Ga naar inhoud

Frank15

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Frank15

Profile Information

  • Plaats
    Midden Friesland

Frank15's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ja dat zoek ik of doet zoiets afbreuk aan de smoel van mn passie
  2. Ik zie erg veel auto's rijden met een dubbel dlr, in de koplamp en meerendeels in de gril er onder. Ook als ze dimlicht rijden brand de dlr. Ik kan mij niet voorstellen dat er 'zoveel'mensen zijn die dit zelf aanpassen. Zouden ze dit wel doen dan zou er toch massaal apk worden afgekeurd? Zelf wil ik in mijn b7 ook dlr in de gril, lijkt mij erg mooi icm met de dlr die al in mijn koplamp zit. Maar is het wel mogelijk? dus dat de dlr in de gril tegelijkertijd brand met de dlr in de koplamp en als ik dimlicht rijdt wil ik ze ook graag aan. Daarnaast, kun je ze uitschakelen bij het gebruik van de linker of rechter knipperlicht? Op Ebay worden veel units aangeboden, maar hoe weet ik welke goed is uberhaupt welke moet ik hebben. Behalve dat ik snap dat je voor de b7 moeten zijn, zijn er nog meer specs
  3. Even een vraag, zelf wil ik ook graag mijn gele mistlampen aanpassen in helder wit (al dan niet xenon look) Ik heb een b7 met bi xenon en led dlr in dezelfde koplamp unit, daaronder dus mijn mistlampen en bochtenverlichting. Ik neem aan dat dit twee afzonderlijke lampen zijn? Kunnen beide ook vervangen worden naar een pilot blu xe H8? Is dit makkelijk zelf te doen of veroorzaak ik daarna allerhande storingen. Want dan houdt mijn kennis op. Daarnaast zou ik ook graag nog een led dagrij verlichting extra willen inbouwen bij voorkeur onder de mistlamp unit. Mag dit btw en wie heeft advies en of ervaring hiermee?
  4. Ok bedankt, wat zouden jullie adviseren, mooi vinden? rvs of zwart? heb een b7 variant zwart.
  5. ik begrijp dat het rvs is? is het een dunne plaat van een paar mm? En de bevestiging, ik heb gelezen over dubbelzijdige tape, pop nagels of ? Wil graag ook een bumperbeschermer aanschaffen, maar het moet wel vast zitten.
  6. Frank15

    Verbruik Passat

    Ik krijg toch het vermoeden dat DSG minder zuinig is. En nee dan heb ik het niet over mijn rechtervoet. Toch vreemd omdat de dsg bak sneller opschakeld dan dat ik met mijn handbak deed.
  7. Frank15

    Verbruik Passat

    Sinds twee weken rijd ik mijn nieuwe passat, 2.0 TDI Higline DSG 143 pk getuned naar 184 met koppel van 410. De Passat is van sept. 2011 en heeft 110.000 km gelopen. Daarvoor heb ik een passat 2.0 tdi variant gereden van 2009, handgeschakeld, comfortline 143 pk getuned naar 170 pk. Met deze passat reed ik bij 120/130 km per uur toch makkelijk 1 : 18/19 ( bij een droog wegdek, geen noemenswaardige wind of bijzondere weersinvloeden) Mijn huidige passat haalt krap 1:15/16 bij dezelfde snelheid en weersomstandigheden. Hoe kan dit verschil zo groot zijn? - A omdat ik nu 18 inch rijdt ipv 17? - B Anders getuned is ? - DSG minder zuinig is dan handgeschakeld? - De nieuwere motoren minder zuinig zijn ( beide waren 6 bak, mijn 2009 model was een common rail )
  8. Frank15

    Trekhaak b7 3aa

    Auto ivm trekhaak teruggebracht, men had naar blijkt toch de verkeerde besteld. Komt nu een nieuwe vaste haak onder en een nieuwe onder bumper. Ben benieuwd of mijn elektrische klepbediening op met de voetbeweging dan weer werkt.
  9. Frank15

    Trekhaak b7 3aa

    Ik heb onder mijn passat variant b7 een afneembare trekhaak van westfalia laten monteren, maar de kogel zit wel erg dicht op de bumper, zo dicht dat ik nu minder scherpe bochten met mijn caravan kan maken. Koppeling caravan met antislip koppelingen zijn relatief breed en raakt nu bij scherpe bocht eerder de bumper. Wat is hierin standaard, wet of eis, 6.5 cm? Dit is bij mij krap aan. Daarnaast met het aankoppelingen mis ik nu ook de speling dat hij niet direct boven de kogel zit, dus bij iets te ver naar voren zit de trekhaak direct tegen de bumper aan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden