Ga naar inhoud

wallyxr7

Members+
  • Aantal items

    986
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Alles dat geplaatst werd door wallyxr7

  1. wallyxr7

    Thermostaat.

    Thermostaat vervangen (wat een klote klus) Staat weer netjes op 90graden.
  2. wallyxr7

    Thermostaat.

    Ik heb een handbak, dus daar ligt het niet aan. Rij er al een maand mee rond , maar het begon me nu pas echt op te vallen. Volgende week komt er een nieuwe in. Laat wel ff eten of het idd de thermostaat is.
  3. wallyxr7

    Thermostaat.

    Zou kunnen, maar ik verdenk toch de thermostaat.
  4. wallyxr7

    Thermostaat.

    Thermostaat vraagje. Ik heb het vermoeden dat mijn thermostaat van de Cc 2.0Tdi niet helemaal lekker is. Hij wil met deze temperaturen niet op de 90 blijven staan, maar net er iets onder (ongeveer 80graden) alleen als ik flink wat gas geef gaat hij naar de 90. Daar blijf hij ca 1min staan en zakt dan weer af. Thermostaat stuk? Gr edwin.
  5. Kijk eens wat ik heb gevonden op AliExpress http://s.aliexpress.com/qyqQJrUZ Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  6. Hij staat al in Cydia. Ben wel op zoek naar een bypass om ziggo go weer te kunnen kijken. Van alles al geprobeerd. Zelf Flex3 gekocht. Voorheen had je xcon, die werkte perfect.
  7. Ik zag in Cydia dat er een tweak was dat Carbridge heet.Heb zelf geen Apple CarPlay. Maar misschien is het wat. “Open any app in CarPlay” Duh! Zie net je post boven mij[emoji23][emoji23][emoji23]
  8. Dan wacht ik nog even. Draai nu op 11.3.1.
  9. Volgens mij staat er op het forum een howto hier over. In ieder geval hoe je boel moet demonteren. Als je dat bedoelt?
  10. Knipper lampen gelijk maar even gemonteerd.
  11. Aub Kijk eens wat ik heb gevonden op AliExpress http://s.aliexpress.com/qyqQJrUZ @ heeft ze al geplaatst, staat erg goed.
  12. Dynamische knipperlichten zijn binnen.
  13. Nee, dat doe ik niet. Ik ga eens kijken of ik het kan oplossen met een stuk rubber.
  14. Bedankt voor de foto Dennis. En jij hebt dat gebonkt niet?
  15. Ik haal hem binnenkort weer los en dan meubel ik er een rubber tussen. Dan moet het over zijn.
  16. Hoort er een rubber te zitten aan de bovenkant van de veer bij een AP set achter? De originele die past niet. Deze is van een golf, kan het voor de Passat niet vinden.
  17. Ik hoor het meer aan de rechter kant achter, maar het komt ook van de linkerkant.
  18. Ik had er nooit last van, na de verlaging gelijk bij het wegrijden hoorde ik het.
  19. Die zit ook goed vast. Ik vermoedt zelf dat het van boven de veer komt. Origineel zit daar een rubber die precies in de veer valt en om de hobbel die op het chassis zit. Ik denkt dat het gedeelte waarmee je de hoogte kan stellen tegen de hobbel/bult komt op het chassis. Ik heb daar het oude rubber weer geplaatst, moest er wel wat afsnijden anders past het niet.
  20. Ik heb sinds kort een AP set onder de CC. Als ik over een hobbelige weg rij dan rammelt het achter, een net als of je een kapotte schokdemper hebt. Ik heb gecontroleerd of de schokbreker vast zit en ik heb het oude rubber dat boven op de oude veer zit er weer tussen gezet maar het gerammel blijft. Volgens mij klappert de veer ergens tegen aan. Is dat gerammel normaal bij een verlaging? Of moet ik wat aanpassen? Vind het behoorlijk irritant.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden