Ga naar inhoud

Dre4motion v6

Members+
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Dre4motion v6

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Brunssum
  • Naam
    Andre

Dre4motion v6's Achievements

7

Community reputatie

  1. Dre4motion v6

    Autohold ?

    Bij mij werkt het ook gewoon orgineel zo Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
  2. Dre4motion v6

    electrische achterklep

    Ik heb sinds kort ook last van dat probleem als ik op de middelste knop duw ontgrendeld hij wel maar gaat niet open dan met de hand omhoog en gaat ook niet meer dicht alleen als de auto weer op contact staat dan doet hij het weer.Daarna kan ik alles weer gewoon doen tot dat hij weer is afgesloten dan is het wel of niet. Sinds kort heb uk de P er in omdat ik een ombouw heb gedaan van mijn teller en stuur b7 en heb wel ook het bekende acc probleem afstand regeling maar of mijn achterklep er ook mee te maken heeft weet ik niet Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
  3. Goed bezig Fappie Lijkt mij ook wel wat om eens een keer te doen bij mijn Rns 510
  4. Ik moet even wat recht zetten ik heb echt wat met namen.Die mij geholpen hebben was Rob 1.8turbo en Bonny [emoji28] Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
  5. Ron is geloof ik 1.8 turbo als uk me niet vergis [emoji4] Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
  6. Bonny tot nu toe zeer te vreden die hele ombouw ga ik echt niet doen. Wel wil ik er achter zien te komen of de afstand eenmalig is in te stellen met vcds.
  7. Haha ik bedoel Bonny ben ik 2x geweest was wel leuk vond ik net erg dat stuk rijden van uit brunssum.
  8. Mijn Passat is van eind 2006 en is een 3.2 v6 fourmotion of wel 4x4 en mijn Acc is orgineel af fabriek.en ik ben bij Ronny geweest 2x.
  9. Het begon met lucht roosters passat cc in mijn b6 met verlichting. Daar na via Ron kleuren teller gekocht plus nieuwe lichtschakelaar Andere hout lijsten waar je van moet houden gekocht , dus ombouwen. Teller van de b7 zat er zoo in,maar dan de meeste meldingen waren zo uit alleen mijn probleem ik heb Acc en 4x4 daar ging het mis plus mijn rns niet meer op mijn display en mijn tank meter gaf maar net de helft aan. Gebeld met Ron en overlegt en dachten gateway te oud,Dus Ron bracht mij in contact met Bonny. Die had nog een gateway Q liggen en kon mijn tankmeter probleem ook oplossen. onder weg naar etten leur kon ik mijn afstand regeling van de acc niet meer regelen kwam met een fout melding. Mijn gateway was een B,dus bij bonny de Q er in maar dat vond mijn passie niet leuk ACC dee niets meer dus op de terugweg geen acc. vervolgens na wat zoek werk er achter dat we de P gateway moesten hebben,Dus weer naar etten leur om de P er in te zetten plus tevens mijn nieuwe cc stuur met schakel flippers en ook toch maar de andere sleepring er in voor de nieuwe airbag stekker die gaat er dan feilloos in en de aj module voor het stuur. Nu alles ingeleerd en alles werkt,op de afstand regeling na daar komen we nog op terug. Verder een totale verandering van mijn auto en er zal nog meer volgen er zijn altijd opties die eventueel vervallen maar dat kiest iedereen voor zich zelf tot nu toe heel erg tevreden. Nogmaals wil ik Ron en Bonny bedanken voor de goede hulp. Ps Foto s volgen lukt nu niet zij te groot ff kijken hoe dat hier werkt haha.
  10. Dre4motion v6

    3,2 passat

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden