Ga naar inhoud

Giulardi

Members
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Giulardi

Profile Information

  • Plaats
    Apeldoorn

Giulardi's Achievements

0

Community reputatie

  1. Klopt. Maar er staan er dus een aantal waar ik niet uit kom. Bijvoorbeeld 2 setjes van het merk Gates waarvan 1 onderdeel anders is als bij het andere setje en dus ook prijs verschil. Zoek gewoon een zo compleet mogelijke set.
  2. Beste forum gebruikers, Binnenkort wil ik graag de distributieriem + toebehoren van mijn Passat 2.0L 20V uit 2004 vervangen. Alleen weet ik even niet wat ik precies moet bestellen. Bestel mijn onderdelen altijd via Mister-Auto. En ik zie daar onder het kopje Waterpomp + Tandriemen een aantal setjes staan. Enkel elk met een verschillende inhoud. Welke moet ik nou nemen en is het meest compleet voor deze onderhoudsbeurt? Wil graag de distributieriem, waterpomp, overige riemen, spanrollen vervangen. Kan iemand mij een lijstje opmaken welke onderdelen ( + onderdeel nummers) ik precies allemaal nodig heb? Alvast bedankt!!
  3. Giulardi

    US Lights

    Top bedankt voor je reactie! Is dit voor een leek in bedrading te doen of zijn er toevallig mensen in de omgeving Apeldoorn die dit kunnen inbouwen?
  4. Giulardi

    US Lights

    Beste forum gebruikers, Wie van jullie hebben er ervaring met de modules van US Lights.nl? Zou ze graag op mijn 3BG willen maar kon hierover weinig vinden op het forum. Enkel SML's. Alle info en ervaringen zijn welkom.
  5. Iemand al ervaring met de LED's van de aanbieder uit Groningen?
  6. Jeetje dat is me nogal een lap tekst . Is dit voor een leek makkelijk zelf op te lossen of kan ik beter 1 van de VAG leden om hulp vragen?
  7. Maak er maar Djarno van ipv Django haha. En het werkt goed Harry! Nu ff verder op onderzoek naar foutcode p1137.
  8. Weet iemand toevallig waar en bij wie ik die centrale deurvergrendeling bij het wegrijden kan laten doen. Of hoe ik dat eventueel zelf kan doen. Ben een leek wat dat betreft dus alle info is welkom! Betreft een 3bg.
  9. Maar als ze dit punt hebben bereikt zijn ze toch wel aan vervanging toe of heb ik dat mis?
  10. Bedankt Antonio maar heb ik dan die kapjes ook nodig of zijn die rubbers voldoende?
  11. Hey mensen, Ten eerste wat kunnen jullie me vertellen over de volgende 2 foto's. En ten tweede, deze rubbers zijn behoorlijk poreus en als ik er met mijn vinger overheen schraap brokkelt het ook vrij makkelijk af. Aan de kleur te zien lijkt het wel of er iets van olie overheen is gekomen. Ah fijn ik hoop dat jullie me hiermee kunnen helpen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden