Ga naar inhoud

Mitro

Members+
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Mitro

  • Verjaardag 13-04-1989

Profile Information

  • Plaats
    Zwolle

Mitro's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik heb ook op het distributiedeksel gekeken zoals jaap zei, daar stond indd "BMP" vermeld. Het is dus gewoon een latere generatie van de 2.0 TDI BMP die er in is gezet. Thanks!
  2. +1 Post idd maar eens een foto. Daaraan kunnen we wel zien welke motorcode je nu hebt. Dit is 'm dan!
  3. De vorige eigenaar van mijn Passat, een monteur van beroep, heeft in 2010 een nieuwe 2.0 TDI (uit Duitsland) er in gezet. In een document beschreef hij mij de volgende dingen die hij tegelijkertijd heeft vervangen om eventuele vervolgschade te voorkomen: - Turbo - Dynamo - Oliepomp - Waterpomp - Verstuivers - Brandstofpomp Ik moet zeggen; Het loopt nog steeds als een zonnetje! Nooit problemen mee gehad. *klopt af op hout!!!*
  4. Ik weet dat er meerdere motorcodes zijn, maar vraag mij dus af wat de verschillen per motorcode zijn en met name of de distributieriemen van elkaar verschillen. Ik rij namelijk in een Passat 3C uit 2005. Hier is in 2010 een nieuwe 2.0 TDI motor ingezet, met een andere motorcode; welke motorcode dit is, weet ik niet. Als iemand weet hoe ik hier achter kan komen, dan hoor ik dat graag! De nieuwe motor is zo langzamerhand toe aan een nieuwe distributieriem en ik wil dus bij meerdere garages informeren naar de kosten hiervan. Echter, als een garagist blindelings zoekt op kenteken, dan krijgt 'ie te zien dat er een 2.0 TDI met motorcode BMP uit 2005 in zit, terwijl dat niet meer het geval is. Ik moet dus weten of de distributieriem uit de oude 2.0 TDI identiek is aan de nieuwere 2.0 TDI motoren...
  5. Vreemd. Ik hoop van harte dat het niet aan mijn RNS ligt, maar dat de DVD die ik gebruik niet deugt! Zou ik van iemand (bij wie de installatie wél gelukt is) de DVD kunnen lenen? Als die DVD het óók niet doet, dan weet ik dat het aan mijn RNS ligt... Uiteraard zal ik er uiterst zorgvuldig mee om gaan en het retourneren zodra ik er klaar mee ben.
  6. Dit heb ik dus ook! Meerdere keren geprobeerd, zelfs na een reset van het systeem. Bij mij liep de installatie tot ca. 75% waarna het opnieuw begon en op een gegeven moment gaf het die foutmelding. Tot mijn schrik werkt de navigatie van mijn RNS 510 © nu helemaal niet meer; vraagt om navigatie-dvd! Blijkbaar zijn mijn oude maps verwijderd. Heb jij dit ook? Als de installatie jou uiteindelijk wél gelukt is, dan hoor ik graag hoe je dat voor mekaar hebt gekregen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden