Ga naar inhoud

Maenmi

Members+
 • Aantal items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Maenmi

 1. Oke........... Nemen we even de tijd voor. Ik ben geen auto monteur maar een handige gebruiker, gesteund door Jaap
 2. Dat is inderdaad een optie alleen mag na het leegtrekken de auto niet meer rijden. De pomp draait altijd en zonder koudemiddel/olie gaat dat niet goed .................................... In ieder geval bedankt voor je reactie.
 3. Beste allemaal, Sinds plm. 2 maanden draait de klimatronic van van mijn 3C niet naar behoren. Op de automatische stand gebeurde er langzaamaan niets meer, maar op de AC/manuele stand wordt hij nog goed koud. De ene keer gaat dit redelijk snel maar soms duurt dit ook wel plm.10 minuten. In april is het koelmiddel vervangen/gecontroleerd. Geen verandering. Afgelopen week in Tjechie is het systeem gecontroleerd en koelmiddel wederom vervangen bij een Bosch Car Service ,die goed in airco systemen zijn ?? Zij hebben wederom afgevuld en kleppen nagesteld ? verder e.e.a. gecontroleerd maar konden niets duidelijks vinden. Nu lees ik her en der dat dit wel eens een Condensor /droger probleem kan zijn. De kosten daarvan zijn op Ebay tussen de €100,- en € 150,- wat geen probleem is. maar aangezien je vervangen niet zelf kunt/ mag doen en het een hele klus is zal hij naar een specialist moeten die begrijpelijkerwijs zijn eigen onderdelen wil gebruiken. Dat gaat i.v.m. de vele uren en vervolgens vaak duurdere onderdelen, een forse rekening opleveren en de vraag is of het probleem dan verholpen is. Bovenstaande info en conclusies komen (deels) bij ''Kennisbank'' jaap vandaan, die ook al uitgelezen heeft maar ook niets bijzonders tegenkwam. Resume: Hoe/ Wie/ Waar kan ik een juiste probleem analyse doen als dat überhaupt al mogelijk is. Alvast bedankt voor het meedenken. Gr. Hans.
 4. Maenmi

  Schokkende remmen 3C

  Heb een keer alleen de blokken vervangen en was idd een poos goed/beter. De zuigers zijn door Jaap gereviseerd. Deze waren achteraf nog prima maar nu zeker dus. Geen merkbaar verschil daarna.
 5. Maenmi

  Schokkende remmen 3C

  Ik heb achter ook geïnspecteerd maar geen bijzonderheden kunnen zien. Ziet er allemaal netjes uit.
 6. Maenmi

  Schokkende remmen 3C

  Ik denk dat de naven eerst met een inspectie of vervanging aan de beurt zijn. Wat zou er met de homokineten kunnen zijn, speling?
 7. Maenmi

  Schokkende remmen 3C

  Deze zaten per 2 stuks per kant verpakt. Daarvan heeft 1 setje een sensor. Door de 1 stuks met sensor, is m. i. geen verwarring per kant mogelijk.
 8. Maenmi

  Schokkende remmen 3C

  Barry, Bedankt voor het meedenken alleen: Ik heb verschil in linker en rechter blokken p/schijf. De ene heeft clips om in de zuiger te blijven zitten. De ander niet dus geen verwisseling mogelijk. Aan de andere set blokken zit ook nog de indicator en dus niet verwisselbaar met de andere zijde.
 9. Maenmi

  Schokkende remmen 3C

  @ allemaal, Bedankt voor het meedenken en sorry voor de late reactie maar ik zat ingesneeuwd in Oostenrijk.J * Alles goed schoongemaakt enz. * Niet Gekeken naar een eventuele draairichting van de blokken. Dit kan maar op 1 manier omdat er een deel met veren aan zit voor de cylinder/klauw. Schijven en blokken zijn van ATE * Naar de dealer brengen prima maar wat kan die meer doen. Er zitten nu ook originele schijven op, zelfs iets luxer, gecoat en met koelgroef. Ik zadel dan hen op met mijn............. Tja..............
 10. Maenmi

  Schokkende remmen 3C

  Beste allemaal, Bedankt aan de meedenkers. Remcylinder /remklauw voorzijde gereviseerd (Jaap) Helaas geen positief effect. Het zag er ook allemaal nog goed uit dus........ De grote vraag: Wat nu????????/
 11. Maenmi

  Schokkende remmen 3C

  Beste allemaal, Omdat er hier veel (ervaring) deskundigheid is en ik er een beetje moedeloos van wordt, het volgende: Ik heb dit jaar 3 keer mijn remschijven aan de voorzijde van mijn Passat 3 C vervangen. De eerste en 2e keer waren het geen (dure) schijven. Die gaven overigens nooit problemen en ik heb de auto al 7,5 jaar. De laatste keer van het merk ATE met groef, die beter van kwaliteit zouden moeten zijn. De reden van het vaak wisselen was/is, dat de remmen begonnen te schokken /klapperen aan beide zijden. Dit gedrag begint steeds na 2,5 a 3 maanden. De auto blijft wel prima remmen maar het schokken verergert wel dusdanig, dat het echt slecht voelt. Nu na weer dezelfde periode, beginnen ook de ATE schijven weer te klapperen. Iemand enig idee wat te doen? Alvast bedankt voor het meedenken.
 12. Maenmi

  ABS melding probleem.

  Ja super. Allemaal bedankt voor het meedenken en de Boerman helemaal natuurlijk.
 13. Maenmi

  ABS melding probleem.

  Hoi allemaal, Ik heb een probleem met een ABS melding en alle bijbehorende lampjes (Dashbord). Passat 3c 2008. Jaap heeft uitgelezen en de melding is linksachter. Vandaag sensor vervangen maar melding blijf. Iemand een idee of abs ring met lager vervangen. Bedankt: Hans.
 14. Maenmi

  Telefoon module

  Witte teller en stuur bediening.
 15. Maenmi

  Telefoon module

  @ Wulfke: Dank voor de info alleen. Als dat nodig is, hoe kan het dan dat ik de vorige die ik zelf geplaatst heb, gewoon kon pairen en het werkte prima. Evenals Rachid gewoon met de telefoon en teller .
 16. Maenmi

  Telefoon module

  Bedankt allemaal voor het meedenken. Vraag: Een aantal aanbieders praat over het coderen. Wat betekent dat. Mijn huidige module is er tussen gezet en ik heb nooit daar iets van gemerkt.
 17. Maenmi

  Telefoon module

  Dank je! Nu nog een linkje met eentje van 85,- euro
 18. Maenmi

  Telefoon module

  Bedankt voor de tip maar niets te vinden. Is dat wel de vervanger van :5N0 035 730 D ?????
 19. Maenmi

  Telefoon module

  Beste allemaal, Zoals het er uitziet heeft mijn telefoon module het begeven. Ik kan niks meer pairen en hij zoekt maar naar 1 telefoon die er niet meer is. Ik kom ook niet verder in het menu. Jaap heeft hem al uitgelezen maar komt ook niet verder. De module (5N0 035 730 D) is gebruikt slecht verkrijgbaar en duur. Nu kom ik het volgende tegen: VW Teile Nr.: 3C8 035 730 C Nachfolger vom 5N0 035 730 D (huidige onderdeel nummer) Past nu het bovenste nummer op mijn RNS 510 ? Witte MFA /teller, stuur. De Passat is van 11/2008. Of weet iemand een oplossing? Alvast bedankt! Hans.
 20. Eddy, Het gaat mij idd niet alleen om de Pktjes en koppel. Mijn Passat reageerd wat traag op het gas. Vanuit stilstand merk je daar verreweg het meeste van. Hij pakt dan plotseling het koppel en spuit weg. Mijn vorige Passat, een 3BG 130 pk automaat, gechipt door Fast Tech naar plm 160 pk reageerde ook altijd op dezelfde manier. Ik ben nu benieuwd of daar dan misschien verandering in komt.
 21. He die Jaapje, Jij bent wel erg goed op de hoogte he. Maar idd zit ik hier lekker met een Fantatje (het is geel) de zaak te overdenken.
 22. Dat was eingenlijk alles wat ik wilde horen
 23. Beste mensen, Mijn Passat uit 2008, ook met DSG heeft standaard al 170 pk. Hoe zou die reageren als ik hem chipte? Groet:Hans.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden