Ga naar inhoud

Jørg

Full Members
 • Aantal items

  110
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

6 Neutral

Over Jørg

 • Verjaardag 25-10-1981

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Lochem
 1. Het probleem lijkt opgelost. Oorzaak: de nieuwe remklauw van TRW. Ondanks het bestellen op basis van chassisnummer bleken er toch verschillen te zijn. Nu met een originele klauw lijkt alles weer als vanouds....
 2. Dank! Geef de tips gewoon weer 1 op 1 door aan degene die het mag uitvoeren.. [emoji1303]
 3. Nope.. Het is een Passat 3C Trendline, 1.9TDI (BLS) BlackMotion. Amper tot geen 'bijzondere' opties. (lees zeer kaal uitgevoerd)
 4. Navraag leerde dat de druk meerdere malen is gecontroleerd en juist is. Schijf heeft natuurlijk meerdere malen op z'n donder gehad, gek genoeg loopt hij koud gewoon recht en vrij. Uiteraard is testen met nieuwe schijven en blokken een mogelijkheid, kostentechnisch loopt het al gruwelijk uit de hand, dus dat is het laatste redmiddel. Het rare is ook dat het probleem niet consequent aanwezig is. 120km lang kan het goed gaan, een nieuwe rit gaat binnen 5km fout..
 5. Dank voor je reactie! Eenmaal afgekoeld draait het wiel zonder enige weerstand vrij rond. Dus de schijf lijkt in orde. Durf niet te zeggen of de nippel reeds is opengedraaid, een aanname van mij is, dat deze 'simpele' test al is gedaan. Maar zal hem aandragen. Andere mogelijke tips blijven welkom!
 6. Mijn Passat 3C heeft een hardnekkig probleem. De rechter achterrem blijft aanlopen. Het begon een week geleden met een vastgelopen parkeerrem motor. Nieuwe klauw, nieuwe motor, succesvolle VAG com reset, rijden maar. Echter met de nieuwe klauw volle maan in de velg. Remschijf rood gloeiend. Nieuwe klauw, kon maar zo een maandagochtend model zijn. Dus een andere nieuwe erop. Weer warm aanlopende rem. Stekkers handrem motoren eraf. Geen centje pijn. Dus elektronische aansturing? Nieuwe handremmodule. Nieuwe dashboardknop. Alles opnieuw ingeleerd.. Monteur rijdt
 7. Goed nieuws Dreke! Enige ervaring of de montage van alleen het logo maatwerk vereist zoals kitten of klikt het zo in de grille?
 8. Heeft er iemand ervaring met een ACC logo in een comfortline grille? Weet dat het comfortline logo 13cm is, Highline logo 15cm. Dus past een ACC logo, met adapter, in een 13cm grille gat?
 9. Ondertussen in de Ardèche, omgeving Pont D'Arc..
 10. Moet even schuldig blijven hóe de strips precies gespoten zijn maar dit is het eindresultaat;
 11. Nog niet.. De agenda laat me nog even in de steek! Ooit komt het goed! ;o)
 12. Dat kan ik! De units hebben artikelnummer 3AF943021A, besteld via de AHW Shop. Het adapter setje heb ik via Ebay, Tuning Fanatics Shop. Is oorspronkelijk bedoeld voor oa de Audi A1. Waardes van de weerstand weet ik niet, heb puur gelet op de type stekkertjes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden