Ga naar inhoud

Maenmi

Members+
  • Aantal items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Maenmi

  • Verjaardag 29-03-1958

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Rolde
  • Naam
    Hans

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Maenmi's Achievements

2

Community reputatie

  1. Oke bedankt, Auto is uit mei 2018 dus........ Ga morgen even overleggen met Jaap. Hoiiii
  2. Hoi Jan , Bedankt voor de reactie. Ik heb alleen een handmatige hoogte verstelling. Stom genoeg niet vermeld Ik zie op jou schema alleen electrisch? B.v.d. Hans
  3. Maenmi

    Stoelhoogte verstelling 3G

    Beste allemaal, Ik heb mijn stoelhoogte verstelling van mijn Passat kapot. Dit ook al 2 keer met mijn 3BG gehad. Maar het is natuurlijk niet gezegd dat dit bij de 3G op eenzelfde manier zit en het onderdeel identiek is. Nu heb ik de vraag of iemand een schemaatje of zoiets heeft waar ik op kan zien welk onderdeel ik hiervoor nodig ben. Of weet iemand misschien welk onderdeel(nummer) ik hebben moet? Alvast bedankt voor de moeite. Groet: Hans.
  4. Oke........... Nemen we even de tijd voor. Ik ben geen auto monteur maar een handige gebruiker, gesteund door Jaap
  5. Dat is inderdaad een optie alleen mag na het leegtrekken de auto niet meer rijden. De pomp draait altijd en zonder koudemiddel/olie gaat dat niet goed .................................... In ieder geval bedankt voor je reactie.
  6. Beste allemaal, Sinds plm. 2 maanden draait de klimatronic van van mijn 3C niet naar behoren. Op de automatische stand gebeurde er langzaamaan niets meer, maar op de AC/manuele stand wordt hij nog goed koud. De ene keer gaat dit redelijk snel maar soms duurt dit ook wel plm.10 minuten. In april is het koelmiddel vervangen/gecontroleerd. Geen verandering. Afgelopen week in Tjechie is het systeem gecontroleerd en koelmiddel wederom vervangen bij een Bosch Car Service ,die goed in airco systemen zijn ?? Zij hebben wederom afgevuld en kleppen nagesteld ? verder e.e.a. gecontroleerd maar konden niets duidelijks vinden. Nu lees ik her en der dat dit wel eens een Condensor /droger probleem kan zijn. De kosten daarvan zijn op Ebay tussen de €100,- en € 150,- wat geen probleem is. maar aangezien je vervangen niet zelf kunt/ mag doen en het een hele klus is zal hij naar een specialist moeten die begrijpelijkerwijs zijn eigen onderdelen wil gebruiken. Dat gaat i.v.m. de vele uren en vervolgens vaak duurdere onderdelen, een forse rekening opleveren en de vraag is of het probleem dan verholpen is. Bovenstaande info en conclusies komen (deels) bij ''Kennisbank'' jaap vandaan, die ook al uitgelezen heeft maar ook niets bijzonders tegenkwam. Resume: Hoe/ Wie/ Waar kan ik een juiste probleem analyse doen als dat überhaupt al mogelijk is. Alvast bedankt voor het meedenken. Gr. Hans.
  7. Maenmi

    Schokkende remmen 3C

    Heb een keer alleen de blokken vervangen en was idd een poos goed/beter. De zuigers zijn door Jaap gereviseerd. Deze waren achteraf nog prima maar nu zeker dus. Geen merkbaar verschil daarna.
  8. Maenmi

    Schokkende remmen 3C

    Ik heb achter ook geïnspecteerd maar geen bijzonderheden kunnen zien. Ziet er allemaal netjes uit.
  9. Maenmi

    Schokkende remmen 3C

    Ik denk dat de naven eerst met een inspectie of vervanging aan de beurt zijn. Wat zou er met de homokineten kunnen zijn, speling?
  10. Maenmi

    Schokkende remmen 3C

    Deze zaten per 2 stuks per kant verpakt. Daarvan heeft 1 setje een sensor. Door de 1 stuks met sensor, is m. i. geen verwarring per kant mogelijk.
  11. Maenmi

    Schokkende remmen 3C

    Barry, Bedankt voor het meedenken alleen: Ik heb verschil in linker en rechter blokken p/schijf. De ene heeft clips om in de zuiger te blijven zitten. De ander niet dus geen verwisseling mogelijk. Aan de andere set blokken zit ook nog de indicator en dus niet verwisselbaar met de andere zijde.
  12. Maenmi

    Schokkende remmen 3C

    @ allemaal, Bedankt voor het meedenken en sorry voor de late reactie maar ik zat ingesneeuwd in Oostenrijk.J * Alles goed schoongemaakt enz. * Niet Gekeken naar een eventuele draairichting van de blokken. Dit kan maar op 1 manier omdat er een deel met veren aan zit voor de cylinder/klauw. Schijven en blokken zijn van ATE * Naar de dealer brengen prima maar wat kan die meer doen. Er zitten nu ook originele schijven op, zelfs iets luxer, gecoat en met koelgroef. Ik zadel dan hen op met mijn............. Tja..............
  13. Maenmi

    Schokkende remmen 3C

    Beste allemaal, Bedankt aan de meedenkers. Remcylinder /remklauw voorzijde gereviseerd (Jaap) Helaas geen positief effect. Het zag er ook allemaal nog goed uit dus........ De grote vraag: Wat nu????????/
  14. Maenmi

    Schokkende remmen 3C

    Beste allemaal, Omdat er hier veel (ervaring) deskundigheid is en ik er een beetje moedeloos van wordt, het volgende: Ik heb dit jaar 3 keer mijn remschijven aan de voorzijde van mijn Passat 3 C vervangen. De eerste en 2e keer waren het geen (dure) schijven. Die gaven overigens nooit problemen en ik heb de auto al 7,5 jaar. De laatste keer van het merk ATE met groef, die beter van kwaliteit zouden moeten zijn. De reden van het vaak wisselen was/is, dat de remmen begonnen te schokken /klapperen aan beide zijden. Dit gedrag begint steeds na 2,5 a 3 maanden. De auto blijft wel prima remmen maar het schokken verergert wel dusdanig, dat het echt slecht voelt. Nu na weer dezelfde periode, beginnen ook de ATE schijven weer te klapperen. Iemand enig idee wat te doen? Alvast bedankt voor het meedenken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden