Ga naar inhoud

Mystic01

Members+
  • Aantal items

    45
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Mystic01

Profile Information

  • Plaats
    Groningen
  • Naam
    Bram

Recente bezoekers van dit profiel

325 profielweergaven

Mystic01's Achievements

16

Community reputatie

  1. allen, in navolging op bovenstaande. Ik heb dus een RNS 300 radio incl. CD wisserlaar. Toen zag ik onderstaand kabeltje op internet welke ik in de socket van de cd wisselaar heb gedrukt. Echter werkt het niet. is dit uberhaubt wel mogelijk? of moet ik in VCDS nog iets doen? https://www.winparts.nl/interieur-bekleding/aansluitkabels/c1394/radio-aansluitkabel/p531172.html#specificaties
  2. voortbordurend op bovenstaande. Ik hebben RCD 300 (met CD wisselaar) en zou hier graag via mijn telefoon (en spotify) muziek op willen luisteren. kan dit met een Yatour adapter? En is dit zelf aan te sluiten? Ik kan nergens een duidelijke how-to vinden is er iemand die mij de stappen kan uitleggen of mij kan helpen aan een How to? alvast bedankt!
  3. Bedankt voor de reacties. ik heb inmiddels meer topics gevonden. Hierin komt duidelijk naar voren dat er toch beschadigingen in de bedrading moet zitten (tussen bijv. ECU en motor en/of bij de G28 crank speed sensor). Ik zal de auto laten uitlezen. Met de herfst voor de deur ga ik het maar wel proberen op te lossen. Weet iemand waar dit G28 crank sensor zit? en de ECU? Alvast bedankt!
  4. Goedemiddag forumers! Allereerst wat achtergrond van de auto: 1.9 TDI BXE gechipt naar 150pk. Bouwjaar: jan. 2008 Tellerstand: 230.000km De afgelopen dagen waren er nogal wat zomerse buien. Terwijl ik naar mijn werk reed (snelweg) gingen alle toeters en bellen af in mijn dashboard (veel regen/opspattend water van wegdek). 1. Engine fault 2. Gloeispiraal brand 3. Oliepeil tekentje in het mfd 4. Toerental op 0 terwijl de motor nog zonder problemen draaide 5. Handbrake error Behoorlijke lijst en ik schrok er nogal van! Direct de auto de afrit afgereden en uitgedaan. Enkele seconden gewacht en weer aangedaan en alle meldingen waren weg en de auto deed het weer zonder problemen. Ik heb het vermoeden dat het door de regen/water komt. Is iemand bekend met dit probleem? Ik heb geen topic kunnen vinden. Kan ik bedrading vervangen/nalopen wat dit soort storingen veroorzaakt? Alvast bedankt!
  5. Iemand nog een advies/linkje welke aftermarket set geschikt is voor een 3c?
  6. Goed om te lezen dat het tot nu toe is opgelost. Op naar nog veel meer zorgeloze km.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden