Ga naar inhoud

Miranda87

Members
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Miranda87

  • Verjaardag 09-06-1987

Profile Information

  • Geslacht
    Female
  • Plaats
    Coevorden
  • Naam
    Miranda

Miranda87's Achievements

5

Community reputatie

  1. De auto lijkt al een stuk beter te lopen! Toch heel fijn dat ik met al m'n vragen en twijfels gewoon bij je mag komen. Super die goeie nazorg!
  2. Bedankt voor je antwoord!
  3. Hij heeft nu vooral stationair draaiend schokken. Kan dit door vuil komen dat nog moet verbranden oid? @@bandenman lees je hier ook nog mee? Misschien kun jij het uitleggen? Jij hebt immers in z'n blok kunnen kijken met het verwisselen van die ketting Ik wil graag hier ook een geruststelling dat het goed komt.
  4. Mijn auto is er weer! Heel blij mee. Hij heeft een nieuwe distributie ketting gekregen en nog wat andere. Mankementjes opgelost. Al met al een duur grapje geweest maar hij kan nu weer even mee. Nu de 1e 750 km rustig aan doen om de ketting in te rijden kreeg ik mee. Hij houdt nu af en toe wat in maar dat was normaal omdat hij moet wennen aan de nieuwe ketting? Heeft iemand hier ervaring met dat inrijden? Ik kon via Google alleen maar vinden dat het onzin schijnt te zijn? (iets meer info gekregen en er schijnt nog wat vuil en afzetting in de motor te zitten dat moet wegbranden dat zou het schokken zijn)
  5. Nou mensen... Mijn auto is met @@bandenman meegegaan! Ik mis em nu al maar ik denk dat hij in goede handen is. Nu weer afwachten wat @@bandenman er van gaat zeggen. Fingers crossed
  6. T is natuurlijk wel even de vraag wat kost dat allemaal, hij woont niet om de hoek.
  7. Ja ik heb ze zelf besteld en er op gezet. Ik wil nu toch even kijken of ik iemand anders kan vinden die echt verstand heeft van deze type's. Als iemand een persoon in de buurt van Coevorden weet die er naar wil/kan kijken en eventueel repareren zou dat mooi zijn. Ik zou zo graag de auto houden en er plezier van hebben...
  8. Nou slecht nieuws... De compressie is gemeten en 4 op 12 en 1 op 6. Nu of een klep krom of een klepstoter kapot. Heel vreemd allemaal opeens... Hebben jullie een ander (beter klinkend) idee wat het kan zijn?
  9. Ik ben er flauw van, hij mag naar de garage, heb al genoeg uitgegeven inmiddels.. Als ik weet wat het was laat ik het hier weten!!
  10. Ik ga dit even vragen... Alleen de v snaar is er af geweest, hij heeft daar dus verder niet mee te maken gehad? Dat is wat hij zei.
  11. Dat is mijn Facebook afbeelding, die geeft het forum even netjes overgenomen
  12. Haha als ik een foto van mijzelf post gaat mijn vriend mopperen, dus laten we dat maar niet doen Vdub. Kabels zijn verwisseld, helaas klinkt ie nogsteeds als een oude tractor... Balen
  13. Dát snap ik, maar kun je zien of het van de bougiekabel komt? Kan het uberhaupt ergens anders van komen?
  14. Had je het filmpje bekeken? En denk jij ook dat het alleen de bougiekabel is?
  15. Dankjewel voor je snelle reactie Vinniepilon, sorry voor mijn verdeeldoos dingetje, mijn kennis is niet (nog) niet zo goed. Ik heb nu een setje kabels gevonden: http://www.mister-auto.nl/fl/bougiekabels/ngk-0966_g685_a0150966.html Is dit het juiste setje kabels voor mijn auto? Edit: Heb deze ook gevonden van Bosch: http://www.carpartsdirect.nl/volkswagen/passat-v-variant/auto-onderdelen/electrische-en-electronische-onderdelen/ontsteking/bougiekabels/
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden