Ga naar inhoud

Martyn3BG

Members
  • Aantal items

    67
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Martyn3BG

  • Verjaardag 29-03-1983

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Omgeving Oss
  • Naam
    Martyn

Martyn3BG's Achievements

21

Community reputatie

  1. En is dat de goede (voor AZX voorwiel aandrijver met handbak)? Of zitten daar geen verschillen in? Anders wil ik em wel van je overnemen
  2. Het gaat al heel lang goed met de auto, dus het was weer tijd voor een defect(je) Ik heb een tikkend geluid, de homokineet hoes lv is bijna rondom weggescheurd... Ik denk dat de homokineet zonder vet gedraaid heeft... Onder halve belasting hoor je em... Weet iemand of er een revisie setje voor is? Of heeft iemand een complete gebruikte asje liggen? Alle hulp is welkom, ik wil/moet em morgen weer rijdend hebben!! ????????
  3. Wat doe je er toch mee?!? ???? Ik heb sinds aanschaf (<5000km) alleen de ketting gereviseerd en de aircopomp vervangen, beide waren al bekend bij aankoop...
  4. Je schrijft niet of je een 7polige of 13polige stekkerdoos wilt monteren... Als je voor een 7polige gaat kun je zo'n doos pakken schakelaartje erin.... Mistlamp uitschakel functie, zodat je mistlamp op je auto niet aangaat als er een stekker inzit (lees aanhanger achter hangt...) Die schakelaar kun je tevens gebruiken om de PDC uit te schakelen... (Achteruitrijsignaal naar regelunit verbreken...)
  5. Martyn3BG

    US Lights

    Ik heb ze er ook in... Het grote verschil tussen de US lights van Melvin en die van "anderen" is dat die van Melvin echte US lights zijn... Dwz: ze gaan volledig uit als je knippert... En daarna springen ze weer dimmenend aan Ander puntje, sluit ze aan met stekkertjes zodat ze bij een APK steekproef de boel orgineel kunnen maken... Officieel moet je stadslicht nl. wit of geel licht uitstralen, amberkleurig is alleen voor je knipperlichten... Overigens zijn mijn auto's tot nu toe allemaal mét US lights goedgekeurd
  6. Liefst zag ik nog wat voorbeelden van die pijp onder de reservewielbak door....
  7. Dat dacht ik dus ook... Mooi en uniek is vaak niet het makkelijkste! Geloof dat Fai dat ook wel snapt... LOL
  8. Ik kwam dit dan weer op meinpassat tegen... Er lijkt dus nog wel wat ruimte te zijn...?!
  9. (N)iemand?! Ik kwam dit tegen: Bij dit idee heb je geen last van de trekhaak... Maar ik wil dus weten hoe dit eruit ziet van achter... (Lelijke lage buis van L -> R) Want dit is ivm trekhaak geen optie:
  10. Rechtsachter zit de brandstoftank bij een voorwielaandrijver. Er is dus absoluut geen ruimte voor een demper zoals bij een 4motion... Daarom vroeg ik mij af of er mensen zijn hier met een L-R uitlaat op een voorwiel aandrijver, en belangrijk dat icm een afneembare trekhaak! Trekhaak geef ik nooit op ivm mijn hobby, dus dat is geen optie!!
  11. Netjes, maar jij hebt een 4motion.... Das appels en peren vergelijken... ???? maar toch bedankt! ????
  12. Ik weet ff niet of dit de juiste rubriek is... Maar wie heeft er ervaring en liefst ook foto's van duplex uitlaten (Links en Rechts een uitlaatmond icm een afneembare trekhaak..? Ik zag dat de rechtse uitlaatmond een pijp is die achter de bumper doorloopt of onder de tank door loopt... wie heeft er ervaring mee?? (Foto's svp) Dit is waar ik met de variant naar toe wil... RS6 look... (Mooier dan W8 look imo)
  13. Martyn3BG

    Rain-x

    Denk dat de vraag is; Bij gebruik van rainX heb je geen ruitenwissers nodig boven 30-40km/h, ziet je regensensor het water er snel afrollen en daardoor wist ie niet? Of gaat ie alsnog, en dus onnodig, wissen..?
  14. Ik heb ook de behuizing vernieuwd, maar bij mij geen enkele problemen... Wellicht kun je de transponder andersom in de sleutel doen? Worth a shot, right?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden