Ga naar inhoud

padaho

Members+
  • Aantal items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over padaho

Profile Information

  • Plaats
    Dordrecht

padaho's Achievements

0

Community reputatie

  1. ik heb het oogje ook gevonden maar dat zit 10 cm naar rechts achter het kunstof van de bumper. kom ik dus nooit bij zonder gat te maken in de bumper. En als ik dan het gat heb en de kabel zou aanspreken dan kost dit waarschijnlijk mijn bumper.
  2. Ik heb onder mijn Passat Variant 2011 eenoriginele Westfalia trekhaak met afneembare kogel zitten. http://www.trekhaken.info/producten/tre ... ar?k=15249 Binnenkort ga ik de caravan erachter hangen en ben me hierop aan het voorbereiden. Omdat ik geen gelast oog had, zoals bij mijn vorige model Passat Variant heb ik Westfalia gebeld en er blijkt toch een oogje voor de kabel van de aanlooprem aan deze Westfalia trekhaak gelast trekhaak te zitten. Deze zit ongeveer 10cm rechts van de afneembare kogel, onder het kunstof van de bumper. Is er iemand die weet of ik daar nou gewoon, recht eronder, een gat van rond +/- 30 mm kan boren? ik zie niks onder het kunstof en volgens mij doet een rond gat niets af aan de sterkte van de bumper. Nu nog iets vinden om het gat af te dekken als ik het niet gebruikt. ik heb het even uitgeprobeerd met een hulpkoppeling op de afneembare kogel geschroefd maar dat is niet echt handig want dan is het moeilijk om de kogel los te draaien. Ziet er ook niet uit trouwens. Dus ik denk deze optie te gaan doorvoeren. Is er iemand met een dergelijke ervaring of zou iemand hier iets van kunnen zeggen? Ergens heeft iemand het over een rvs beugel voor aan de afneembare kogel maar deze schijnt volgens Westfalia niet te passen
  3. ik heb Westfalia gebeld en er blijkt toch een oogje voor de kabel van de aanlooprem aan deze Westfalia trekhaak gelast trekhaak te zitten. Deze zit ongeveer 10cm rechts van de afneembare kogel, onder het kunstof van de bumper. Is er iemand die weet of ik daar nou gewoon, recht eronder, een gat van rond +/- 30 mm kan boren? ik zie niks en volgens mij doet een rond gat nietsl af aan de sterkte van de bumper. Nu nog iets vinden om het gat af te dekken als ik het niet gebruikt. ik heb het even uitgeprobeerd met een hulpkoppeling op de afneembare kogel geschroefd maar dat is niet echt handig want dan is het moeilijk om de kogel los te draaien. Ziet er ook niet uit trouwens.
  4. jammer dat je de premium niet genomen hebt, had je van dat houdertje af geweest. kijk eens op http://www.volkswagen-zubehoer.de daar staat alles wat er is
  5. zou je daar een foto van kunnen maken. misschien is deze kleine oplossing ook voor mij bruikbaar? ik rij in een zelfde wagen maar dan met afneembare trekhaak. ook daar zit geen oogje op. toen de auto werd afgeleverd zat er zo,n groot ding op met 2bouten aan iedere zijde. hierdoor past de trekhaak niet in de piepschuimenbak in de kofferruimte.overigens in mijn trekhaak van westfalia.
  6. inmiddels terugkoppeling van de importeur via de fabriek. het klopt dat de bak bij sport in s6 blijft, zien de 7 als overdrive en dat past niet bij de sportstand! lage toeren. Het klopt dat bij de vorige configuratie de bak wel in s7 kwam, is er dus uitgehaald.
  7. de auto is inmddels bij de dealer geweest en die geven aan dat hij naar S7 zou moeten schakelen en hebben het gemeld bij Pon.
  8. de foto die je erbij hebt gezet laat een rns510 zien of een imitatie ervan.
  9. bedankt voor je aanbod. Met wat zoekwerk op internet de codes gevonden.
  10. Ik vraag me af of het mogelijk is om de ventilatie terug te zetten in toeren (stand) bij een telefoongesprek? ik heb ooit in een ford mondeo gereden en daar werd de ventilatie terug gezet bij een telefoongesprek via de fabrieks bt module van de mondeo. wanneer in de zomer de ventilatie op hoog stond om de auto te koelen en je werd gebeld dan werd de ventilatie automatisch terug gezet, reuze handig omdat dan het omgevingslawaai (windruis) verdween. Wat ik nu in de nieuwe passat merk met een rns315 dat wel het volume van de radio zachter wordt gezet bij achteruit rijden. Toen ik dat ontdekte moest ik direct weer denken aan die andere handige optie die ik ooit in de auto had. kan iemand hier iets over de mogelijkheden vertellen? alvast bedankt!
  11. ik rij in een passat nieuwste model, 2weken oud, met een dsg7 1.4 tsi (20% uitvoering). Na het inrijden rij ik nu ook in de sportmode en viel me op dat de bak niet naar S7 schakelt maar S6 blijft aangeven in de display tussen de tellers. ik reed hiervoor met dezelfde motor en dsg7 maar dan van 1,5 jaar oud (ook 20%) vorig model, en daar is het me nooit opgevallen. Volgens mij schakelde hij daar wel naar S7. Is er iemand die me kan aangeven of het klopt of is er iets met mijn dsg programmering aan de hand? alvast bedankt!
  12. bedankt voor je reactie maar ik heb geen Etka. ik heb ook online gekeken maar de zgn russische site maar die is niet meer bereikbaar. wat zijn, naast de dealer te vragen, evt andere mogelijkheden om de codes te achterhalen?
  13. er zit ook een i toets rechts boven, naast de gleuf van de cd. komt extra info te voorschijn. je moet het boekje maar eens lezen van de rns315. ben je wellicht nog sneller dan een reactie op het forum:)
  14. Is er iemand die weet wat de fabriekscodes zijn voor de nieuwe Passat? Ik zat gisteren het serviceboekje te lezen van mijn nieuwe Passat en ik zag voorin een stikker met alle fabrieksgegevens. Hierop zou de lak kleur en opties moeten zijn weergeven. Ik dacht dat het de codes uit de prijslijst of brochure waren maar daar kan ik niets van terug vinden, behalve dan QQ voor het interieur. Iemand die hier meer vanaf weet?
  15. bedankt voor de tip. ook bij uitlaatsierstukken.nl besteld. past goed en staat goed.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden