42 44 46 52 53 55 56 62 69 72
       7D
  
  VIN: WVWZZZ3CZ6E053399  Mileage: 225210km-139939miles
  
  01-Engine -- Status: Malfunction 0010
  03-ABS Brakes -- Status: Malfunction 0010
  04-Steering Angle -- Status: OK 0000
  08-Auto HVAC -- Status: OK 0000
  09-Cent. Elect. -- Status: OK 0000
  15-Airbags -- Status: OK 0000
  16-Steering wheel -- Status: Malfunction 0010
  17-Instruments -- Status: OK 0000
  19-CAN Gateway -- Status: Malfunction 0010
  25-Immobilizer -- Status: OK 0000
  37-Navigation -- Status: OK 0000
  42-Door Elect, Driver -- Status: OK 0000
  44-Steering Assist -- Status: OK 0000
  46-Central Conv. -- Status: OK 0000
  52-Door Elect, Pass. -- Status: OK 0000
  53-Parking Brake -- Status: Malfunction 0010
  55-Headlight Range -- Status: OK 0000
  56-Radio -- Status: OK 0000
  62-Door, Rear Left -- Status: OK 0000
  69-Trailer -- Status: OK 0000
  72-Door, Rear Right -- Status: OK 0000
  7D-Aux. Heat -- Status: OK 0000
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 01: Engine    Labels: 06F-906-056-BLR.lbl
    Part No SW: 06F 906 056 AM  HW: Hardware No 
    Component: MED9.5.10    G00 7553 
    Revision: --H01---  Serial number: VWZCZ000000000
    Coding: 0000072
    Shop #: WSC 05314 000 00000
    VCID: 74B1DCCD72B8D17BFFA-8020
    VINID: 9E69EAAAA0D3A865401430C924DD8BEDBE
  
  5 Faults Found:
  049441 - No Communication with ABS Brake Control Module 
          U0121 - 008 - - Intermittent
         Freeze Frame:
            Fault Status: 00101000
            Fault Priority: 0
            Fault Frequency: 1
            Reset counter: 255
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 19:53:37
  
         Freeze Frame:
            RPM: 0 /min
            Load: 0.0 %
            Speed: 0.0 km/h
            Temperature: 30.0°C
  
  049448 - No Communications with Parking Brake Control Module 
          U0128 - 008 - - Intermittent
         Freeze Frame:
            Fault Status: 00101000
            Fault Priority: 0
            Fault Frequency: 1
            Reset counter: 255
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 19:53:37
  
         Freeze Frame:
            RPM: 0 /min
            Load: 0.0 %
            Speed: 0.0 km/h
            Temperature: 30.0°C
  
  049441 - No Communication with ABS Brake Control Module 
          U0121 - 008 - - Intermittent
         Freeze Frame:
            Fault Status: 00101000
            Fault Priority: 0
            Fault Frequency: 1
            Reset counter: 255
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 19:53:37
  
         Freeze Frame:
            RPM: 0 /min
            Load: 0.0 %
            Speed: 0.0 km/h
            Temperature: 30.0°C
  
  006215 - Please check DTC Memory of ABS Controller 
          P1847 - 004 - 
         Freeze Frame:
            Fault Status: 01100100
            Fault Priority: 0
            Fault Frequency: 13
            Reset counter: 255
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 19:54:03
  
         Freeze Frame:
            RPM: 0 /min
            Load: 0.0 %
            Speed: 0.0 km/h
            Temperature: 30.0°C
  
  005715 - Please check DTC Memory of ABS Controller 
          P1653 - 001 - 
         Freeze Frame:
            Fault Status: 01100001
            Fault Priority: 0
            Fault Frequency: 7
            Reset counter: 255
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 19:54:04
  
         Freeze Frame:
            RPM: 0 /min
            Load: 0.0 %
            Speed: 0.0 km/h
            Temperature: 30.0°C
  
  Readiness: 1110 0101
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 03: ABS Brakes    Labels:. 3C0-614-109-C4.clb
    Part No SW: 3C0 698 109 E  HW: 3C0 614 109 P
    Component: J104  C4 440 V3  0017 
    Revision: --025---  Serial number: 00000785652544
    Coding: 0030094
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 2C0104ADEA08C9BB67A-8078
  
  11 Faults Found:
  01324 - Control Module for All Wheel Drive (J492) 
        000 - -
         Freeze Frame:
            Fault Status: 01100000
            Fault Priority: 2
            Fault Frequency: 1
            Reset counter: 72
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 20:38:22
  
         Freeze Frame:
            Speed: 0.0 km/h
            Hex Value: 0x0000
            Voltage: 12.25 V
            Bin. Bits: 00011111
            Count: 222
            Hex Value: 0x0000
  
  01299 - Diagnostic Interface for Data Bus (J533) 
        000 - -
         Freeze Frame:
            Fault Status: 01100000
            Fault Priority: 6
            Fault Frequency: 1
            Reset counter: 72
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 20:38:22
  
         Freeze Frame:
            Speed: 0.0 km/h
            Hex Value: 0x0000
            Voltage: 12.25 V
            Bin. Bits: 00011111
            Count: 227
            Hex Value: 0x0000
  
  01314 - Engine Control Module 
        000 - -
         Freeze Frame:
            Fault Status: 01100000
            Fault Priority: 2
            Fault Frequency: 1
            Reset counter: 72
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 20:38:22
  
         Freeze Frame:
            Speed: 0.0 km/h
            Hex Value: 0x0000
            Voltage: 12.25 V
            Bin. Bits: 00011111
            Count: 199
            Hex Value: 0x0000
  
  01044 - Control Module Incorrectly Coded 
        000 - -
         Freeze Frame:
            Fault Status: 01100000
            Fault Priority: 2
            Fault Frequency: 1
            Reset counter: 72
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 20:38:22
  
         Freeze Frame:
            Speed: 0.0 km/h
            Hex Value: 0x0000
            Voltage: 12.25 V
            Bin. Bits: 00011111
            Count: 149
            Hex Value: 0x0000
  
  00810 - Sensor 1/2 for Brake Pressure 
        014 - Defective
         Freeze Frame:
            Fault Status: 01101110
            Fault Priority: 3
            Fault Frequency: 1
            Reset counter: 72
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 20:38:22
  
         Freeze Frame:
            Speed: 0.0 km/h
            Hex Value: 0x0000
            Voltage: 0.00 V
            Bin. Bits: 00000000
            Count: 175
            Hex Value: 0x0000
  
  00301 - ABS Return Flow Pump (V39) 
        011 - Open Circuit
         Freeze Frame:
            Fault Status: 01101011
            Fault Priority: 2
            Fault Frequency: 1
            Reset counter: 72
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 20:38:22
  
         Freeze Frame:
            Speed: 0.0 km/h
            Hex Value: 0x0000
            Voltage: 0.00 V
            Bin. Bits: 00000000
            Count: 66
            Hex Value: 0x0000
  
  00778 - Steering Angle Sensor (G85) 
        005 - No or Incorrect Basic Setting / Adaptation
         Freeze Frame:
            Fault Status: 01101011
            Fault Priority: 2
            Fault Frequency: 1
            Reset counter: 72
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 20:38:22
  
  01542 - Yaw Rate Sensor (G202) 
        005 - No or Incorrect Basic Setting / Adaptation
         Freeze Frame:
            Fault Status: 01101011
            Fault Priority: 2
            Fault Frequency: 1
            Reset counter: 72
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 20:38:22
  
  01423 - Lateral Acceleration Sensor (G200) 
        005 - No or Incorrect Basic Setting / Adaptation
         Freeze Frame:
            Fault Status: 01101011
            Fault Priority: 2
            Fault Frequency: 1
            Reset counter: 72
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 20:38:22
  
  01279 - Longitudinal Acceleration Sensor (G251) 
        005 - No or Incorrect Basic Setting / Adaptation
         Freeze Frame:
            Fault Status: 01101011
            Fault Priority: 2
            Fault Frequency: 1
            Reset counter: 72
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 20:38:22
  
  00810 - Sensor 1/2 for Brake Pressure 
        005 - No or Incorrect Basic Setting / Adaptation
         Freeze Frame:
            Fault Status: 01101110
            Fault Priority: 3
            Fault Frequency: 1
            Reset counter: 72
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 20:38:22
  
         Freeze Frame:
            Speed: 0.0 km/h
            Hex Value: 0x0000
            Voltage: 0.00 V
            Bin. Bits: 00000000
            Count: 175
            Hex Value: 0x0000
  
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 08: Auto HVAC    Labels: 3C0-907-044.clb
    Part No SW: 3C0 907 044 Q  HW: 3C0 907 044 Q
    Component: ClimatronicPQ46 042 0202 
    Revision: 00042004  Serial number: 00000000000000
    Shop #: WSC 00000 000 00000
    VCID: 2F3B13A1DB1EB2A3428-807A
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 09: Cent. Elect.    Labels:. 3C0-937-049-30-H.lbl
    Part No SW: 3C8 937 049 AC  HW: 3C8 937 049 AC
    Component: Bordnetz-SG   H64 3205 
    Revision: 00H64000  Serial number: 00000005901133
    Coding: E7048A8700041A00400000001E000000800B5C435C400000000000000000
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 72BDDAD508ACDF4BED6-8026
  
    Subsystem 1 - Part No: 3C1 955 119  Labels: 1KX-955-119.CLB
    Component: Wischer VW461 012 0503 
    Coding: 00065525
    Shop #: WSC 12345 
  
    Subsystem 2 - Part No: 1K0 955 559 R Labels: 1K0-955-559-AF.CLB
    Component: RegenLichtSens 010 1010 
    Coding: 00471077
    Shop #: WSC 12345 
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 15: Airbags    Labels: 3C0-909-605.lbl
    Part No SW: 3C0 909 605 F  HW: 3C0 909 605 F
    Component: 01 AIRBAG VW8  029 2421 
    Revision: 08029000  Serial number: 0039USD4KN45 
    Coding: 0012337
    Shop #: WSC 05311 000 00000
    VCID: 290FFDB9E5FADC939CC-807C
  
    Subsystem 1 - Serial number: 6332MSME0A214C0E 
  
    Subsystem 2 - Serial number: 6342MSME0A4B1B7C 
  
    Subsystem 3 - Serial number: 6351HTS6SH92QIO2 
  
    Subsystem 4 - Serial number: 6361HTS6SH9U0783 
  
    Subsystem 5 - Serial number: 6371VTS6R5AIG2B2 
  
    Subsystem 6 - Serial number: 00000000000000000
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 16: Steering wheel    Labels: 3C0-953-549-SW20.lbl
    Part No SW: 3C0 953 549 B  HW: 3C0 953 549 B
    Component: Lenksäulenmodul 005 0010 
    Revision: 00005000  Serial number: 3C5953507E  
    Coding: 0000111
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 2B0307B1EF06CE836E0-807E
  
    Subsystem 1 - Part No: XXXXXXXXXXX 
    Component: Lenkradmodul  007 0050
  
  1 Fault Found:
  01044 - Control Module Incorrectly Coded 
        000 - -
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 17: Instruments    Labels: 3C0-920-xxx-17.lbl
    Part No SW: 3C0 920 870 F  HW: 3C0 920 870 F
    Component: KOMBIINSTRUMENT VD1 3938 
    Revision: X0032000  Serial number: 00000000000000
    Coding: 0005105
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 2615F685F4E4F3EBB1E-8072
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 19: CAN Gateway    Labels:. 3C0-907-530-V3.clb
    Part No SW: 3C0 907 530 K  HW: 3C0 907 951 
    Component: J533__Gateway  H13 0152 
    Revision:  H13    Serial number: 3400Q087240023
    Coding: F9817F56400202001002
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 290FFDB9E5FADC939CC-807C
  
  1 Fault Found:
  02830 - CAN-Extended Separator for Driver Assistance Systems 
        012 - Electrical Fault in Circuit
         Freeze Frame:
            Fault Status: 01101100
            Fault Priority: 1
            Fault Frequency: 1
            Reset counter: 72
            Mileage: 225218 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 20:38:22
  
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 25: Immobilizer    Labels: 3C0-959-433-25.clb
    Part No SW: 3C0 959 433 M  HW: 3C0 959 433 M
    Component:  IMMO     042 0383 
    Revision: 00042000  Serial number: VWZCZ000000000
    Shop #: WSC 52485 133 86045
    VCID: 34311CCD3238917B3FA-8060
  
    Subsystem 1 - Part No: 3C0 905 861 G
    Component:  ELV     027 0380
    3C0905861G   ELV     027 0380  
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 37: Navigation    Labels: 1T0-919-887.lbl
    Part No: 1T0 919 887 E
    Component:   Navigation   0525 
    Coding: 0000004
    Shop #: WSC 05314 000 00000
    VCID: 44D14C0D629821FB8FA-8010
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 42: Door Elect, Driver    Labels: 1K0-959-701-MAX2.lbl
    Part No: 1K0 959 701 L
    Component: Tuer-SG     024 2409 
    Coding: 0000247
    Shop #: WSC 01279 785 00200
    VCID: 372B2BC1234E7A631A8-8062
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 44: Steering Assist    Labels: 1Kx-909-144-G2V2.clb
    Part No: 1K1 909 144 H
    Component: EPS_ZFLS Kl.12   1502 
    Shop #: WSC 00000 000 00000
    VCID: 303910DDC620AD5B5B2-8064
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 46: Central Conv.    Labels:. 3C0-959-433-46.clb
    Part No SW: 3C0 959 433 M  HW: 3C0 959 433 M
    Component:  KSG PQ46 ELV 042 0472 
    Revision: 00042000  Serial number: VWZCZ000000000
    Coding: 08910A0801860E76300294157008CF0B603D00
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 34311CCD3238917B3FA-8060
  
    Subsystem 1 - Component:  Sounder n.mounted   
  
    Subsystem 2 - Component:    NGS n.mounted   
  
    Subsystem 3 - Component:   IRUE n.mounted   
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 52: Door Elect, Pass.    Labels: 1K0-959-702-MAX2.lbl
    Part No: 1K0 959 702 L
    Component: Tuer-SG     024 2461 
    Coding: 0000502
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 382928FD2E50751B132-806C
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 53: Parking Brake    Labels: 3C0-907-801-53.clb
    Part No SW: 3C0 907 801 B  HW: 3C0 907 801 B
    Component: EPB VC8HC001  013 0001 
    Revision:  013    
    Coding: 0000012
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 211FE5999DCA14D3C4C-8074
  
  2 Faults Found:
  01316 - ABS Control Module 
        013 - Check DTC Memory - MIL ON
         Freeze Frame:
            Fault Status: 11101101
            Fault Priority: 3
            Fault Frequency: 254
            Reset counter: 72
            Mileage: 225216 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.02
            Time: 19:54:03
  
         Freeze Frame:
            Voltage: 12.42 V
            Count: 236
  
  01087 - Basic Setting Not Performed 
        000 - - - MIL ON
         Freeze Frame:
            Fault Status: 11100000
            Fault Priority: 4
            Fault Frequency: 12
            Reset counter: 70
            Mileage: 225200 km
            Time Indication: 0
            Date: 2023.03.01
            Time: 15:08:10
  
         Freeze Frame:
            Voltage: 11.90 V
            Count: 170
  
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 55: Headlight Range    Labels: 5M0-907-357-V2.clb
    Part No SW: 5M0 907 357 C  HW: 5M0 907 357 C
    Component: AFS-Steuergeraet  0148 
    Revision: 00H04000  Serial number:        
    Coding: 2311185
    Shop #: WSC 12345 123 12345
    VCID: 34311CCD3238917B3FA-8060
  
    Subsystem 1 - Part No: 7L6 941 329  Labels: 3D0-941-329.CLB
    Component: AFS-Lst.-Modul l  X018 
    Coding: 00000035
  
    Subsystem 2 - Part No: 7L6 941 330 
    Component: AFS-Lst.-Modul r  X018 
    Coding: 00000035
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 56: Radio    Labels: 1T0-035-095.lbl
    Part No: 1T0 035 095 A
    Component:    Radio    0525 
    Coding: 0005420
    Shop #: WSC 05311 000 00000
    VCID: 2C0104ADEA08C9BB67A-8078
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 62: Door, Rear Left    Labels: 1K0-959-703-GEN2.lbl
    Part No: 1K0 959 703 F
    Component: Tuer-SG     021 2417 
    Coding: 0000208
    Shop #: WSC 05311 000 00000
    VCID: 33331FD137369643260-8066
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 69: Trailer
  Cannot be reached
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 72: Door, Rear Right    Labels: 1K0-959-704-GEN2.lbl
    Part No: 1K0 959 704 F
    Component: Tuer-SG     021 2417 
    Coding: 0000208
    Shop #: WSC 05311 000 00000
    VCID: 34311CCD3238917B3FA-8060
  
  No fault code found.
  
  -------------------------------------------------------------------------------
  Address 7D: Aux. Heat    Labels: 1K0-963-235.lbl
    Part No SW: 1K0 963 235 D  HW: 1K0 963 235 D
    Component: PTC-Element     0404 
    Revision: 00700000  Serial number:        
    Shop #: WSC 00000 000 00000
    VCID: 2C0104ADEA08C9BB67A-8078
  
  No fault code found.
  
  End----------(Elapsed Time: 01:32, VBatt start/end: 12.5V/12.5V)-----------

   

 17. Kleine update. Ik ben na een poosje weer eraan toe gekomen om dit euvel aan te pakken. Vandaag heb ik de Varta Silver Dynamic 77Ah 780A (E44) geplaatst. Ben eens benieuwd of dit de situatie veranderd. 

  Generator load blijft nog steeds op 0% staan. Met de oude dynamo (140A) kreeg ik wel daadwerkelijk info te zien. Ik vraag me af waar dat aan kan liggen.

  Heb ik het goed dat er na het wisselen van de accu geen verdere handelingen nodig zijn? Inleren met VCDS o.i.d. ?

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden